FB
Volledige reisgids kopen voor € 10

Uitgebreid roadbook gratis bij reservatie van deze rondreis

Ervaringen "Rondreis door Toscane met de auto? Onze tips, complete route + kaart"

36 ervaringen

- 9 mei 2017 - de wandel eric

zeer interessante info en leidraad zodat je geen bezienswaardigheden mist op je route . perfect en dank je wel

- 18 april 2017 - Khadija

Dit was een super route. We hebben vooral gebruik gemaakt van de stadswandelingen. Dit heeft ons veel tijd bespaard. Een aanrader voor iedereen die Toscane wilt bezoeken.

- 12 februari 2017 - Laurent Dewael

In juni gaan we naar Toscane, voornamelijk de streek rond Siena. Dank zij de verkregen info van reisroutes, hebben we al een mooi gedocumenteerde route kunnen uitstippelen met tal van bezienswaardigheden. Dank je wel.

- 19 april 2016 - Leo Gabriels

Voor de EBC (Europese Blues Challenge waren we maar een paar dagen in Torrita di Siena at ook een mooi oud gedeelte heeft ! Montepulciano , Piente, Monticciello en natuurlijk Sienna o.a maakte deel uit van onze rit . Het is een wonderbaarlijke streek , een oase van rust , we zweefden door het landschap ,met uitzichten wat leek op briefkaarten. Een auto route helpt veel omdat je op mooie plaatsen komt zeker gezien de korte tijd dat we daar waren, maar zeker niet de laatste keer . Ik probeer foto,s te plaatsen .. maar lukt niet ? te groot formaat ? bepaalde eisen ?

- 29 februari 2016 - Jannick Delodder

Zal onze eerste ervaring worden in Italie. De route lijkt ons een goed uitgangspunt. We zijn van plan deze volledig te volgen. Onze ervaringen kunnen we later delen.

- 19 oktober 2015 - Jennart Rik

Hartelijk dank voor de reisroute door Toscane. Het is werkelijk wat ik nodig heb, anders is zoeken zonder resultaat. Deze route steunt op ervaring en zal zeer nuttig zijn. Voor mijn reis naar Andalusië hebben jullie mij ook alles op een schotel aangeboden, het was een groot onvergetelijk succes en dit ziet nu ook zo uit. Hartelijk dank.

- 30 juni 2015 - christiaens Bob

Zeer goede info op reisroutes.be. We verheugen ons op onze combireis Toscane - Gardameer voor Juli dit jaar. Dolce far Niente.

- 6 mei 2015 - Diana

Volop inspiratie gekregen om Toscane te ontdekken in de zomer van 2015!

- 24 februari 2015 - Greet Vanhoutte

we zullen deze info zeker gebruiken als leiddraad voor onze 14daagse rondreis door Toscane in augustus. Er staan heel wat bruikbare tips en weetjes in. La vita è bella !!

- 6 augustus 2014 - Suzanne Mannaart

Het was schitterend! De route voert door alle mooie landschappen en langs de pittoreske plaatsjes die Toscane kenmerken. Vooral de Val d'Orcia met de ansichtkaartlandschappen was geweldig. Bij Pienza hebben we racefietsen gehuurd en een deel van de route met de fiets afgelegd. Dat maakt het extra bijzonder! Toscane heeft mijn hart gestolen.

Toscane 8 dagen rondreis 'Hoogtepunten in 4* charmehotels'

Toscane 8 dagen rondreis 'Hoogtepunten in 4* charmehotels'

3 nachten in Hotel Calamidoro **** tussen Pisa en Lucca. 4 nachten in Villa La Borghetta **** tussen Firenze en Siena. Inclusief ontbijtbuffet, optie halfpension. Een onvergetelijke reis in Toscane in bijzondere hotels.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?