Ervaringen "Autoroute 33 km langs de landingsstranden van Normandie"

65 ervaringen

- 30 mei 2022 - Jeros

Is echt iets om te ontdekken en te beleven

- 23 mei 2022 - Anne

De reisgids is heel waardevol om de invasiestranden van Normandië te bezoeken. Goede, informatieve beschrijvingen van wat er allemaal te zien en te doen is. De route zelf is indrukwekkend!

- 3 april 2022 - Kris

Reisgids is heek duidelijk. We zullen hem zeker raadplegen tijdens onze reis.

- 4 december 2021 - op de beeck

Prachtige complete gids, voor iedereen die deze streek wenst te bezoeken in de toekomst een echte aanrader

- 15 november 2021 - Engbert

Geeft een goed beeld van Normandië. Omdat we waarschijnlijk pas voorjaar of zomer vertrekken hebben we genoeg tijd om de reis te plannen

- 17 oktober 2021 - jacq vd ruit

prettig geschreven, zeker informatief

- 21 september 2021 - Vansimpsen Annick

Beste, onze trip Normandië was van 12/9 tem 19/9, we hebben een super verblijf gehad, zo een mooie streek. Wij reizen met onze camper en verblijven dus op campings maar ik heb veel tips uit de brochure gehaald , waarvoor dank. Bezienswaardigheden, dorpjes, ... die we zeker een bezoekje moesten brengen. We hebben genoten,met vriendelijke groeten,Annick

- 19 september 2021 - Anneke Vermeij

Wij komen regelmatig in Normandië, ons favoriet "département" in Frankrijk. We hebben veel gebruik gemaakt van de beschrijvingen in de Normandië-gids en genoten volop van alles wat we weer ontdekt hebben!

- 24 augustus 2021 - Dennis

Erg blij met de reisgids, bovendien een leuke website om te bezoeken. Ben al druk aan het plannen voor volgend jaar.

- 23 april 2021 - dirk

vorig jaar een rondrit van een week gemaakt door Normandie, in deze reisgids staan vele nieuw te ontdekken bezienswaardigheden.

Alle promoties Normandië 3 tot 8 dagen

Alle promoties Normandië 3 tot 8 dagen
  • Promoties in alle regio's
  • Hotels inclusief ontbijt
  • Karaktervolle hotels
va. € 169

Meer info en boeken

Normandië Trouville 4 dagen hotel 4*

Normandië Trouville 4 dagen hotel 4* incl. ontbijtbuffet
  • Inclusief ontbijtbuffet 
  • Verwarmd binnenzwembad 
  • Centrum op wandelafstand
va. € 200

Meer info en boeken

Ontdek al onze rondreizen Normandië

Ontdek al onze rondreizen Normandië
  • 8-daagse kust en binnenland
  • 8-daagse Normandië volledig
  • 8 dagen Normandië en Bretagne
va. € 309

Meer info en boeken

Gratis preview rondreis Normandië downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?