De beste Hotels & Glampings aan Meer van Bohinj? Waar overnachten?

Volledige reisgids kopen voor € 10

De beste Hotels & Glampings aan Meer van Bohinj? Waar overnachten?

20 april 2021 in Slovenië1 reactie

Na heel wat te lezen over het Meer van Bohinj, heb je besloten om er te overnachten. Maar wat zijn nu de beste verblijfplaatsen rond het Meer van Bohinj? Wij zetten je alvast op weg met onze favorieten. De ideale plek om te genieten van rust en natuur.

Inhoud artikel

  1. Butterfly Lodge

De Butterfly Lodge is gelegen op 3 kilometer van het Meer van Bohinj. De Lodge is gezellig ingericht en is de ideale plaats om helemaal tot rust te komen na het ontdekken van de regio.

De ideale plaats om hier tot rust te komen is in de sauna of in de ruime tuin. De vriendelijke gastvrouw Jackie zal je helpen met al jouw vragen en serveert elke ochtend een heerlijk ontbijt. Meer info en prijzen

  1. Brunarica Murka

De Brunarica Murka is gelegen op slechts enkele minuten stappen van het Meer van Bohinj. Deze chalet biedt ruimte aan maar liefst zeven personen. Tot rust komen kan je hier doen in de ruime sauna van de chalet. Ook de tuin is ideaal om tot rust te komen of om buiten te kunnen eten. Meer info en prijzen

  1. Chalet Zlatorog

Chalet Zlatorog is gelegen net naast het Meer van Bohinj en pal aan de rivier Sava Bohinjka. Deze charmante chalet biedt plaats aan maar liefst zes personen. Moderne elementen worden hier perfect gecombineerd met natuurlijke elementen.
De chalet heeft alles voorzien om te barbecueën, ideaal in dit mooie landschap. Meer info en prijzen

  1. Vila Park B&B (Adults only)

Vila Park B&B is gelegen op 350 meter van het Meer van Bohinj. Deze bed & breakfast is alleen maar voor volwassen, dit om zoveel mogelijk de rust te behouden. Alle kamers zijn ruim en gezellig ingericht.

Dagelijks wordt er door de vriendelijke staf een heerlijk ontbijt geserveerd. Verder zijn er ook nog saunafaciliteiten aanwezig in de bed & breakfast. Meer info en prijzen

  1. Apartments Klemenčič

De Apartments Klemenčič zijn gelegen in het centrum van Bohinj stad. De ruime appartementen kunnen plaats bieden tot acht personen per appartement. Dit zorgt er voor dat het de ideale plaats is voor grotere groepen.

Tot rust komen kan je doen in de hot tub en sauna die bij de appartementen horen. Ook is het mogelijk om in de ruimte tuin te barbecueën. Meer info en prijzen

  1. Ontdek het Meer van Bohinj

  1. Mis niets tijdens je vakantie in Slovenië met onze reisgids!

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in Slovenië? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Slovenië met heel wat beschreven bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je preview reisgids Slovenië met een gratis stadswandeling Ljubljana.

Slovenië

Gratis reisgids Slovenië downloaden


Geschreven door

Wouter Coppens

- 6 februari 2020 - harrie van Herpen

Goed overzichtelijk en mooi

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?