Ervaringen "Autoroute: Holland Boven Amsterdam + kaart"

32 ervaringen

- 3 januari 2023 - Vivi

Super duidelijk en interessant.

- 27 september 2022 - Vanden Bulcke Luc

Wij plannen voor volgend jaar een trip doorheen Nederland in. De gids zal daarbij een handig hulpmiddel zijn. Met dank en vriendelijke groeten. Luc

- 27 september 2022 - Marcel

Ik heb verder geen tips, het staat goed beschreven.

- 27 september 2022 - Roland Swalens

Heel goed en praktisch!

- 25 september 2022 - Maria Heremans

Prachtige route ! Deze route heeft ons aangenaam verrast. Zaanse Schans, Hoorn, Zaandam, Volendam, Alkmaar, Edam zijn absolute aanraders. We hebben Marken bezocht in de late namiddag. Zalig om hier op een terras te genieten van de rust en de pracht van de haven.

- 10 juli 2022 - Rudi Vande Walle

Mooi uitgevoerd. Veel mooie plaatsen gezien

- 2 maart 2022 - Harrie Posthumus

Zeer mooie routes en goed gedetailleerd zeer aan te bevelen.

- 27 februari 2022 - Freerk

Ik lees altijd met belangstelling jullie mailberichten en ga zeker de route bestuderen om die met de camper te rijden.

- 28 januari 2022 - Daniel Vanraes

super reisgids, net zoals de overige die ik aankocht. Héél praktisch voor een stadswandeling. Alle opzoekwerk is reeds gedaan; Top

- 25 november 2021 - Marja Zomer

Misschien vermelden dat je makkelijk een dagje Amsterdam kunt meepikken als je in één van de plaatsjes boven Amsterdam verblijft. Je kunt (bijvoorbeeld) in Amsterdam Noord parkeren voor € 1 per dag. Met de metro zit je dan zo in het Centrum. Zie: https://www.parkeren-amsterdam.com/pr-noord Het is sowieso wel leuk, relaxed en beter voor het milieu om de omgeving met het OV (bus, trein, tram, boot) te verkennen.

Preview reisgids Holland boven Amsterdam downloaden

Koop de volledige gids voor € 7,5

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?