Ervaringen "Rondreis Zuid-Oost Engeland met Kent en East-Sussex"

22 ervaringen

- 29 maart 2022 - dominiek de nys

handige en praktische gids die mij in staat stelt om een mooie reisroute ook zelf samen te stellen. dit zijn werkelijk mooie en toffe tips van jullie, doe zo voort, zou ik zeggen.

- 25 januari 2022 - Bergjes

Zéér nuttige tips om je eigen geplande reis aan te passen of uit te breiden.

- 25 januari 2022 - Anneke Bosschaert

Hartelijk dank voor de mooie info over Zuid Engeland. We gaan hier veel tips van gebruiken. Helaas worden we beperkt door Corona maatregelen! U hebt ons in elk geval een mooi voorproefje gegeven. Nogmaals onze dank!

- 27 december 2021 - Marijke Staljanssens

Zeer goede reisgids. We zijn van plan- als corona het toelaat- om in de zomer van 22 af te zakken naar het zuiden van Engeland. Goede tips. Perfect ook om als basis een verdere reis uit te stippelen. Zeker de moeite waard.

- 14 juli 2021 - Josh

Dit deel van Engeland is mooi, zeer mooi, maar als je er toch bent ga dan zeker ook naar de Cotswolds of naar Lavenhem met het geboortehuis van Harry Potter.

- 19 oktober 2020 - Willem v.d. Berg

Voor mensen, die van plan zijn naar Zuid-Engeland te gaan zijn dit leuke en bruikbare tips.

- 11 februari 2020 - roos haepers

heel leuke route! Onderweg zijn er nog mogelijkheden om ook een stukje zee en de wondermooie kliffen te bezoeken vb tussen Eastbourne en Brighton kan je genieten van Beachy Head en Burling Gap. Een ommetje waard en er zijn nog prachtige dingen te ontdekken.

- 16 januari 2020 - Margrethe

Fijne informatie, weer aanvullend op wat ik zelf opgezocht had op internet. Het gaat zeker bijdragen aan een leuke vakantie naar Zuid-Oost Engeland.

- 9 juni 2019 - Johan Bland

Ben super tevreden met de reisroutes .Goed overzichtelijk en duidelijke info.

- 8 maart 2019 - Johan Degroote

Is ok

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?