FB

Ervaringen "Boulogne-sur-Mer stadswandeling"

191 ervaringen

- 17 september 2018 - Annie Vankasegem

Met het stadsplan in de hand hebben we de stadswandelroute in Boulogne-sur-mer letterlijk ( van 1 tot 4 )gevolgd; daarbij geen enkele bezienswaardigheid ( van A tot D ) over het hoofd gezien. Fantastische routebeschrijving! Dank u wel.

- 17 september 2018 - Petra

Omdat bij eerdere vakanties gebleken is dat de gidsen en stadswandelingen een zeer goede hulp zijn én wij met ons gezin volgend zomer deze kant op willen, heb ik de download aangevraagd. Ik ben na het doorlezen er van overtuigd dat wij weer een geweldige vakantie zullen hebben volgend zomer

- 11 september 2018 - Eddy

De gids Boulogne-sur-Mer heeft heel wat meer te bieden dan het Nausicaa, aquarium bezoek. De stadswandeling is zeker de moeite waard om te doen , dus vergeet uw gids niet mee te nemen.

- 7 september 2018 - De Maesschalck Pascale

gezellige stadje maar vele restaurants en winkels gesloten tijdens hoogseizoen.

- 29 augustus 2018 - Gaston VANDENABEELE

Perfect, goede hulp om te beginnen aan een stadswandeling. Dank

- 22 augustus 2018 - Jef Vrancx

Leuk om een mooie stadswandeling te kunnen maken wanneer we op weekend gaan. Ook deze keer wanneer we de opaalkust bezochten. De voornaamste bezienswaardigheden met historische en toeristische uitleg worden bezocht en van commentaar voorzien. Ook nu weer mooie en interessante wandelingen gemaakt.

- 1 augustus 2018 - Vandecasteele

PRACHTIG ZEER GOED BRUIKBAAR ZEER HANDIG

- 31 juli 2018 - Sarah Willems

De reisgids was enorm praktisch om de belangrijkste bezienswaardigheden te zien. Er zouden op het plannetje wel meer straatnamen vermeld mogen staan om de oriëntatie te vergemakkelijken

- 26 juli 2018 - Declerck wilfried

Interessante gids.

- 14 juli 2018 - Annemieke Verstraten

De locatie in de stad was zeer goed te vinden. De wandelroute was leuk, niet te lang omdat t een stad was als tussenstop. Zeer handig deze site en te downloaden wandeling.

Côte d'Opale 3 dagen in 3* hotel incl. half pension

Côte d'Opale 3 dagen in 3* hotel incl. half pension

Beleef de charme van dit 18de-eeuwse kasteelhotel. Op 10 km ligt Boulogne-sur-Mer, hoofdstad van de Opaalkust. Ideale ligging om de Côte d'Opale te verkennen. Verblijf inclusief ontbijtbuffet.

va.115
Boek nu
Côte d'Opale 3 dagen in 3* hotel incl. ontbijtbuffet

Côte d'Opale 3 dagen incl. ontbijtbuffet

Hotel Du Parc Hardelot *** ligt tussen Boulogne-sur-Mer en Le Touquet. Het hotel zelf ligt in een groen park van 3 hectaren. Verblijf inclusief ontbijtbuffet. Half pension mogelijk. Gratis WiFi, sauna en parking.

va.89
Boek nu

Gratis stadswandeling Boulogne-sur-Mer downloaden

Download reisgids Côte d'Opale

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?