FB
Volledige reisgids kopen voor € 10

Uitgebreid roadbook gratis bij reservatie van deze rondreis

Ervaringen "Rondreis door Toscane met de auto? Onze tips, complete route + kaart"

42 ervaringen

- 29 februari 2016 - Jannick Delodder

Zal onze eerste ervaring worden in Italie. De route lijkt ons een goed uitgangspunt. We zijn van plan deze volledig te volgen. Onze ervaringen kunnen we later delen.

- 19 oktober 2015 - Jennart Rik

Hartelijk dank voor de reisroute door Toscane. Het is werkelijk wat ik nodig heb, anders is zoeken zonder resultaat. Deze route steunt op ervaring en zal zeer nuttig zijn. Voor mijn reis naar Andalusië hebben jullie mij ook alles op een schotel aangeboden, het was een groot onvergetelijk succes en dit ziet nu ook zo uit. Hartelijk dank.

- 30 juni 2015 - christiaens Bob

Zeer goede info op reisroutes.be. We verheugen ons op onze combireis Toscane - Gardameer voor Juli dit jaar. Dolce far Niente.

- 6 mei 2015 - Diana

Volop inspiratie gekregen om Toscane te ontdekken in de zomer van 2015!

- 24 februari 2015 - Greet Vanhoutte

we zullen deze info zeker gebruiken als leiddraad voor onze 14daagse rondreis door Toscane in augustus. Er staan heel wat bruikbare tips en weetjes in. La vita è bella !!

- 6 augustus 2014 - Suzanne Mannaart

Het was schitterend! De route voert door alle mooie landschappen en langs de pittoreske plaatsjes die Toscane kenmerken. Vooral de Val d'Orcia met de ansichtkaartlandschappen was geweldig. Bij Pienza hebben we racefietsen gehuurd en een deel van de route met de fiets afgelegd. Dat maakt het extra bijzonder! Toscane heeft mijn hart gestolen.

- 13 juli 2014 - chantal

Super info. Zeer handig bij het uitstippelen van onze vakantie

- 12 mei 2014 - Myr

We plannen dit jaar een trip richting Toscane met onze kids. De reistips die we in deze site terugvinden zijn meer dan welkom.

- 14 april 2014 - geert kwint

we plannen dit jaar voor het eerst naar de Toscane te gaan. Samen met een aantal kookcursussen willen we eigenlijk in 3 weken een trip door dit gebied gaan maken. Ik denk zeker dat de reistips hierbij helpen. Dank u

- 26 maart 2014 - Richard

Leuke site. Ben nog aan het voorbereiden en heb al heel wat tips en routes ingepland. Het zal voor onze eerste keer in Toscane een goede basis zijn. Ga deze site zeker vaker gebruiken. Bedankt en ga zo door. Groet, Richard (NL Heerlen)

Toscane 8 dagen rondreis 'Hoogtepunten in 4* charmehotels'

Toscane 8 dagen rondreis 'Hoogtepunten in 4* charmehotels'

3 nachten in Hotel Calamidoro **** tussen Pisa en Lucca. 4 nachten in Villa La Borghetta **** tussen Firenze en Siena. Inclusief ontbijtbuffet, optie halfpension. Een onvergetelijke reis in Toscane in bijzondere hotels.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?