Waar overnachten in Zeeland? 15 x van goedkoop tot luxe (update 2024) - Hotels, vakantiehuizen + B&B's

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Zeeland? 15 x van goedkoop tot luxe (update 2024) - Hotels, vakantiehuizen + B&B's

15 juli 2022 in Zeeland2 reacties

Tijdens je bezoek aan de charmante regio Zeeland heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Zeeland!

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Vakantiepark de Boomgaard (Westkapelle)

Hou je van de Zeeuwse kust, fietsen, wandelen én lekker eten? Dan ben je bij Vakantiepark de Boomgaard op het juiste adres! Net buiten Westkapelle ligt dit vakantiepark waar je zowel chalets als ruime kampeerplaatsen voor een tent of een caravan kan huren. Elke chalets is modern ingericht en is voorzien van alle nodige faciliteiten zodat je zonder zorgen kan genieten van een topvakantie! Meer info en boeken.

  1. De Gevangentoren Suite (Vlissingen)

Graag eens bijzonder overnachten? Aan de monding van de Westerschelde, één van de drukst bevaren zeeroutes ligt de Vlissingse Gevangentoren. In de B&B Gevangentoren Suite kan je sinds kort overnachten in een luxe suite. Vanuit je bed krijg je een fantastisch uitzicht over de Westerschelde en de boulevard. Daarnaast kan je je ook altijd culinair laten verwennen in het aanliggende restaurant. Meer info en boeken.

  1. Bed & Breakfast Vlissingen (Vlissingen)

Bed en Breakfast is een kleinschalige “Bed and Breakfast” in Vlissingen. Al jaren lang wordt deze met veel aandacht en liefde gerund door familie de Muijnck. Het zijn geboren en getogen Vlissingers die de liefde voor hun stad niet onder stoel of banken steken en deze dan ook met jou willen delen! Meer info en boeken.

  1. Grand Hotel Ter Duin (Haamstede)

Voor de ultieme ontspanning, en om lekker uit te waaien en tot rust te komen, is Grand Hotel Ter Duin de ideale accommodatie. Het luxe hotel met suites en appartementen kent verschillende faciliteiten waarvan je onbeperkt kan genieten: twee sauna’s, een Turks stoombad, verwarmd zwembad en twee luxe zonnebanken! De kamers zijn modern, doch sfeervol ingericht en hebben een warme uitstraling. Meer info en boeken.

  1. Hotel De Torenhoeve (Haamstede)

Hotel De Torenhoeve, in Burgh-Haamstede ligt in de buurt van een van de mooiste natuurreservaten in Nederland, op slechts 6 minuten lopen van het strand en de duinen. Het hotel biedt volop rust en ruimte in een prachtige natuurlijke omgeving. Het gezellige restaurant met bar, het hotel en de appartementen hebben een warme sfeervolle inrichting en bieden volop gastvrijheid. Meer info en boeken.

  1. Atmospheric Holiday Home (Wemeldinge)

Dit rustig gelegen vakantiehuis Atmospheric Holiday Home ligt op zo'n 50 m van de Oosterschelde. Het vakantiehuis is sfeervol ingericht en heeft 3 slaapkamers, een tv en een volledig uitgeruste keuken. Een dagje lekker niets doen? Geniet dan even van de rust en kalmte in de gezellige grote tuin. Meer info en boeken.

  1. Hotel Terminus (Goes)

Hotel Terminus in Goes is een driesterrenhotel waar je als gast de volle persoonlijke aandacht en service krijgt! Met een centrale ligging, dichtbij het openbaar vervoer en op 3 min loopafstand van het gezellige historische centrum van Goes. Op het zonnige terras kan je ten volle genieten van heerlijke hapjes en drankjes en de gezelligheid van het Zeeuwse Goes. Meer info en boeken.

  1. B&B Zeeuws Kot (Nieuwerkerk)

Zeeuws Kot is een stijlvolle Bed & Breakfast aan de rand van het dorp Nieuwerkerk. Je voelt je van harte welkom in dit comfortabele en luxe kot dat van alle gemakken is voorzien! 's Morgens kan je genieten van een geweldig ontbijt met zelf gemaakte streekproducten vers fruit, smoothies en uiteraard heerlijke koffie. Meer info en boeken.

  1. Het Verschil (Zoutelande)

Hotel Het Verschil ligt op een schitterende locatie, pal onderaan de duinen, op nog geen steenworp afstand van het strand. Bovendien kan je heerlijk dineren in het à-la-carterestaurant, dat verrukkelijke vlees- en visgerechten op het menu heeft staan. Verschillende vernieuwde gerechten voor vlees- en visliefhebbers! Meer heb je niet nodig, toch? Meer info en boeken.

  1. Boutique Hotel Charley's (Westkapelle)

Een flinke dosis gastvrijheid en unieke inrichting, dat vind je in het kleinschalige boetiekhotel Charley's! Hotel Charley’s is gelegen in het centrum van het rustig en bourgondisch dorpje Westkapelle. Hier liggen fantastisch mooie fietsroutes welke door heel Walcheren lopen. Het is een schitterende uitvalbasis om dorpen als Domburg, Zoutelande en Veere te ontdekken!

En na een dagje verkennen, kan je gezellig borrelen met een uitgebreide hapjesplank in combinatie met één van de tongstrelende wijnen, high tea, high wine of heerlijk lunchen. Meer info en boeken.

  1. Hotel Wilhelmina (Domburg)

Het 3-sterrenhotel Wilhelmina is gevestigd in een klassiek herenhuis, op slechts 50 meter van het strand in het charmante Domburg. Het bijzonder stijlvolle Hotel Wilhelmina laat zich karakteriseren als een eigentijds en zeer comfortabel hotel. Hier word je gegarandeerd van een heerlijke ontbijt, goede service en een uitstekende locatie! Meer info en boeken.

  1. Holiday Cottage in Zeeland (Stavenisse)

In het vakantiehuis Holiday Cottage with sauna in Zeeland, kan je helemaal tot rust komen. Het vakantiehuis is modern ingericht en is voorzien van een grote tuin. Graag even relaxen? Dat kan in je eigen privésauna of aan de gezellige open haard. Meer info en boeken.

  1. City Hotel Vlissingen (Vlissingen)

Het City Hotel Vlissingen is het perfecte startpunt om Vlissingen te ontdekken. Het hotel ligt midden in het bruisende centrum van Vlissingen. Het City Hotel Vlissingen biedt moderne hotelkamers aan die allen beschikken over een volledig ingericht keukenblok en een luxe badkamer met een douche. Boek je een kamer aan de achterzijde? Dan beschik je over een eigen (Frans) balkon! Meer info en boeken.

  1. Strandhotel (Cadzand-Bad)

Het Strandhotel is dè plek voor Food & Well-being waar alle zintuigen geprikkeld worden met ruimte voor oog en geest. Waar een culinaire beleving van sterrenchef Sergio Herman samensmelt met een stijvol interieur design van Studio Piet boon en de gastvrijheid van het Strandhotel je omarmt. Het Strandhotel ligt boven op een duin en biedt daarmee een prachtig uitzicht op de zee. Je verblijft in Cadzand-Bad, wat een prima uitvalsbasis is voor de Noordzeekust. Meer info en boeken.

  1. De Bonte beleving (Oostkapelle)

Oude schuren omgetoverd tot sfeervolle vakantieverblijven in de Bonte Beleving, in Oostkapelle. Overnacht in de "Tuinkamer" waarbij je een mooi uitzicht hebt op de tuin. Of in de Boshut en Strandtent die een prachtig uitzicht bieden op het weiland en de bosrand waar u herten kunt spotten. Het uitzicht op de bloemenweide, de rust en de ruimte zijn elke dag opnieuw heerlijk om te beleven. Meer info en boeken.

  1. Download je gratis reisgids Zeeland en mis niets!

Herkenbaar: je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in Zeeland? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop de reisgids Zeeland met alle belangrijke bezienswaardigheden in de regio (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis preview reisgids Zeeland.

Zeeland

Gratis reisgids Zeeland downloaden


Geschreven door

Wouter Coppens

- 3 juli 2021 - Christine Heylen

Zeeland, steeds mooi en gezellig vertoeven. De reisgids is ook fantastisch, we hebben verschillende locaties ontdekt die tot nu toe onbekend waren voor ons. Super! Dank je wel!

- 6 maart 2021 - Marion Maessen-Laumen

Zeeland is een prachtige provincie ,kom er al jaren Het is er altijd genieten Mooie natuur ,en vooral de rust en de ....Zee / Strand Schouwen -Duiveland ,Walcheren ,Zeeuws -Vlaanderen ,alles is er Prachtig

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?