FB
Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Blankenberge stadswandeling: strand en belle époque"

130 ervaringen

- 16 mei 2018 - Liekens Ingrid

Super tevreden.

- 31 maart 2018 - werbrouck

Hebben er een mooi winterwandelingske van gemaakt! Zo kregen we een goed beeld van Blankenberge Met een lekkere koffiestop met taartje op de Markt in "Café au Lait" en een Apé in de Brasserie van de Pier met een lekkere Tapas(het zicht is er super) was onze namiddag compleet ondanks het koude weer!!En hadden we zo weer een mooie namiddag!

- 30 maart 2018 - Henri

Een mooie wandeling jammer dat het zo koud was het was wel droog weer wat de wandeling toch nog mooi maakte en Blankenberge langs de andere kant gezien hebben.

- 17 maart 2018 - Vanbavinckhove Michel

Wij gaan ieder jaar naar Blankenberge in september voor een week logeren in hotel op de dijk .Daar het een nieuwe uitgestippelde route is heb ik deze gedownload. Blankenberge is mooi om te schoppen en te wandelen en goed te eten.

- 14 maart 2018 - Tersago

Aangename en complete wandeling, het oude vissershuisje 'Majutte' is een absolute aanrader!

- 13 maart 2018 - Marcelis Rudi

Leuke wandeling,mooie huizen gezien onderanderen huisje van Majutte.

- 22 februari 2018 - schautteet

leuke wandeling, geeft goed beeld van blankenberge ( historiek en kust )

- 21 februari 2018 - Vanderminnen

Leuke wandeling, mooie zaken ontdekt, echte pareltjes te zien. Gaan deze nog eens overdoen bij warmer weer.

- 21 februari 2018 - Vanessa

Gevarieerde wandeling langs de kust en het centrum van Blankenberge. Pareltjes van huizen gezien. Afsluiten in het huisje van Majutte is een must!

- 20 februari 2018 - Tokarek

Fijne aangename wandeling met fijne bezienswaardigheden. Bedankt

 

Download gratis preview reisgids Belgische Kust

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?