Premium

Autoroute 33 km langs de landingsstranden van Normandie

Volledige reisgids kopen voor € 10

Autoroute 33 km langs de landingsstranden van Normandie

10 757 x gedownload5 ervaringen
  • Startpunt: Arromanches
  • Eindpunt: Pointe du Hoc
  • Type: Rondreis
  • Afstand: 33,0 km
  • Duur: 1 dag
  • Wegdek: Verhard
  • Bewegwijzering: Geen (zie kaart in reisgids)
  • Toerisme Normandië

Wil je je verdiepen in de oorlogsgeschiedenis? Met een autoroute langs de Landingsstranden en een uitgebreid item over de Landing beantwoorden we aan die vraag.

Volg route op kaart met GPS-tracker

Een complete autoroute voor geschiedenisfanaten langs de stranden van Normandië

We rijden de kust af tussen Arromanches en Pointe du Hoc, de dag kan je eindigen in St.-Mère Eglise. Wil je een gespecialiseerd bezoek dan kan je al starten in Courseulles-sur-Mer. Daar is in 2003 een nieuw bezoekerscentrum geopend over Juno Beach. Hier zijn de Canadezen immers aan land gekomen. Maar het best is eerst vooraf het Mémorial in Caen te bezoeken.

Normandië

Gratis preview rondreis Normandië downloaden

Nog meer in de volledige reisgids Normandië

Ontdek compleet Normandië via 6 uitgewerkte stadswandelingen die je langs bekende maar ook minder bekende plekken leiden. 4 autoroutes en een pak achtergrondinfo maken deze reisgids compleet. Volledige reisgids kopen voor € 10

GPX bestand(en) van deze route downloaden

Route op de kaart


Geschreven door

Geert Van de Voorde

- 14 januari 2020 - Robert mulkens

De gratis reisgids is een aanrader. Is een zeer goede basis om verder op te bouwen en een gedetailleerd reisplan uit te werken

- 1 september 2019 - Heidi

Super toffe route, Veel te zien en te beleven. Wij gebruiken graag reisroutes omdat deze altijd super uitgewerkt zijn. Bedankt !

- 22 augustus 2019 - Valerie

een wandeling gedaan van in de brochure: alles zeer duidelijk te volgen, en goede uitleg over de bezienswaardigheden! echt een aanrader!

- 29 juli 2019 - W.D.

De reisgids was zeer handig tijdens onze rondrit in Normandië. Zoals steeds in jullie gidsen is alles duidelijk en komen de voornaamste zaken die je moet gezien hebben aan bod.

- 14 mei 2019 - Cremers Erna

Alhoewel we reeds meerdere keren Normandië bezochten heb ik toch nog enkele leuke plekjes gevonden in de reisgids. Ik raad iedereen vooraf de reisroutes te bekijken om zo toch nog onbekende plaatsjes te vinden. Ik zal dat zeker doen in de toekomst

Gratis preview rondreis Normandië downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?