Ervaringen "Zwalmstreek fietsroute langs knooppunten"

54 ervaringen

- 10 oktober 2021 - PAUL COPPEIN

Geen opmerkingen

- 30 september 2021 - Yvan De Kegel

Alweer een uitstekende uitgestippelde fietsroute. Ik heb reeds diverse fietsroutes gereden via jullie site, ook in andere provincies. De fietsknooppunten zijn heel duidelijk en up to date. Ook de bijhorende toeristische info is telkens een meerwaarde.

- 23 september 2021 - Poppe ingrid

Wij hebben de fietstocht in de zwalmstreek gedaan,heel mooi en leuk,maar het stuk met de kasseien was ons toch wat te lang.grtjes

- 3 september 2021 - Van Houcke Willy

Super!

- 22 augustus 2021 - Van Liefferinge Christine

12 augustus de Zwalmroute gereden, is een prachtige streek om te fietsen, zeer goed aangeduid met de knooppunten. Reisgids is de moeite waard, bedankt.

- 9 juni 2021 - Hugette Van Baelen

We kijken er samen met onze vrienden naar uit om de voorgestelde tochten te gaan ontdekken.

- 18 april 2021 - MARC STEVENS

Echt genoten van de mooie fietstocht. We leerden op een ongedwongen manier de Zwalmstreek kennen. Een aanrader. Dit deed ons echt goesting krijgen om ook de andere routes te rijden en zo een totaal andere vrijetijds-invulling / vakantie-invulling te beleven. Op ontdekking in eigen land dus !

- 6 april 2021 - Johan Vermeire

Mooie route

- 17 maart 2021 - Marc Pardon

Fantastische uitstap, ook tijdens laagseizoen zeker aangenaam genieten ondanks gesloten horeca. Wat meer nadruk leggen op de kleine details (watermolens en oudere gebouwen) kunnen een grotere meerwaarde geven, soms waren we voorbij deze details voor we er erg in hadden. Een latere wandeling langs de Zwalm gaf dit beter weer.

- 6 maart 2021 - Ronnie Leeters

Fantastisch mooie route. Duidelijk beschreven. Wij zijn blij dat we deze service op het Internet ontdekt hebben en zullen er nog vaak gebruik van maken.

Gratis fietsroute Zwalm downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?