Waar overnachten in Zürich 2024? 10 x hotels en B&B's van goedkoop tot luxe

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Zürich 2024? 10 x hotels en B&B's van goedkoop tot luxe

20 april 2022 in Zwitserland0 reacties

Tijdens je bezoek aan Zürich heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Zürich. Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. The Dolder Grand

Overnacht op een prachtige locatie omringd door de Alpen en de groene bossen. The Dolder Grand is een luxe vijfsterrenhotel en het ideale verblijf als je van luxe houdt. Het hotel is een uitstekende plek om even tot rust te komen en te ontspannen in de 4000 m² grote spa. Nadien kan je genieten van kwaliteitsvolle gerechten in een van de 2 bekroonde restaurants. Meer info en boeken.

  1. B2 Boutique Hotel Zürich

B2 Boutique Hotel Zürich heeft een unieke inrichting en ligt net buiten het centrum van Zürich. Het hotel is gelegen in een gebouw waar vroeger de Hürlimann-brouwerij gevestigd zat. Je verblijft in stijlvolle kamers en je hebt de mogelijkheid om tegen een kleine toeslag te genieten in de spa. De spa beschikt over verschillende binnen- en buitenzwembaden, waarbij een zwembad die gevestigd is op het dak en je een prachtig uitzicht hebt op de stad. Meer info en boeken.

  1. Motel One Zürich

Of je kan ook overnachten in het Motel One Zürich gelegen aan de beroemde Bahnhofstrasse. Op wandelafstand bereik je de Oude Botanische Tuin en het prachtige Meer van Zürich. Vooraleer je de stad in duikt kan je je dag beginnen met een heerlijk uitgebreid ontbijt. Op een steenworp van het hotel kan je genieten van lekkere Japanse en Aziatische gerechten in het gezellige restaurant Hato. Meer info en boeken.

  1. Ruby Mimi Hotel Zürich

Ruby Mimi Hotel Zürich is een viersterrenhotel gelegen in de oude historische binnenstad. Het hotel biedt modern ingerichte kamers voorzien van alle luxe en comfort. 's Ochtends kan je genieten van een heerlijk ontbijtje. In de omgeving van het hotel vind je tal van leuke winkels en gezellige restaurants die je bezoekje zeker waard zijn. Meer info en boeken.

  1. Townhouse Boutique Hotel

Townhouse Boutique Hotel is een stijlvol hotel met prachtige ruime kamers die het interieur hebben van een Engels herenhuis. Geniet in het restaurant van het hotel van een verrukkelijk uitgebreid ontbijt. Het restaurant Palette biedt een groot aanbod van lekker internationale gerechten. In de lounge van de bar in het hotel of op het ruim terras kun je genieten van een lekker drankje. Meer info en boeken.

  1. Hotel Felix

Geniet tijdens je verblijf in Hotel Felix van een prachtig uitzicht op de stad. Het hotel is gelegen op de rand van het oude stadscentrum van Zürich. Het driesterrenhotel heeft een modern interieur en de kamers schitteren van een elegant design. Neem ook eens een kijkje op het zonneterras op het dak vanwaar je enkele hoogtepunten van de stad kan spotten. Meer info en boeken.

  1. Sorell Hotel St. Peter

In het gezellige Sorell Hotel St. Peter kom je helemaal tot rust tijdens je vakantie in Zürich. Het hotel biedt stijlvolle kamers met een uniek design. De accommodatie beschikt over een ruime binnenplaats met een prachtige tuin of je kan ook ontspannen in de sfeervolle lobby. Houd je van een sportieve vakantie? In de buurt van het hotel zijn er tal van wandel- en fietsroutes. Je kan ook je energie kwijt in de fitness. Meer info en boeken.

  1. Hotel Krone Unterstrass

Hotel Krone Unterstrass is een authentiek hotel dat dateert van 1720. Het hotel ligt in een aangename wijk dicht bij het centrum van de stad. Vlak aan het hotel is er een tramhalte gelegen waardoor je op enkele minuten alle bezienswaardigheden bereikt. Smul van de heerlijke gerechten van het restaurant Differente, dat bekend is om hun ruime keuze aan tartaar. Meer info en boeken.

  1. Central Plaza

Central Plaza is centraal gelegen naast het station en het bekende plein van Zürich. Geniet in het grillrestaurant Kings Cave van verrukkelijke maaltijden en snuif de Zwitserse sfeer op. Het restaurant heeft een uniek design van antieke spiegels en schilderijen. In het andere restaurant, Central 1 kan je smullen van een heerlijk uitgebreid ontbijt en van koffie en taart. Verder is het hotel gelegen op wandelafstand van de populairste winkelstraat en enkele hoogtepunten die je zeker niet mag missen tijdens je verblijf. Meer info en boeken.

  1. Boutique Hotel Helvetia

Een hotel vlak aan het Sihl-rivier? Boutique Hotel Helvetia biedt stijlvolle kamers met een huiselijke sfeer. De comfortabele bedden zijn handgemaakt van Hästens Luxuria en bieden je een onvergetelijke nachtrust. Maar vooraleer je je terugtrekt in je kamer, kan je in het restaurant genieten van heerlijke gastronomische Zwitserse gerechten. Meer info en boeken.

  1. Mis niets tijdens je verblijf in Zwitserland met onze reisgids

Wil je niets missen tijdens je vakantie in Zwitserland? Dan hebben we goed nieuws, want wij deden al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Zwitserland met een volledig uitgestippelde route langs alle bezienswaardigheden (+ gps-coördinaten). Eerst uitproberen? Download dan je gratis preview reisgids Zwitserland.

Zwitserland

Gratis reisgids Zwitserland downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?