Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze rondreis is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Gironde rondreis langs Bordeaux en Saint-Emilion (route + kaart)"

19 ervaringen

- 30 oktober 2021 - oscar

geert zal mij goed begelijden juni 2022 ga ik naar daar

- 4 januari 2020 - luc nys

hebben het aandachtig gelezen en intussen geboekt in die regio

- 24 september 2019 - jan joos

ideaal naslagwerkje om enkele dagen mooie en interessante plaatsen te ontdekken

- 17 juli 2019 - Pierre De Keersmaecker

Net terug van citytrip Bordeaux en omgeving. De beide gidsen waren nuttig en goed te volgen. Een aanrader

- 14 april 2019 - Freddy Degrauwe

Interessante rondreis voor een kortere vakantie. Citytrip Bordeaux koppelen aan de wijncultuur uit de streek lijkt me heel leuk. Misschien nog wat meer info over de kuststreek zou de gids compleet maken. Ik ga er zeker gebruik van maken als ik naar Bordeaux ga later dit jaar.

- 15 december 2018 - An van leemputten

ziet er veelbelovend uit, maar is pas voor komende zomer...ik verzamel graag goed op voorhand zoveel mogelijk informatie om een geslaagde vakantie te plannen. Ik heb al dikwijls gebruik gemaakt van jullie aanbod! Is nog nooit tegengevallen. Top!

- 15 december 2018 - Bart v.d. Boogaard

Ziet er zeer interessant en leuk uit

- 6 mei 2014 - maertens hilde

Is voor komende zomer. Vind alleen jammer dat er niets over Bourg en omstreken bijzit + (nog) niets over baai van Arcachon en Landes

- 23 oktober 2012 - Wilfried van Hamme

Ervaring heb ik nog niet, maar de route ziet er zeer veel belovend uit. We gaan die zeker doen. Wat ik ook zeer interessant vind is de verwijzing naar camperplaatsen. Want wij doen jullie routes steeds met een camper. Zo zou het zeer interessant zijn indien bij een bezoek aan een stad er een verwijzing zou opgenomen worden waar je eventueel met een camper kan parkeren (niet persé slapen)

- 12 oktober 2012 - Etienne Dewolfs

Wij hadden een week uitgetrokken (eind september)voor een bezoek aan Bordeaux en de wijnstreken in de omgeving. Dit bleek te kort te zijn. Aan de hand van de gegevens hebben we de stadswandeling van Bordeaux gedaan. Prachtig...zeker een aanrader. Bezoek aan een wijndomein is moeilijk te realiseren als je niet in groep zijt. Wij hebben ons ingeschreven voor een bezoek aan twee wijnkastelen. Dit kan in de "Office de Tourisme". Zeker doen!

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?