Ervaringen "Op autovakantie door Hongarije? Onze complete voorbeeldroute + kaart"

12 ervaringen

- 29 november 2023 - Alois Vercauteren

Heel handige en praktische gids. Een aanrader !

- 14 augustus 2023 - devillers patrick

Hongarije, een land waar we nu toch al een 7tal jaar op verlof gaan. Eerst aan het Balaton meer, nu al voor de 2de maal richting Csongrad (Bokros Poesta). Altijd leuk om nieuwe plekken in dit Hongarije te ontdekken. En daarbij helpt de beschrijvingen toch altijd een beetje. Dit jaar reizen we met een mobilhome vanuit een centraal punt. Nog een tip, vermeldt niet alleen hotels of b&b maar ook minicampings (dikwijls uitgebaat door nederlanders) of huizen te huur (bij belgen en nederlanders in Hongarije). Honden zijn op deze plaatsen altijd welkom

- 22 juli 2023 - Wouter Ras

👍

- 12 april 2023 - Mireille Panneels

Dit is een super top site ! onze reis naar Boedapest is gepland voor november. Heb nu al super tips gevonden in de gids.

- 26 februari 2022 - ilona

heb de autoroute van Hongarije gedownload en moet zeggen dat het een mooie route lijkt met veel bezienswaardigheden en culturele hoogtepunten.

- 10 februari 2022 - POCZO NONCLERCQ

Daar mijn echtgenote Hongaarse roots heeft gaan wij bijna elk jaar ( buiten nu corona!) naar haar geliefkoosd land dat ik ook door haar heb leren kennen, en ik moet zeggen, wij vinden dit Hongarije prachtig en het heeft alles! Zeer vriendelijke mensen, mooie steden met prachtige gebouwen, vooral Boedapest, zeer lekker eten en drinken, ook de kleinere dorpjes waar Denise haar familie woont heeft zijn onvergetelijke charme, eigenlijk teveel om op te noemen! De mensen zouden wat meer voor Hongarije moeten kiezen, bv als Citytrip om te beginnen, en dan gaan ze het ongelooflijke mooie Hongarije ontdekken en gaan ze allemaal zeker nog eens terug gaan! Eén ding is natuurlijk moeilijk, de taal is zo moeilijk dat ge ze bijna niet kunt aanleren, maar mijn vrouwtje spreekt de taal perfect omdat ze al van in haar jeugd op vakantie ging, en...De Hongaren spreken vooral in Boedapest zeer goed Engels, dus, allen daarheen!!!!!!!!!

- 9 februari 2022 - Math

Fijne, bruikbare site met nuttige tips 👍

- 6 februari 2022 - rian verhulst

heel duidelijk ik heb er veel aan heel goed

- 1 januari 2022 - Stine

Zeer mooi beschreven . Al enkele malen Hongarije bezocht , in reisgids nog pareltjes gevonden die we zeker gaan doen . Dikke proficiat met jullie gids .

- 2 september 2021 - nicole mylle

Heel veel interessante tips over nationale parken ,kasteel bezoeken ,wereld erfgoed ,ook over Balaton meer en heel veel tips over allerlei bezienswaardigheden echt wel heel veel zaken goed om te weten bij een vakantie door Hongarije

Gratis preview reisgids Hongarije downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?