FB

Ervaringen "Autoroute: Holland Boven Amsterdam + kaart"

11 ervaringen

- 29 juli 2019 - LieveK

Zeer goeie gids om Noord-Holland te verkennen. Al vind ik persoonlijk de Zaanse Schans een “tourist trap”... veel te druk. Bezoek dan eerder het Zuiderzeemuseum als je oude huisjes wilt zien. Verder : top!!

- 8 oktober 2018 - Lenie

Lijkt mij een leuke route als we in Schoorl logeren. Vanuit die plaats gaan we ervan genieten.

- 5 oktober 2018 - Carla Van Iersel

Super goede route, we hebben hele fijne dagen gehad. Dank je wel!

- 14 augustus 2018 - helena

Heel duidelijk en hulpzaam.

- 19 augustus 2017 - Kuyken

Prachtige gedetailleerd beschreven rondrit! De moeite waard om te doen.

- 31 mei 2017 - Hebri Van De Slijke

Vorige week woensdag,24 mei, reden we een deel van de route, van Broek-in-Waterland tot Enkhuizen. We bezochten ook nog een paar kleine dorpjes als Monnickendam, het zeer toeristische Volendam en Edam. Hoorn en Enkhuizen zijn de moeite waard ! Leuke wandeling op het schiereiland Marken en in Hoorn. Het is zeker een aanrader, maar wij hadden enorm geluk met het weer ! Medemblik (wat niet op de route voorkomt) is ook een pittoresk havenstadje, een 20-tal km boven Enkhuizen. Een mooi stukje Nederland !

- 15 mei 2017 - Geurt S

Heel fijne tocht. We hebben deze route met de camper gedaan. Wel opletten wanneer je De Rijp wil bezoeken .... met de camper probeer je best buiten het centrum te parkeren, het zijn erg smalle straatjes met verkeer in beide richtingen!Het Zuiderzeemuseum is zeker een aanrader ( 37 Euro voor 2 volwassenen,parking buitenmuseum, binnenmuseum en veerpont inbegrepen).Aan het marinemuseum in Den Helder is ook een camperplaats voorzien met electiciteit (jetons beschikbaar bij havenmeester,deze komt de aan de deur😊 het parkeergeld innen). In Alkmaar zoek je best ergens buiten de stad parkeerplaats, voor campers is er weinig plaats. De wandeling is mooi, de bekende kaasmarkt is op vrijdag tijdens het seizoen. Bedankt voor jullie toffe autoroutes.👌👌

- 26 april 2017 - Fam.ten Hove

Ik heb van deze route verschillende stukken gereden het is een schitterend stuk Nederland en voor veel mensen onbekend .En de routes van reisroutes die ik tot nu toe heb gebruikt, deze en stad Luxemburg zijn goed beschreven en goed te lopen of te rijden Ik hoop dat er nog veel meer komen in Nederland en Belgie Duitsland of Luxemburg voor suggesties of vragen mailt of belt u maar. Fam W tenHove Rijssen [email protected]

- 18 april 2017 - Roeland

Heel mooie route, zeker de moeite waard. Zeer divers. Mooie streek met vriendelijke mensen.

- 5 december 2016 - monique

Heel duidelijk en zeker de moeite waard. Hebben reeds meerdere malen gebruik gemaakt van de routes aangeboden door "reisroutes" en het was steeds een positieve ervaring om hiermee op stap te gaan.

Gratis rondreis Holland boven Amsterdam downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?