Op reis met jouw duurzame iPhone

27 juni 2023 in Reisinfo0 reacties

Stap in de wereld van duurzaam reizen met jouw betrouwbare metgezel, de iPhone, die niet alleen onvergetelijke herinneringen vastlegt, maar ook jouw ecologische voetafdruk verkleint. Maak kennis met refurbished en help het milieu een handje mee.

  1. Waarom de ideale metgezel op vakantie?

Je kunt je iPhone ideaal gebruik als metgezel tijdens het reizen. Maak gebruik van de ingebouwde GPS-functie van jouw iPhone en navigeer naar diverse hotspots. Maak gebruik van kaarten zoals, Google Maps en Apple Maps. Gebruik ook reis apps zoals, Booking.com om accommodatie te zoeken en bezienswaardigheden in de buurt te vinden.

De iPhone staat bekend om zijn hoogwaardige camera's en is een geweldig hulpmiddel voor het vastleggen van jouw reisfoto's. Gebruik de ingebouwde camera-app om prachtige foto's en video's te maken van de plaatsen die je bezoekt, de mensen die je ontmoet en de ervaringen die je hebt. Je kunt de iPhone dus gebruiken op diverse manieren.

  1. Wat maakt een refurbished iPhone duurzaam?

Een refurbished iPhone is een gereviseerde iPhone die vaak afkomstig is uit het bedrijfsleven of restvoorraden. Door te kiezen voor een refurbished iPhone verleng je de levensduur van het product en beperk je de vraag naar nieuwe productie.

De productie van nieuwe elektronica vereist kostbare grondstoffen, energie en water. Je draagt dus bij aan het verminderen van de vraag naar nieuwe grondstoffen. Hierdoor verminder je de CO2-uitstoot en help je het milieu een handje mee.

  1. Hoelang gaat een refurbished iPhone mee?

Apple ondersteunt haar producten ongeveer 5 jaar na release. Hierna kun je altijd gebruik maken van je iPhone, maar is het mogelijk dat je bepaalde apps niet meer efficiënt kunt gebruiken. Een goed gerenoveerde refurbished iPhone kan dezelfde betrouwbaarheid en prestaties bieden als een nieuw toestel.

  • De interne componenten worden zorgvuldig getest en indien nodig vervangen, waardoor het apparaat in goede staat wordt gebracht.
  • Refurbished iPhones worden vaak geleverd met garantie, wat aangeeft dat ze door de verkoper worden ondersteund en betrouwbaar zijn. Ben je dus op zoek naar een iPhone SE 2020 en wil je een duurzame alternatief? Kies dan voor een refurbished iPhone SE 2020.
  • Wil je de zekerheid van een goed werkend product? Kijk dan bij Refurbished.be voor elektronische apparaten. Bij Refurbished.be krijg je altijd 3 jaar garantie op je aankoop en kun je voor al je vragen terecht bij de klantenservice.
  1. Extra: Maak mooiere foto's met onze smartphone gids

Wil jij ook originele foto's maken met je smartphone? Download onze smartphone fotografie gids.
75 tips om de beste foto's te maken met je telefoon. Een overzicht van de beste foto Apps, inspiratie, instellingen, nabewerken en backups maken, ... het staat allemaal in deze handige gids.

Smartphone fotografie

Gratis reisgids smartphonegids downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?