Waar overnachten in Phuket 2024? 15 x hotels en resorts van goedkoop tot luxe

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Phuket 2024? 15 x hotels en resorts van goedkoop tot luxe

19 oktober 2023 in Thailand0 reacties

Tijdens een bezoek aan Phuket, wil je natuurlijk zo centraal mogelijk overnachten. Phuket is onderverdeeld in verschillende gebieden, elk met zijn eigen unieke sfeer en bezienswaardigheden. Of je nu droomt van luxueuze resorts aan een van de stranden, trendy boetiekhotels in het hart van de stad, of een hostel, er is voor ieder wat wils.

In deze blogpost kan je alvast ontdekken welke buurt in Phuket het beste bij jouw vakantie past, boek je verblijf in Phuket hier.

Inhoud artikel

  1. Overnachten in Phuket Old Town

  1. Mooiste hotels en resorts aan Patong Beach

  • Het Sleep Box Patong Hostel ligt op slechts 5 minuten wandelen van het wereldberoemde Patong Beach en de wereldberoemde uitgaansstraat Bang la Road. Het moderne hostel beidt slaapzalen met stapelbedden, gedeelde badkamer en een tuintje. Meer info en boeken.
  • Buasri Boutique Patong ligt op wandelafstand van Patong Beach en beschikt over kamers in boetiekstijl en een buitenzwembad. Meer info en boeken.
  • Het Patong Signature Boutique Hotel is een driesterrenhotel aan het strand van Patong. Overnacht in een van de boetiekkamers en geniet 's ochtends van een uitgebreid ontbijt op het buitenterras met uitzicht op zee. Meer info en boeken.
  • Voor een luxe verblijf kan je overnachten in het Wyndham Sea Pearl Resort, rustig gelegen op een heuvel zo'n 2,2km van het strand. Dit resort biedt moderne kamers in Thaise stijl voorzien van abstracte kunst. Bij het verblijf kan je excursies boeken en genieten op het terras van Thaise en westerse gerechten met uitzicht op de landschapstuinen. Meer info en boeken.
  1. Beste hotels en hostels aan Kamala Beach

  • Het Layalina Hotel ligt aan het strand van Kamala en biedt ruime kamers met uitzicht op zee, een minibar en een ligbad. Het hotel heeft een buitenzwembad en vanaf het zonneterras heb je een prachtige zonsopgang boven de Andamanse Zee. Even nood aan wat ontspanning? Boek je dan zeker een traditionele massage in het hotel! Meer info en boeken.
  • Kamala Beachfrond Apartment biedt goed uitgeruste appartementen, een zoutwaterzwembad met een hot tub en een panoramisch uitzicht op de Andamanse Zee. Meer info en boeken.
  • Sunwing Kamala Beach Resort is een familieresort gelegen aan het witte zandstrand van Kamala Beach en het centrum van Kamala. Het resort biedt ruime familiekamers, maar liefst 8 zwembaden, een restaurant en een miniclub voor de kids. Meer info en boeken.
  1. Leukste verblijven aan Karon beach

  • Baan Karon Resort ligt op 700 meter van het strand en biedt kamers met veel natuurlijk lichtinval en een eigen balkon. Het beschikt over een zwembad, een restaurant en traditionele Thaise massages. Meer info en boeken.
  • Op zoek naar een luxe verblijf aan Karon Beach? Dan is Mandarava Resort en Spa misschien wel wat je zoekt. Het 5* resort beschikt over vrijstaande modern ingerichte villa's met balkon 5 zwembaden met bars, fitnessfaciliteiten, luxe spadiensten, een excursiebalie én een gratis shuttle naar Karon Beach. Meer info en boeken.
  1. Overnachten aan Rawai Beach

  • OYO 422 Jane Homestay And Resort is een kleinschalig maar stijlvol hotel en biedt een gezellig, kleurrijk ingerichte kamers voorzien van alle comfort. Verder is er ook een buitenzwembad, heerlijk ontbijt en een restaurant. Meer info en boeken.
  • Rawai Grand House biedt moderne kamers in Thaise stijl met eigen balkon, omringd door een aangename tuin. Verder is er ook een zwembad met een bubbelbad, een fitnesscentrum en een à-la-carteontbijt. Overdag kan je proeven van de Thaise keuken. Mogelijkheid tot het boeken van excursies en huren van een auto of fiets. Meer info en boeken.
  • Of wat dacht je van een bijzonder verblijf in de glampingtenten van Roost Glamping? Meer info en boeken.
  1. Download je reisgids Thailand en mis niets

Herkenbaar: Wil je er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je verblijf in Thailand? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Thailand met alle bezienswaardigheden en uitgestippelde routes in Thailand. Eerst uitproberen? Download alvast je gratis preview reisgids Thailand.

Thailand

Gratis reisgids Thailand downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?