Leg jouw mooiste momenten vast in een hardcover boek

Volledige gids kopen voor € 10

Leg jouw mooiste momenten vast in een hardcover boek

1 juni 2023 in Reisinfo0 reacties

Ben jij net terug van de mooiste vakantie van je leven? Of heb jij een prachtige trip met je gezin gehad? Dan is het nog mooier om deze herinneringen te vereeuwigen. Zo kun je altijd terugkijken op deze momenten.

Doe dit op een unieke manier door middel van een hardcover boek! Dit boek is dankzij de kaft een echte eyecatcher en blijft door de stevige buitenkant lang mooi. Zo kun jij al je leuke activiteiten, van familiedagen tot citytrips en zonvakanties, op deze manier als herinnering bewaren.

Inhoud artikel

  1. Hardcover boeken voor foto’s en andere herinneringen

Met een hardcover boek leg jij dus de mooiste momenten vast. Naast mooie herinneringen vastleggen, is dit boek ook een mooi fotoalbum om als decoratie neer te leggen. Laat iedereen genieten van alle leuke momenten die jij al hebt meegemaakt dankzij dit fijne product.

Wil jij dus een hardcover boek drukken? Begin als eerste stap met het kiezen van je favoriete moment. Heb je eenmaal gekozen wat jouw dierbare herinnering is? Dan kun je gelijk aan de slag! Verzamel alle foto’s en begin met het ontwerpen van jouw nieuwe boek.

TIP: Wil jij zelf ook graag mooie foto's maken voor je boek, lees dan zeker onze tips hoe mooiere foto's maken met je smartphone

  1. Waarom kiezen voor een hardcover?

Een hardcover boek is de luxere variant van een standaard fotoalbum of reisgids met zachte kaft of bijvoorbeeld een boekje met insteekhoesjes. Met dit type heb je niet alleen je activiteiten op een mooie manier vastgelegd, ook geeft de harde kaft dit boek een luxe uitstraling.

Dankzij deze kaft kun jij het boek zelfs gebruiken als een salontafel- of koffietafelboek

  • Kies je mooiste foto voor op de kaft en gebruik je zelf ontworpen boek dus als woonaccessoire in huis. Door het materiaal is het een zeer stevig boek, dat lang mee kan gaan.
  • Ga voor een kleine, gemiddelde of grote variant en steel de show met dit geweldige boek. Dankzij de kaft kan het niet snel buigen of vouwen, wat bijdraagt aan de luxe uitstraling van dit materiaal.
  • Wil je dus een kwalitatief fotoalbum dat ook nog als decoratie gebruikt kan worden, ga dan voor een hardcover boek!
  1. Ontwerp zelf je boek vol leuke momenten

Ben jij ook overtuigd van dit leuke idee voor het vastleggen van jouw herinneringen? Dan kun je zelf beginnen met het ontwerpen. Na het kiezen van bijvoorbeeld de leukste vriendinnen roadtrip kun je zelf gaan indelen waar jij alle foto’s op de pagina wil.

Zo kun je het bijvoorbeeld op de volgorde van datum doen, zodat je in het boek de gehele vakantie van A tot Z opnieuw kan beleven. Kies er ook voor om in het midden van het boek de mooiste foto’s te plaatsen. Daardoor kun jij het boek openleggen op een standaard en genieten van prachtige afbeeldingen.

Ga daarna ook nog voor een pakkende cover. Bedenk een mooie titel voor het boek of plaats de maand en het jaartal van jouw reis voorop. Dan weet je exact wanneer je deze mooie momenten beleefd hebt.

  1. Leuk om zelf te ontwerpen én om cadeau te geven

Naast dat dit boek voor jezelf erg leuk is om te hebben, is het natuurlijk ook een ontzettend mooi cadeau. Geef na de girls trip je vriendin dit boek met al jullie leuke, grappige en mooie momenten en laat haar deze reis voor altijd onthouden.

Ook is dit fantastisch na het geven van een groot feest, bijvoorbeeld een trouwfeest of een jubileum om hierin alle leuke foto’s vast te leggen.

Of je nu een prachtig boek voor jezelf ontwerpt, of voor iemand anders, dit boek met harde kaft is gegarandeerd een succes. Begin dus ook direct aan jouw ontwerp en ontvang binnenkort een mooi hardcover boek met jouw herinneringen!

  1. Extra: Maak mooiere foto's met onze smartphone gids

Wil jij ook originele foto's maken met je smartphone? Download onze smartphone fotografie gids.
75 tips om de beste foto's te maken met je telefoon. Een overzicht van de beste foto Apps, inspiratie, instellingen, nabewerken en backups maken, ... het staat allemaal in deze handige gids.

Smartphone fotografie

Gratis reisgids smartphone fotografie downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?