FB

Ervaringen "Gaume - Bastogne: autoroute en wandelroutes"

11 ervaringen

- 14 augustus 2018 - Ingrid Quinart

Zéér interessante autoroute. Zo leren we een mooie regio kennen.We deden de wandeling in Bastogne, in september volgt Orval. dat

- 16 juli 2018 - Schuman

Geweldig deze routes, een aanrader voor iedereen.

- 21 augustus 2017 - Chris M

Zeer goed samengestelde route. Aangezien ik niet zo goed te been ben konden we hier van profiteren om onze uitstappen op voorhand allemaal te regelen. Ben zeer tevreden over de reisgidsen, dit is niet de eerste die in de smaak valt.Ook wij hebben alle plaatsen bezocht die in de gids vermeld stonden

- 26 september 2016 - De Smet viviane

Het was een mooie ervaring,zeer leerzaam en mooi !! weer een stukje Belgie leren kennen mijn dank ervoor

- 18 september 2016 - robert

Route zeer omvangrijk daarom keuze gemaakt uit de voorgestelde locaties . Bovendien zeer heet nl. 30 graden waardoor veel wandelen niet zo aangenaam was.Wij startten met Bastogne zeer de moeite waard ,uitstekende handleiding voor bezoek voornaamste bezienswaardigheden maar vraagt wel veel tijd.Neufchateau en orval zijn aangename verblijfplaatsjes Virton viel eigenlijk tegen daar meer van verwacht.We eindigden in Arlon bij ons vroeger gekend als industriele pool van Luxemburg maar via de rondleiding ontdekt dat het een mooie en aangename stad is in het zuiden van ons land.

- 16 augustus 2016 - Wilfried Lissens

Wegens het slechte weer slechts een deel van de route gedaan, doch zeer de moeite waard en voor herhaling vatbaar.

- 14 augustus 2016 - Bart

We hebben het zuidelijke deel van de route (Florenville-Arlon)gevolgd. Orval is meer dan de moeite, Torgny, Avioth en de citadel van Montmédy maakten indruk!

- 11 juli 2016 - Joris

Duidelijke gids en een goede keuze van de te bezoeken plaatsen. O.a. Montmedy en de kathedraal van Avioth zijn een bezoek meer dan waard.

- 6 juli 2016 - Didier De Wulf

Zeer duidelijke gids De routes zijn heel duidelijk Ook "vergeten plaatsen" voor velen, worden hier mooi aangeduid (o.a. de boswandeling Chiny, Montmedy, Torgny)en die zeker de moeite waard zijn Zoals vermeld heeft Torgny culinair goede aanbiedingen. Zoals o.a. La Grappe d'Or (http://www.lagrappedor.com/nl - Michelin ster)die in de week zeer voordelige formules heeft incl. overnachting Kortom een gids die je zeker bij de hand moet hebben als je deze mooie streek bezoekt

- 1 juli 2016 - Jos

Zeer mooi.

 

Gratis rondreis Bastogne en Gaume downloaden

Download reisgids Ardennen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?