FB
Volledige reisgids kopen voor € 7,5

Deze route is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Wandeling Gent, langs Rabot en Oud-Begijnhof"

106 ervaringen

- 27 mei 2019 - Rita Pannecoucke

prachtig stukje Gent ontdekt via deze wandeling.

- 17 april 2019 - Marijke van Dijk

Heerlijke stad

- 3 april 2019 - Dik

Heb geen opmerkingen om er aan toe te voegen. Was een mooie wandeling met een goede omschrijving. Ook leuk naslagwerk i.v.m. de vele foto's.

- 7 februari 2019 - paul Schobben

Ik had hem voor mijn zoon uitgeprint omdat ik goede ervaringen heb met jullie gidsen. Ook hij heeft de route gebruikt en was er te vreden over.

- 13 januari 2019 - Frans Claes

Wij waren ten zeerste aangenaam verrast door deze reisgids. Wij hadden vroeger Gent al eens bezocht, maar nu, met als leidraad jullie reisgids, hebben wij de mooie en heerlijke kanten van deze prachtige stad ontdekt. Bedankt. Vriendelijke groeten

- 17 juli 2017 - Lieven

Rustige route. We konden de bewoording van de wegbeschrijving niet altijd duidelijk volgen, vooral met het vele heen-en weergeloop aan de Sint-Elisabethkerk. Jammer dat we niet binnen mochten in de orthodoxe en protestantse kerk. Maar Gent is en blijft een prachtige historische stad waar het vakantiegevoel altijd om het hoekje komt kijken.

- 6 april 2017 - Inge

Een rustige, korte wandeling door een onbekend stukje Gent, zelfs voor iemand uit de buurt. Een aanrader in combinatie met de vele restaurantjes iets verderop! :-)

- 7 oktober 2016 - Geert LARIDON

Aangezien we het stadscentrum van Gent kennen, met de klassiekers kozen we nu eens voor een minder gekende kant van de stad, met name het Rabot en het Oud Begijnhof ... Het was een leuke kennismaking met deze wijk, en vooral het Oud Begijnhof maakte indruk !! Alles was heel mooi en duidelijk uitgelegd.

- 25 augustus 2016 - marleen

Op stap in Gent met de familie uit Limburg. Na het historisch centrum was er nog wat tijd over. De Stroppendrager, het Prinsenhof en zeker het Oud Begijnhof in een oase van rust een ommetje waard.

- 15 augustus 2016 - Jos

Erg leuke wandeling door een wat minder bekend stukje Gent. Ook de informatie erbij was interessant, hier en daar even een onduidelijkheid in de beschrijving van de route, maar met het kaartje en een stadspalttegrind van de toeristen info erbij zijn we eruit gekomen.

Uniek verblijf in Hotel Monasterium PoortAckere *** Gent
Uitstekend9,7

Uniek verblijf in Hotel Monasterium PoortAckere ***

Pal in het historische centrum van Gent ligt Monasterium PoortAckere***. De kamers zijn eenvoudig maar kregen een moderne restyling. In dit hotel kan u ook fietsen huren.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?