FB

Ervaringen "Boulogne-sur-Mer stadswandeling"

205 ervaringen

- 20 maart 2019 - Nicolas

Stadsmuren zijn een keer leuk om op te lopen, maar B smér is een dode stad geworden. Geen winkels en veel leegstand. Nausicaa wel de moeite om te doen.

- 5 maart 2019 - Marc ROBERT

Steeds zeer accuraat die stadswandelingen van Reisroutes. Die van Boulogne top! Geen negatieve opmerkingen... eentje misschien: in de wintermaanden is het infokantoor wel gesloten is op zondag!

- 11 februari 2019 - Lena Verdonck

Ziet er een heel mooie en gezellige route uit, gaan dit voorjaar ernaar toe.

- 8 januari 2019 - Jan verhavert

Praktische gids met een leuke stadswandeling.. Handig kaartje en nuttige info.

- 3 januari 2019 - Dirk Decru

In de weekends kan je wel gratis parkeren in de oude binnenstad. Zeker buiten het toeristisch seizoen is dit goed te doen. We parkeerden onze auto aan de basiliek. Boulogne mooie oude vestigingsstad waar je vlug doorheen bent maar mooi om de volleddige intacte muur te zien. Crypte van de basiliek ook de moeite waard!!!

- 27 november 2018 - Petit Marc

Geweldige reisgidsen met veel informatie

- 22 november 2018 - Johnny Grammens

We hebben deze "site" toevallig ontdekt. Maar het zal niet bij een éénmalige consultatie blijven. De voorgestelde stadswandeling was duidelijk uitgelegd en vooral interessant om op een leuke manier de stad te "ontdekken".

- 13 november 2018 - patrick de bock

Er waren mooie wandelingen uitgestippeld, in Boulogne sur mer was er ook goed te eten met een restaurant met een notering van michelin en echt niet duur in de oude stad

- 8 november 2018 - degrave

Stadswandeling in Boulogne-sur-mer was weer helemaal ok!! Reeds verschillende malen gebruik gemaakt van de reisgidsen en steeds zijn ze verzorgd en duidelijk .

- 16 oktober 2018 - Lombaerts Pierre

Voor al mijn stadsbezoeken doe ik beroep op reisroutes. Klaar en duidelijk.

Côte d'Opale 3 dagen in 3* hotel incl. half pension

Côte d'Opale 3 dagen in 3* hotel incl. half pension

Beleef de charme van dit 18de-eeuwse kasteelhotel. Op 10 km ligt Boulogne-sur-Mer, hoofdstad van de Opaalkust. Ideale ligging om de Côte d'Opale te verkennen. Verblijf inclusief ontbijtbuffet.

va.115
Boek nu
Côte d'Opale 3 dagen in 3* hotel incl. ontbijtbuffet

Côte d'Opale 3 dagen incl. ontbijtbuffet

Hotel Du Parc Hardelot *** ligt tussen Boulogne-sur-Mer en Le Touquet. Het hotel zelf ligt in een groen park van 3 hectaren. Verblijf inclusief ontbijtbuffet. Half pension mogelijk. Gratis WiFi, sauna en parking.

va.89
Boek nu

Gratis stadswandeling Boulogne-sur-Mer downloaden

Download reisgids Côte d'Opale

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?