Ervaringen "Rondreis Zuid-Oost Engeland met Kent en East-Sussex"

26 ervaringen

- 7 februari 2024 - Sjaak

Het was prachtig

- 12 november 2023 - christine bogaert

prima rondreisverslag! In de toekomst bij reizen kijk ik zeker opnieuw!! De max!

- 9 augustus 2023 - De Moor P.

De reisgids Kent was een goede houvast om onze reis voor te bereiden. Een deel van de rondreis hebben we daadwerkelijk uitgevoerd. Dus: een prima product.

- 4 juli 2023 - Jan Benoot

Voor mij was het een goede handleiding, het liet me nog wat toe om zelf wat opzoekwerk te doen (wat voor mij deel uit maakt van een reis) Ikzelf heb niet de door jullie uitgestippelde routes gevolgd maar jullie highlights gebruikt om mijn eigen planning te maken. Is zeker een tip.

- 29 maart 2022 - dominiek de nys

handige en praktische gids die mij in staat stelt om een mooie reisroute ook zelf samen te stellen. dit zijn werkelijk mooie en toffe tips van jullie, doe zo voort, zou ik zeggen.

- 25 januari 2022 - Bergjes

Zéér nuttige tips om je eigen geplande reis aan te passen of uit te breiden.

- 25 januari 2022 - Anneke Bosschaert

Hartelijk dank voor de mooie info over Zuid Engeland. We gaan hier veel tips van gebruiken. Helaas worden we beperkt door Corona maatregelen! U hebt ons in elk geval een mooi voorproefje gegeven. Nogmaals onze dank!

- 27 december 2021 - Marijke Staljanssens

Zeer goede reisgids. We zijn van plan- als corona het toelaat- om in de zomer van 22 af te zakken naar het zuiden van Engeland. Goede tips. Perfect ook om als basis een verdere reis uit te stippelen. Zeker de moeite waard.

- 14 juli 2021 - Josh

Dit deel van Engeland is mooi, zeer mooi, maar als je er toch bent ga dan zeker ook naar de Cotswolds of naar Lavenhem met het geboortehuis van Harry Potter.

- 19 oktober 2020 - Willem v.d. Berg

Voor mensen, die van plan zijn naar Zuid-Engeland te gaan zijn dit leuke en bruikbare tips.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?