FB

Ervaringen "Berlijn stadswandeling langs alle hoogtepunten + kaart"

249 ervaringen

- 14 juli 2018 - Nathalie Houfflijn

Ik heb de stadswandeling met de hoogtepunten van Berlijn gemaakt. Dit was voor mij de ideale wandeltocht om alles te zien en de dingen over de gebouwen e.d. te weten te komen. Ideaal qua afstand, uitleg als parcours. De wandeling schepte orde in de grote stad die Berlijn is.

- 21 juni 2018 - Winters helena

Zeer correcte en eenvoudig uitgelegde stadsgids die de belangrijkste bezienswaardigheden aandoet. Tip : de stadplannen zelf zouden iets meer namen mogen bevatten, maw iets uitgebreider mogen zijn.

- 12 juni 2018 - Brigitte HENDRICKX

Beste, De stadswandeling was gewoon geweldig, de duidelijke uitleg van jullie reisroutes-gids en het prachtige weer maakte van ons midweek Berlijn een onvergetelijke reis.. We hadden enkel wat pech met de vele werken die er bezig waren. Bedankt voor de mooie route en ik kijk al uit naar onze volgende reis. We zullen dan zeker weer gebruik maken van jullie diensten :-)

- 11 juni 2018 - Willy Vandyck

Deze reisgids valt volledig in de smaak. Overzichtelijk en handig in gebruik. De kaartjes zijn misschien iets te weinig overzichtelijk door de vele zwarte genummerde rondjes.

- 28 mei 2018 - Van der Auwera Jan

In de straat recht over de ingang van het Mauerpark vind je veel restaurantjes . Indisch , Vietnamees , Mexicaans aan een zeer schappelijke prijs

- 22 mei 2018 - Toon

Mooie route, langs de meeste hoogtepunten van Berlijn. Je hoeft hem niet in één keer te lopen maar kan hem gemakkelijk opsplitsen. Prima toer.

- 10 april 2018 - Martine Cornelis

Dankzij de wandeling langs de meeste bezienswaardigheden, hebben we voor onze eerste keer, kennis kunnen maken met deze mooie stad. We hebben ook een deel van de wandeling langs de muur gemaakt. Ook dit was de moeite waard. Jullie hebben ons zin doen krijgen in nog een bezoek aan Berlijn! Bedankt!!

- 9 april 2018 - Wendy

Het was een interessante route. We kwamen langs alke belangrijke bezienswaardigheden, waardoor we de stad beter leerde kennen ! Top 👍 !

- 6 maart 2018 - M. Six-Meinema

Wij hebben veel plezier gehad van de wandelroute. Duidelijk omschreven en ook die dingen die je graag wilt zien, wanneer je voor het eerst in Berlijn bent

- 5 maart 2018 - lieve

ondanks de felle koude, hebben we toch een aangename tijd doorgebracht in Berlijn en vele zaken gezien, vnl in oost-berlijn; de wandeltocht is hierbij heel goed van pas gekomen.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?