FB

Ervaringen "Fietsroute kust: Knokke via fietsknooppunten"

29 ervaringen

- 23 mei 2018 - Marleen

Dit is een prachtige route, heel afwisselend, zalig gefietst langs de Damse vaart, een aanrader!

- 18 mei 2018 - myriam mertens

Tof om te fietsen, al een deel gedaan, in juni de andere. Bedankt om alles zo goed tot bij de fietsers te brengen.

- 24 augustus 2017 - Marie-Claire

Een toffe fietsroute , wel veel langs de Damse vaart . We hadden goed weer maar de laatste 11 km tussen de velden , eigenlijk vanaf Sluis , enorm veel wind. En vanuit Antwerpen naar de kust op een zonnige dag : eindeloze files ook door de vele wegenwerken. Dat was wel spijtig.

- 12 augustus 2017 - simonne

mooie fietsroute zeker bij warm weer en vooral het ommetje langs het Zwin

- 27 juli 2017 - NP

Het lijkt me een prachtige fietsroute. In september maken we deze trip met vrienden. Ik kijk er al naar uit!

- 27 juli 2017 - Dirk C

prachtige route, zeker als het warm weer is want je fietst een heel stuk tussen de bomen (Damse Vaart en de Blienker en Stienker). En als je rond 10u30 vertrekt ben je op tijd in Damme voor middagmaal en in Sluis voor een koffietje of ijsje. En als je voldoende tijd hebt kan je afwijken van de route en het Zwin er bij nemen.

- 5 juli 2017 - Frank

Deze route is een aanrader. Een alternatief voor het stuk door Knokke en de weg naar Sluis, is het fietspad volgen langs de dijk tot in het Zwin daaruit over de Internationale dijk (richting Cadzand), eventjes links naar Cadzand om het uitwateringskanaal over te steken, dan naar Retranchement en Sluis om langs de Damse vaart oost en noord terug in Ramskapelle te belanden.

- 4 juli 2017 - Simonne

Fijne fietsrouteo

- 10 mei 2017 - Bert

Reeds vele fietsroutes gemaakt, maar deze is de kers op de taart. Wonderlijke fietswegen, zeer mooie plaatsen mogen ontdekken. Dank .

- 13 april 2017 - G. Switten

Heel mooie gehuurde (elektrische) fietservaring gehad. Heel fijne fietsroute. Weer was ook uitzonderlijk prachtig.

 

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?