FB

Ervaringen "Bloesemroute 2019 Haspengouw, ontdek de bloesemstreek Limburg"

261 ervaringen

- 15 februari 2019 - Boelaert Andre

Wat ik een zeer goed initiatief vind is: 1°) de koppeling/aansluiting van de bloesemroutes op de veel langere en grotere routes die niet alleen door gans de ganse bloesemstreek lopen, maar ook door de provincie en zelfs aansluiten op de Ravel-routes door Wallonië. Meerdaagse ritten vinden hun weg gemakkelijk naar de bloesems, hun verblijven, hun verhalen; 2°)de begeleidende uitleg die de kortere dagritjes voller maken en uitnodigen op te verpozen en te genieten van de stilte en soms ook wel het gezoem van de bijen en de hommels. 3°) waar een scherpe helling volgt op een korte scherpe bocht zou ik een aandachtstrekker plaatsen op het plan. Ééndagsfietser geraken in die bochten flink in de problemen en sommigen maken kennis met de vruchtbare bodem, die wat verhard is ... Hopend op een mooie fietszomer .. André

- 11 februari 2019 - Yvette Deploige

Heel uitgebreid en superhandige reisgids met niet enke beschrijving van auto, fiets en wandelroutes maar ook talrijke tips voor mooie uitstapjes. Een must have voor wie de streek bezoekt!

- 7 februari 2019 - Filip

een heel mooie en uitgebreide brochure! Een must in de voorbereiding van onze trip

- 7 februari 2019 - Cuypers Gaston

Super. Laat de bloesems komen!

- 29 januari 2019 - SH

We deden de wandeling rond Borgloon. Mooie wandeling langs de doorkijkkerk. De beschrijving in Borgloon was voor ons niet heel duidelijk.

- 22 november 2018 - Karina kaesen

Deze is dik in orde en afgewerkt.

- 28 oktober 2018 - Jan Rymenams

Erg goeie brochure die een mooi beeld geeft van wat je in Haspengouw kan verwachten. Heb ik eigenlijk nodig vor volgend jaar, maar geeft me nu al een goed beeld om te kunnen plannen.

- 26 oktober 2018 - Eugène Piette

Enkele jaren geleden liep ik deze route. Jullie beschrijving klopt nauwgezet. Omdat dit pad niet overal gemarkeerd was diende je toen de plattegrond aandachtig ter hand te houden. Ik downloadde dit pad omdat ik eind dit jaar mijn jaarlijkse wandeltocht met de D&A-stappers dien te organiseren. Alhoewel jullie wandeling een lentetocht is, wil ik deze in december lopen. Mogelijk krijg je dan andere sfeerbeelden.

- 4 oktober 2018 - Rene Vercauteren

Ik had interesse in de Bloesemroute 2018 Haspengouw omdat ik dacht er een aantal fietsroutes in aan te treffen. Na het downloaden zag ik dat het hoofdzakelijk wandelroutes zijn. ANTWOORD redactie: er zijn 2 fietsroutes in opgenomen. Door de vele (zware) hellingen in de bloesemstreek is dit het maximum dat we kunnen publiceren om het interessant en doenbaar te maken.

- 25 augustus 2018 - ingrid

Heel goede routes, duidelijk uitgestippeld en aangegeven, heerlijk om te fietsen in de bloesemstreek! Een echte aanrader.

Gratis rondreis Haspengouw downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?