Ervaringen "Zwalmstreek fietsroute langs knooppunten"

59 ervaringen

- 19 september 2022 - Ghislaine Marginet

Was een prachtige route, wel met wat glooiingen. Pittoreske dorpjes, lekker verharde wegen en prachtige natuur. Super. Dank voor de suggestie. Ghislaine

- 13 augustus 2022 - Frans Gaillard

Zalmstreek fietsroutes: om van te smullen!!

- 12 augustus 2022 - Jan Verhoeven

Ik heb goed gebruik gemaakt van de fietsroutes in de Zwalmstreek en kan het zeker aanbevelen, het is de moeite om hier enkele dagen te verblijven en uitstappen te maken.

- 28 mei 2022 - Van den Broek Renilda

Fietsen in Oost-Vlaanderen is ons niet vreemd. Mooie regio's om te verkennen. Maar nieuwe ideetjes zijn altijd welkom voor ons als fervente fietsers.

- 19 maart 2022 - Hollebar Laurens

weinig op aan te merken, veel nieuwe routes en goed overzichtelijk

- 10 oktober 2021 - PAUL COPPEIN

Geen opmerkingen

- 30 september 2021 - Yvan De Kegel

Alweer een uitstekende uitgestippelde fietsroute. Ik heb reeds diverse fietsroutes gereden via jullie site, ook in andere provincies. De fietsknooppunten zijn heel duidelijk en up to date. Ook de bijhorende toeristische info is telkens een meerwaarde.

- 23 september 2021 - Poppe ingrid

Wij hebben de fietstocht in de zwalmstreek gedaan,heel mooi en leuk,maar het stuk met de kasseien was ons toch wat te lang.grtjes

- 3 september 2021 - Van Houcke Willy

Super!

- 22 augustus 2021 - Van Liefferinge Christine

12 augustus de Zwalmroute gereden, is een prachtige streek om te fietsen, zeer goed aangeduid met de knooppunten. Reisgids is de moeite waard, bedankt.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?