FB

Ervaringen "Oostkantons, verrassend en onvergetelijk"

110 ervaringen

- 23 september 2016 - Guy

Een prachtige streek waarvan het bezoek eraan erg makkelijk gemaakt werd door de informatieve gids van reisroutes. Zeker ontbijt nemen in Eupen.

- 7 augustus 2016 - Elisabeth

Super ervaring. Dank u wel!

- 12 februari 2016 - eric en veerle

wat een slecht weer hadden we tijdens deze tocht...met bakken uit de hemel kwam het. Dan maar de museums eruit gepikt wat ook weer eens een leerrijke ervaring was. hebben ondanks het slechte weer genoten van de rit. gaan hem ongetwijfeld bij beter weer nog eens overdoen

- 13 december 2015 - Lene Bruyn

een mooie uitgestippelde autoroute waarvan we 'slechts' de eerste dag van de route kunnen doen, want er is zoveel te zien in deze mooie streek. op punt C 'Het natuurpad' op Mont Rigi konden we lezen dat er tijdens en na de winter er soms planken beschadigd zijn waardoor het voor rolstoelgebruikers toch wel problematisch is , was in zo slechte staat dat het zelfs voor doorwinterde wandelaars een gevaarlijke onderneming was gans het parcours af te wandelen zonder z'n nek of benen te breken. Maar eenmaal vertrokken kan men moeilijk terug, daar men toch hoopt dat het pad beter begaanbaar wordt

- 19 augustus 2015 - lieve verlinde

Hebben maar een deel gebruikt; tussen Aachen en Malmedy. Heel goed. Hebben er veel aan gehad. De rest is voor een volgende keer, zeker weten. Het is een goeie richtlijn. Kan je dan zelf aanpassen volgens interesse. Stadswandeling Eupen is jamergenoeg een beetje kort.

- 17 augustus 2015 - Gerard van der Hoek

Op zaterdag 15 augustus de wandeling 'Luswandeling in de natuur van Bellevaux' gemaakt. Helaas de korte route van 7 km in plaats van de lange wandeling van 12 km. Reden; regen startte net op moment dat we moesten besluiten om door te gaan met de 12 km!. Mooie wandeling maar start van de wandeling niet goed weergegeven; 'met de rug naar het kerkhof' brengt je op een dwaalspoor ! Na even puzzelen goed gestart. Wel zijn sommige stukken van de paden kapotgereden door mountainbikers. Al met al een heel mooie wandeling, weer eens wat anders dan de wandelingen die we normaliter in de Eifel maken. Prachtige gerenoveerde huizen en nieuwbouwhuizen (super modern !) op de route. Afwijkend met de vakwerkhuizen in Duitsland.

- 15 augustus 2015 - Wilma

We hebben de route deels gedaan omdat het wat ons betreft te ver was om in een dag te doen, zeker als je ook nog wat wandelingen erbij neemt. We zijn tot Malmedy geraakt en daarna terug. De route is fantastisch, de wandelingen mooi en kort waardoor je er meer dan een kunt doen en dat zorgt voor variatie. Kortom wij hadden een hele fraaie dag.

- 14 augustus 2015 - Luc

De overgang van de ene autoroute naar de andere is soms niet zo goed aangeduid.

- 12 augustus 2015 - jos

fantastisch

- 12 augustus 2015 - Martin

Leuke, goed gedetailleerde info, doe zo voort.

Ardennes-Etape vakantiehuizen

Ardennes-Etape vakantiehuizen

Ardennes-Etape biedt je meer dan 1600 volledig uitgeruste vakantiehuizen en luxe villa’s in Belgische Ardennen. Allen werden ze zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit, gezelligheid, comfort en ligging.

Gratis rondreis Oostkantons downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?