FB

Ervaringen "5 x fietsroutes in Zeeland: van Sluis tot Zierikzee"

258 ervaringen

- 21 augustus 2018 - Jo

Fietstochten goed uitgelegd.

- 18 augustus 2018 - Martine Baert

Mijn geliefde Zeeland: fietsroutes = afstand nemen van dagdagelijkse sleur/druk en toch thuiskomen. Weer of geen weer: ontspanning top. Mindfulle tochten boordevol afwisseling: platteland, zee, duinen, bossen,....en onderweg veel mogelijk om iets lekkers te nuttigen. Batterijen opladen en het gevoel hebben een eeuwigheid vakantie te hebben gehad! Zeer gastvrije noorderburen. Elke keer opnieuw voor herhaling vatbaar!

- 17 augustus 2018 - chantal

zeer goede fietsroute, zeer goed aangeduid, alles staat goed opgeschreven op de fietsroute die ik krijg via e-mail.en in zeeland is het zeer aangenaam om te fiets.

- 16 augustus 2018 - HERWIG VERHOYEN

Fietsroute gedaan via Arnemuiden. Zeer mooi : zowel zee als landschappen.

- 16 augustus 2018 - Hilde De Paepe

Elke keer als ik een aanbieding van reisroutes/euroreizen krijg om een route te downloaden, vraag ik ze met plezier op. Ik kan ze dan wel niet meteen uittesten maar ik probeer dit toch zo gauw mogelijk te doen. En elke keer dat ik samen met mijn vrienden een route kan volgen, is onze conclusie dezelfde: zeer aantrekkelijke en volledige beschrijving van de streek en de bezienswaardigheden met heel wat nuttige info over dorpjes en steden. Telkens als we een van jullie reisgidsen kunnen meenemen op reis, voelen we ons de koning te rijk. Met dankbare groeten van nieuwsgierige en geïnteresseerde reizigers.

- 16 augustus 2018 - Spiessens Depraetere

Mooie en rustige fietstochten die wij met onze tandem fietsen. Enige opmerking is dat er soms punten in voorkomen waar wij met onze tandem moeten afstappen,en dat is door de handicap van mijn echtgenote steeds een hele opdracht.

- 15 augustus 2018 - Walter Dhoey

Leuke handige gids die regelmatig van pas gaat komen.

- 14 augustus 2018 - Philiep Derthoo

Dikke goe, prachtige routjes en kunnen uploaden in fiets-gps !!!!!

- 13 augustus 2018 - Etienne Van de Gejuchte

Bedankt,bij het eerstkomende zekere zonnige fietsweer vertrekken we van Vlissingen naar Veere de 40-41-46 -62 terug naar Vlissingen.Groetjes en bedankt

- 12 augustus 2018 - Tania Scheer

Heel mooie, aangename en verrassende routes. Heel duidelijk ook

Zeeland 3 dagen hotel 3* incl. 1 diner

Zeeland 3 dagen hotel 3* incl. 1 diner

Hostellerie Schuddebeurs*** krijgt van onze klanten een superhoge score van 9,4/10. Schuddebeurs ligt ten noorden van Zierikzee en dus ideaal om de regio Zeeland te verkennen. Inclusief ontbijtbuffet en 1x 3-gangendiner met aperitief.

va.129
Boek nu
Veerse Meer 3 dagen hotel 4* half pension

Veerse Meer 3 dagen hotel 4* half pension

Uniek en nieuw is het luxe hotel 4* Fletcher Het Veerse Meer, direct gelegen aan het Veerse Meer. Verblijf met ontbijtbuffet en 1x 3-gangendiner en 1 dag fietshuur met fiets- en wandelroutes. Voor juli en augustus geen promo, klik hier voor tarieven.

va.135
Boek nu

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?