FB
Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze rondreis is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Grossglockner, rondrit van Zell am See tot Lienz"

20 ervaringen

- 27 juli 2020 - Leo Faber

kwam goed van pas deze gids, leuke autoroutes gereden

- 18 februari 2020 - Alex Peeters

Ik heb de reisgids eens doorgenomen. Na wat ik gelezen heb, lijkt het me meer dan de moeite waard om de route eens te volgen tijdens een volgende vakantie.

- 6 februari 2020 - Harrie Thijssen

Zeer goede uitgebreide gids informatie en al wat een goede Gids nodig heeft aanrader.

- 29 mei 2019 - Jacques

Waardevolle aanvulling op anwb reisgids, compact en helder

- 1 september 2017 - Danny

Zeer mooie route, heel mooi omschreven. Hebben deze route gedaan bij zeer mooi weer waardoor je heel mooie vergezichten had. Rustig aan hier een dagje over gedaan. Zeer mooi, thanks aan reisroutes.be voor het aanmaken van deze routes.

- 18 juli 2017 - Elisabeth

De route is zeer de moeite waard. We hebben hem niet als rondje gereden maar van de richting Spittal via Mortschach naar Heiligenblut en zelfde weg terug. Ook van Spittal via Lienz naar Mittersill op een reisdag terug naar huis omdat we niet zo veel via de snelweg wilden. Omgeving is heel mooi, de route is zeer goed beschreven met veel informatie.

- 17 april 2017 - Maas Pierre

Een geweldig mooie regio, zeer goed beschreven in de reisgids. De Grossglocknerroute biedt prachtige uitzichten met als bekroning de Franz Josephshöhe.

- 1 februari 2017 - Geert Hoorens

Prachtig dossier met veel nuttige informatie. Op basis van dit dossier gaan wij deze zomer 2017 richting Oostenrijk en gaan we gebruik maken van de contacten/adressen die we hier gevonden hebben. Héél toffe inspiratiebron... Dank!

- 2 augustus 2016 - chantal

Een geweldige route die je zeker moet doen met vele prachtige uitzichten en leuke plaatsjes om te vertoeven en rond te hangen.

- 22 juni 2016 - pieter

Schitterende tocht , prachtig uitzicht . Meer dan 400 km gereden met de motor . Buitengewone ervaring !

 

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?