FB

Ervaringen "Fietsroute kust: Knokke-Heist via fietsknooppunten"

42 ervaringen

- 4 juli 2017 - Simonne

Fijne fietsrouteo

- 10 mei 2017 - Bert

Reeds vele fietsroutes gemaakt, maar deze is de kers op de taart. Wonderlijke fietswegen, zeer mooie plaatsen mogen ontdekken. Dank .

- 13 april 2017 - G. Switten

Heel mooie gehuurde (elektrische) fietservaring gehad. Heel fijne fietsroute. Weer was ook uitzonderlijk prachtig.

- 2 maart 2017 - Luc Nys

Heel mooie route doorheen het Knokse hinterland! Aanrader!

- 1 augustus 2016 - Philippe Vanderhaeghe

leuke fiets route. het zwin-natuurpark mag er gerust aan gekoppeld worden.

- 25 juli 2016 - De Cokere Magda

Zeer mooie route.Rustgevend en een echt vakantie gevoel.Stuk Knokke wel zeer druk.Gaan het zeker deze zomer nog eens fietsen samen met de vrienden.Bedankt om al die mooie fietsroute samen te stellen.Alleen(zonder knooppunten) vind men deze mooie paden nooit.

- 23 november 2015 - Chris

Fijne route maar de vernieuwing van de nummering is soms onduidelijk. Misschien is de vernieuwing nog niet volledig maar zoals het nu is, moet je vooraf heel duidelijk weten welke richting je uit moet en kan je niet steunen op de nummers. ANTWOORD redactie: wij raden af om tot en met maart te gaan fietsen in West-Vlaanderen via de knooppunten. Pas vanaf april stoppen deze grote werkzaamheden.

- 18 augustus 2015 - Vermeulen Patrick

Zeker een aanrader, maar ik zou deze niet meer doen in het volle zomer seizoen. Wanneer je het stuk op de dijk van knokke fietst, is het continu uitwijken en stoppen voor kinderen die met go-karts roekeloos op de rijden, zelfs 1 van mijn familie leden is in volle vaart aangereden vanop de zijkant. Het enige probleemje die we hadden was in sluis. Het zoeken vh knooppunt 98 nr 53 was niet zo invoudige, en zeer begrijpelijk dat ik niet de enige ben die dit heeft ondervonden. Verder hebben we goed genoten vd de route. Nu op naar de volgende.

- 16 augustus 2015 - valere

rustige(behalve in Knokke) route die ons op een aangename manier de kuststreek leert kennen. spijtig dat er die dag een felle wind door het meestal open landschap raasde die het fietsen wel tot een beproeving maakte. in goeie weersomstandigheden zeker een aanrader (als men de E40 kan vermijden).

- 11 augustus 2015 - Guy

Zijn vanuit Knokke vertrokken en zo aangepikt, was aangenaam en rustige fietsroute langs verharde en meestal autoluwe wegen, enkel de te doorkruisen centra waren iets drukker, zeker een aanrader als je in de buurt bent. Geen probleem gehad met route te vinden.

 

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?