FB
Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze rondreis is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Grossglockner, rondrit van Zell am See tot Lienz"

16 ervaringen

- 1 september 2017 - Danny

Zeer mooie route, heel mooi omschreven. Hebben deze route gedaan bij zeer mooi weer waardoor je heel mooie vergezichten had. Rustig aan hier een dagje over gedaan. Zeer mooi, thanks aan reisroutes.be voor het aanmaken van deze routes.

- 18 juli 2017 - Elisabeth

De route is zeer de moeite waard. We hebben hem niet als rondje gereden maar van de richting Spittal via Mortschach naar Heiligenblut en zelfde weg terug. Ook van Spittal via Lienz naar Mittersill op een reisdag terug naar huis omdat we niet zo veel via de snelweg wilden. Omgeving is heel mooi, de route is zeer goed beschreven met veel informatie.

- 17 april 2017 - Maas Pierre

Een geweldig mooie regio, zeer goed beschreven in de reisgids. De Grossglocknerroute biedt prachtige uitzichten met als bekroning de Franz Josephshöhe.

- 1 februari 2017 - Geert Hoorens

Prachtig dossier met veel nuttige informatie. Op basis van dit dossier gaan wij deze zomer 2017 richting Oostenrijk en gaan we gebruik maken van de contacten/adressen die we hier gevonden hebben. Héél toffe inspiratiebron... Dank!

- 2 augustus 2016 - chantal

Een geweldige route die je zeker moet doen met vele prachtige uitzichten en leuke plaatsjes om te vertoeven en rond te hangen.

- 22 juni 2016 - pieter

Schitterende tocht , prachtig uitzicht . Meer dan 400 km gereden met de motor . Buitengewone ervaring !

- 3 augustus 2015 - Bart

Wij hebben deze route grotendeels gereden. De tolweg over de Grossglockner is buitengewoon mooi, helaas wel erg duur. Het bikerspoint is letterlijk een hoogtepunt. De waterval in de buurt van Kals is ook prachtig. Lienz is een gezellige stad. Een aanrader.

- 9 juli 2015 - Ben

Prachtige route om te rijden,de moeite waard,veel mooie foto's gemaakt.Fijn dat deze route op de site stond

- 27 augustus 2014 - marc moreels

De trip is goed en leerrijk Voor al de museums te doen moet men vroeg aan de tolpoort zijn en een ganse dag uittrekken. de parkings is het wat aanschuiven en druk en vooral souveniers gericht Bij ons is het prima verlopen als ge de wegcode naleef.Het was prachtig weer en er zijn op oogafstand picnik plaatsen voorzien

- 19 juni 2014 - Clarysse wilmar

We gaan naar Zell am zee deze zomer en hebben besloten een groot deel van de route af te rijden

 

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?