FB

Ervaringen "Berlijn stadswandeling langs alle hoogtepunten + kaart"

257 ervaringen

- 17 oktober 2018 - Carla Fockens

Goede wandeling met veel informatie. Ik was er blij mee.

- 11 september 2018 - Ramakers paul

Perfecte stadswandeling Mooi uitgelegd

- 9 september 2018 - Christine

De wandeling was zeer duidelijk en interessant .

- 19 augustus 2018 - Bep Ebben

Een mooie stadswandeling waarin alle hoogtepunten zijn opgenomen. Af en toe even verwarring omdat de Vlaamse omschrijving van iets net iets anders is dan de Nederlandse ! Maar je komt er altijd uit!!

- 5 augustus 2018 - Raats Raymond

De reisroute van Berlijn was heel duidelijk en goed te volgen. Zo weet je tenminste waar je begint en eindigd. 1 tip !. Huur een fiets en alles gaat veel vlotter en minder vermoeiend. Een fijne citytrip dankzij reisroutes.

- 2 augustus 2018 - Klarinda

Duidelijke en prachtige rondwandeling door het mooie Berlijn

- 25 juli 2018 - Erwin

Ik heb erg genoten van de stadswandeling, ik ben op plekjes geweest die ik anders echt niet had gezien. Duidelijke beschrijving van de route en je ziet daadwerkelijk heel veel van de highlights van Berlijn. In de wandeling zit een stukje waar op dit moment wordt gebouwd en je dus een soort omleiding moet zien te vinden. Betreft het stuk bij het muziekinstrumentenmuseum. Was goed te doen overigens. Nogmaals, erg leuke wandeling. Hartelijk dank daarvoor.

- 24 juli 2018 - Petra

Zeer duidelijke reisgids die je nog meer zin in je vakantie laat hebben! Als wij ergens naar toe gaan kijk ik altijd op de site van reisroutes of er van onze bestemming een reisgids is. Tot nu toe altijd gelukt 😊

- 14 juli 2018 - Nathalie Houfflijn

Ik heb de stadswandeling met de hoogtepunten van Berlijn gemaakt. Dit was voor mij de ideale wandeltocht om alles te zien en de dingen over de gebouwen e.d. te weten te komen. Ideaal qua afstand, uitleg als parcours. De wandeling schepte orde in de grote stad die Berlijn is.

- 21 juni 2018 - Winters helena

Zeer correcte en eenvoudig uitgelegde stadsgids die de belangrijkste bezienswaardigheden aandoet. Tip : de stadplannen zelf zouden iets meer namen mogen bevatten, maw iets uitgebreider mogen zijn.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?