15 x jeugdherbergen in Parijs + hostels: Prijzen, info & foto's

Volledige reisgids kopen voor € 7,5

15 x jeugdherbergen in Parijs + hostels: Prijzen, info & foto's

25 juli 2022 in Parijs1 reactie

Graag wat minder geld uitgeven voor je overnachting in het bruisende Parijs? Wij maakten alvast een lijstje van 15 jeugdherbergen, hostels en hotels waar het prijskaartje wat lager ligt.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. 3 Ducks Hostel

Het 3 Ducks Hostel is een boutique hostel in het 15e arrondissement van Parijs op 250 meter wandelen van het Saint-Lambert plein. Het hostel heeft een binnenplein waar je iets kunt drinken en ontbijten. Naast de slaapzalen zijn er ook privé-en familiekamers. Een bed in een slaapzaal boek je vanaf €41/nacht, inclusief ontbijt. Meer info en boeken.

  1. St Christopher’s Inn Canal – Paris

Het St Christopher’s Inn Hostel in Parijs ligt op een heel bijzondere plaats aan het kanaal in het 19e arrondissement. Gasten kunnen iets drinken aan het water en genieten van een prachtig uitzicht. Het metrostation ‘Riquet’ ligt op 500 meter wandelen en brengt je rechtstreeks naar het centrum van de stad.

Een bed in een slaapzaal boek je hier vanaf €29/nacht. Meer info en boeken.

  1. Hostel Les Piaules

Hostel Les Piaules ligt in het 11e arrondissement van Parijs in de buurt van de populaire wijk Belleville. Het hostel heeft een zonnig dakterras en is modern ingericht. Voor gasten die met het vliegtuig komen, kan het hostel een luchthavenshuttle inschakelen. Een bed in een slaapzaal bij Hostel Les Piaules boek je vanaf €27/nacht. Meer info en boeken.

  1. Enjoy Hostel

Wil je graag goedkoop overnachten in het 14e arrondissement van Parijs? Wij raden het Enjoy Hostel aan voor budgetreizigers en backpackers. Bezienswaardigheden als de Catacomben van Parijs en de begraafplaats van Montparnasse. Een slaapplek in dit hostel boek je vanaf €34/nacht, inclusief ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Bastille Hostel

Het Bastille Hostel is het ideale verblijf voor jonge reizigers die op zoek zijn naar een goedkoop logement. Het bekende place de la Bastille ligt op 750 meter van het hostel en zeker een must-visit tijdens je bezoek aan Parijs. Via de metro halte ‘Ledru-Rollin’ heb je een heel gemakkelijke verbinding met de rest van de Franse hoofdstad.

Een bed in dit basic hostel boek je vanaf €41/nacht, inclusief ontbijt. Meer info en boeken.

  1. The People Hostel - Paris 12

The People Hostel in het 12e arrondissement van Parijs ligt vlakbij het station Paris Bercy en het bos van Vincennes. Het hostel is gezellig en modern ingericht en heeft een dakterras op de 8ste verdieping. Een bed in een slaapzaal boek je hier vanaf €38/nacht. Meer info en boeken.

  1. The Loft Boutique Hostel

The Loft Boutique Hostel ligt in het 20e arrondissement van Parijs naast het Parc de Belleville. Een must-see om te bezoeken in dit arrondissement is de begraafplaats van Père-Lachaise. Het hostel ligt op 500 meter van het metrostation Belleville en heeft een eigen bar met terras. Je boekt hier een bed in een slaapzaal vanaf €26/nacht. Meer info en boeken.

  1. Peace & Love Hostel

Het Peace & Love Hostel bevindt zich in het 10e arrondissement van vlakbij het Gare du Nord van Parijs. Voor reizigers die met de trein Parijs komen bezoeken is dit de ideale uitvalsbasis. Het hostel heeft een hippe bar waar gasten gezellig iets kunnen drinken op het terras. Een bed in een slaapzaal boek je hier vanaf €26/nacht. Meer info en boeken.

  1. Untalented Hostel

Het Untalented Hostel bevindt zich aan de rand van het Parc de la Villette in het 19e arrondissement. De jeugdherberg is de ideale uitvalsbasis voor budgetreizigers maar ook voor gezinnen die de prachtige stad eens willen bezoeken. Naast een bed in een slaapzaal kun je ook een privé-of familiekamer boeken.

Je overnacht hier vanaf €22/nacht. Meer info en boeken.

  1. Woodstock Hostel Montmartre

Het Woodstock Hostel in het 9e arrondissement van Parijs ligt op 700 meter wandelen van het bekende Montmartre. In dit kleurrijke hostel vind je veel street-art en schilderijen, wat zorgt voor een unieke beleving. Je kunt hier al een overnachting boeken vanaf €33/nacht, inclusief ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Le Village Montmartre

Hostel Le Village Montmartre ligt zoals de naam het doet vermoeden op 1 minuut wandelen van Montmarte. In het 18e arrondissement van Parijs is dit een absolute top bezienswaardigheid. Het hostel is gezellig en modern ingericht en heeft een zonneterras. Gasten kunnen een bed in een slaapzaal boeken vanaf €38/nacht. Meer info en boeken.

  1. Jacobs Inn Hostel

Het Jacobs Inn Hostel bevindt zich in het 18e arrondissement van Parijs en is een aanrader voor budgetreizigers en backpackers. Het basic hostel biedt alles wat je nodig hebt voor je verblijf aan een prijs vanaf €19/nacht. Het metrostation Barbès Rochechouart ligt recht tegenover het hostel en is je verbindt je met de rest van de stad. Meer info en boeken.

  1. Ibis budget Hotel Paris Porte De Montmartre

Het Ibis budget Hotel Paris Porte De Montmartre ligt net buiten de ring van de binnenstad van Parijs. Deze locatie bezorgt je wel een gemakkelijke verbinding met de autostrade en is ideaal voor een dagje in Parijs. Het tweesterrenhotel ligt op 10 minuten rijden van het Stade de France en op 8 minuten stappen van het metrostation Porte de Saint-Ouen.

Je overnacht hier vanaf €66/nacht. Meer info en boeken.

  1. Hôtel Richard

Wie een goedkoop hotel in het hartje van Parijs zoekt, kan een kijkje nemen bij Hôtel Richard. De kamers van het hotel zijn basic ingericht en hebben een privé of gedeelde badkamer. Het metrostation Voltaire ligt op 2 minuten wandelen en zorgt voor een rechtstreekse verbinding met de stad.

Een kamer boek je hier vanaf €57/nacht. Meer info en boeken.

  1. Smart Place - Gare du Nord

Hostel Smart Palace bevindt zich vlak naast le Gard du Nord in het 10e arrondissement van Parijs. Bezienswaardigheden als Montmartre, Sacré-Cœur en l’Église Saint-Vincent-de-Paul liggen binnen wandelafstand van het hostel. Een bed in een slaapzaal boek je hier vanaf €35/nacht. Meer info en boeken.

  1. Gratis stadswandeling Parijs downloaden

Ontdek de stad met onze gratis stadswandeling Parijs. Ideaal om Parijs volledig te verkennen op eigen tempo. In de gratis stadsgids Parijs kan je 1 stadswandeling vinden. Nog meer goesting in Parijs? Koop onze volledige reisgids Parijs en ontdek alles over deze prachtige stad.

Parijs

Gratis reisgids Parijs downloaden


Geschreven door

Wouter Coppens

- 17 april 2023 - FRANK DE WOLF

Mooi overzicht van de beschikbare, en op zeer mooie locaties gelegen verblijfplaatsen. Een aanrader.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?