Ervaringen "Genk, fietsen door het water in Bokrijk en bezoek aan C-mine"

49 ervaringen

- 10 juni 2024 - Wenda

We hebben genoten van de fijne, goed aangegeven fietsroutes door prachtig natuurgebied. Heerlijk afwisselend

- 22 augustus 2023 - Frank van Puyvelde

Ik heb de fietstocht Fietsen door het water in Bokrijk gedaan. Een mooie fietstocht waarin natuur, landschap, historie en cultuurhistorie goed gecombineerd worden. Enkele hoogtepunten zijn het rijden door het water en een stukje Bokrijk en de mijnsite met zijn indrukwekkende gebouwen. Een absolute aanrader!

- 8 augustus 2023 - Mia Verbeemen

Goede gids, een opmerkingen

- 27 februari 2023 - lode

Duidelijke kaart en bijpassend boekje

- 6 november 2022 - Peter van de Riet

Top gids, met mooie en duidelijke beschrijvingen van de bezienswaardigheden en knooppunten. Zowel qua afstanden als regio's genoeg variatie voor heel wat mooie fietstochten in de regio.

- 6 november 2022 - Karin

In een paar dorpen onderweg naar Bokrijk was wel rommelig met de oversteken. Kort op elkaar oversteken. Maar het was mooie route en we hadden het prachtig herfstweer.

- 15 september 2022 - Peter S

Afgelopen week op vakantie geweest in Zutendaal en omgeving. Ik wil jullie complimenteren met de prachtige fietsroutes, wij hebben onder meer "fietsen door het water" en de route " Fruit en Bier" gefietst. vooral Fietsen door het water is een prachtige fietsroute. Met vriendelijke groet en ga zo door zou ik zeggen.

- 17 augustus 2022 - Claudine

Heel toffe gids ! Bedankt

- 26 juli 2022 - Lydia

Limburg is DE provincie om te fietsen en daarom is deze fietsgids ideaal. Heel mooie fietsroutes, de bosrijke omgeving van Bokrijk met ‘fietsen door het water’ vind ik persoonlijk heel mooi. Ook het Nationaal Park der Hoge Kempen is ideaal voor een fietuitstap.

- 4 juli 2022 - Ruud

Geweldig mooie route, de knooppunten worden in België zeer goed aangegeven. De omschrijving van de route is TOP

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?