Volledige reisgids kopen voor € 10

De rondreis is onderdeel van de volledige reisgids

Ervaringen "Roadtrip Kroatië, autoroute langs alle bezienswaardigheden + kaart"

98 ervaringen

- 26 april 2019 - astrid hensen

Zeer uitgebreide en duidelijke reisbeschrijving, ben zeer tevreden

- 22 april 2019 - jongsma

duidelijke informatie, prima reisgids

- 15 april 2019 - Kathleen

De preview was zeker de moeite en heeft me aangezet om de volledige reisgids te kopen! We gaan deze zomer een roadtrip maken door Kroatië en deze route sprak me direct aan, want zo hebben we meteen alle hoogtepunten in 1 reis. De ideale gids dus om je reis voor te bereiden!

- 10 april 2019 - Silke Sijmons

Zeer leuke reisgids! Goede uitgebreide voorstelling van wat er allemaal aan te raden is om in Kroatië te doen. Zeker een aanrader om te bekijken! :D Ook leuk dat er tips worden gegeven over lekkere eetgelegenheden en gezellige plaatjes om iets te drinken!

- 21 februari 2019 - Ann Verelst

Wij plannen in april een rondreis Kroatie: combi kampeerbus + fiets. We hebben ons laten inspireren door deze rondrit: combinatie van natuur en cultuur op een eenvoudige manier gebracht. Prima!

- 20 februari 2019 - STOFFELEN INGRID

Kroatie is zo mooi van natuur. istrie doet ons aan italie denken. gezellige stadjes waar s avonds de mensen allemaal buiten komen. split en trogir hebben vele mooie monumenten van vroeger en trogir ligt op een schiereilandje. we hebben genoten van kroatie. we gaan zeker nog terug. de mensen zijn er super vriendelijk en behulpzaam

- 19 februari 2019 - leo van leeuwen

Ben nog bezig met een route te maken maar ga waarschijnlijk 6 weken rondtrekken met auto en caravan in kroatie. in de reisgids staan intressante tips bedank hiervoor.

- 19 februari 2019 - Jessy Nyffels

Dankzij jullie handige en leuke tips kan ik mijn roadtrip naar Kroatië plannen … met net dat tikkeltje meer !

- 17 februari 2019 - J.overgaauw

Geweldige tips, volop in de reis verwerkt. Genieten , zoals een vakantie behoord te zijn.

- 15 februari 2019 - Gerrie

hoi het is een kleine zeer compact gids goed in gedeeld precies wat ik zocht over valuta tol taal autoroutes

15-daags vakantieduet Slovenië en Kroatië

15-daags vakantieduet Slovenië en Kroatië

Eerst een vakantiepark met 10 zwembaden op het groene platteland van Slovenië, dan een idyllisch hutje aan de Dalmatische kust, op een fraai groen resort, tussen de pijnbomen. Ontbijt, lunch en diner inbegrepen in Kroatië.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?