Genk, fietsen door het water in Bokrijk en bezoek aan C-mine

Genk, fietsen door het water in Bokrijk en bezoek aan C-mine

25 083 x gedownload4 ervaringen
  • Startpunt: Parking Bloso Genk
  • Eindpunt: Parking Bloso Genk
  • Type: Fietsroute
  • Afstand: 39,7 km
  • Duur: 3 uur
  • Wegdek: Verhard
  • Bewegwijzering: Geen (zie kaart in reisgids)
  • Toerisme Genk

Fietsen door het water in Bokrijk, dat is wellicht het hoogtepunt van deze fietstocht door Genk en omgeving. Je ontdekt ook veel groen en kan onderweg een bezoekje gaan brengen aan C-mine.


Volg route op kaart met GPS-tracker

Fiets door het water in Bokrijk en bezoek C-mine

Starten doe je op een zeer rustige locatie met ruime parking en een twee taverne’s: Domein Kattevennen. Je bent al meteen in een mooie en grote groene omgeving terecht gekomen. En de natuur zal je blijven achtervolgen gedurende deze fietsroute.

Je fietst door het mooie Heempark, brengt een bezoek aan C-mine met de virtuele beleving als hoogtepunt. Fietst rond Bokrijk en uiteraard dwars door die grote vijver, maakt een ommetje door een zeer mooi natuurgebied met veel waterpartijen om dan rustig uit te bollen richting Kattevennen.

Fietsgids Limburg

Gratis fietsgids Limburg downloaden

GPX bestand(en) van deze route downloaden

Route op de kaart


Geschreven door

Geert Van de Voorde

- 30 juli 2020 - Erwin Bogaert

In aug. 4 routes op 't programma, De zwarte goudroute, Fietsen door water, Boslandfietsroute Hechtel en Boslandfietsroute Peer. Ondertussen tevreden over de bekomen info.

- 28 juli 2020 - vera-nele van raemdonck

net terug van 4 dagen fietsen in Limburg.... zéér fijne routes, prima uitgestippeld en leuk met die info ... "Limburg das paradijselijk fietsen"

- 12 juli 2020 - Jan Beckers

Zeer nuttige en praktische gids. We hebben deze gids, in deze coronatijden , onmiddellijk gebruikt voor enkele uitstappen.

- 11 juli 2020 - Eddy Smet

Deze fietsgids vind ik de meest uitgebreide betreft routes en knooppunten. De fietswegen doen de naam FIETSPARADIJS ZEKER EER AAN . Ook de bezienswaardigheden worden uitgebreid beschreven . Fietst of wandelt u graag ,zeker uitproberen!!

Gratis fietsgids Limburg downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?