5 x mooiste vakantieparken in Vorarlberg: welk park kiezen? Alle info + boeken

Volledige reisgids kopen voor € 10

5 x mooiste vakantieparken in Vorarlberg: welk park kiezen? Alle info + boeken

16 februari 2023 in Oostenrijk0 reacties

Op vakantie in Vorarlberg? Ontdek hier de 5 mooiste vakantieparken in Vorarlberg

Vertrek je binnenkort op vakantie naar Vorarlberg in het westen van Oostenrijk? Ben je nog op zoek naar een aangename verblijfplaats voor het hele gezin? Er zijn ook heel wat leuke vakantieparken die je een onvergetelijke vakantie bieden. Heerlijk genieten van de rust, even uitwaaien of op avontuur gaan? Het kan er allemaal!

Wij maakten alvast een overzichtje met de 5 leukste en mooiste vakantieparken in Vorarlberg.

Overzicht mooiste vakantieparken Vorarlberg

  1. Alpen Chalets Brandnertal

Alpen Chalets Brandnertal bevindt zich op het hoogplateau Tschengla in Bürserberg. Door zijn natuurlijke pracht en adembenemende uitzicht is dit een geliefde bestemming voor de actieve vakantieganger. Je overnacht in een van de moderne, gezellig ingerichte chalets met een prachtig panorama over de bergen. Het appartement is gebouwd in traditioneel Oostenrijkse stijl en beschikt over een eigen terrasje.

In de omgeving kan je naast wandelen en mountainbiken ook diverse sportieve activiteiten ondernemen. In de winterperiode kan je vanuit je appartement meteen naar de skipiste om het skigebied Brandnertal te verkennen. Na een dag bewegen in de buitenlucht kan je ontspannen in het wellnesscomplex of in het zwembad. Meer info en boeken.

  1. UplandParcs Silvretta

UplandParcs Silvretta is rustig gelegen aan de rand van de plaats Schruns met vanuit elk appartement een geweldig uitzicht op de omgeving. Ieder appartement is modern ingericht, voorzien van vloerverwarming, een balkon gericht op het zuiden en schitterend uitzicht op het omliggende berglandschap. Na een leuke dag kan je samen koken in je appartement of ga dineren in het gezellige centrum van Schruns (op 20 minuten wandelen). Meer info en boeken.

  1. Chalet Resort Montafon

Chalet Resort Montafon is een gezellig dorpje vol vakantiewoningen in St. Gallenkirch. Het park beschikt over fraaie chalets tegen de berghelling en zijn van alle gemakken voorzien. 's Ochtends is het heerlijk wakker worden met een koffietje in de hand en zicht op de zonsopgang in omgeving. In het hoofdgebouw van het resort vind je een restaurant en minishop, en de skilift is gelegen op wandelafstand van de skilift. Meer info en boeken.

  1. Landal Chalet Matin

Bij Landal Chalet Matin ligt bij het pittoreske bergdorpje Bürseberg en is de ideale plek voor de rustzoeker. Dit vakantiepark biedt accommodatie in ruime appartementen en chalets en vanaf je balkon heb je een mooi uitzicht over het Klosterdal. In de omgeving van het vakantiepark vind je verschillende skipistes, maar ook prachtige panoramapaden, goed onderhouden winterwandelpaden en een 3 kilometer lange rodelbaan. Meer info en boeken.

  1. Alpen Chalets Hochmontafon

Alpen Chalets Hochmontafon ligt vlakbij de Zwitserse grens en beschikt over ruime, moderne appartementen en chalets voorzien van alle gemakken. Vanaf je accommodatie heb je een magnifiek uitzicht op de Alm. Het wandelgebied rondom het park loopt door uitgestrekte weides en groene bossen, van hut naar hut. De prachtige omgeving biedt voor ieder wat wils, zowel voor sportievelingen als mensen die op zoek zijn naar rust en ontspanning.

Sluit je dag af met een heerlijke, lokale streekgerechten in het restaurant en ga lekker ontspannen in de sauna of het overdekt zwembad. Tegen betaling kan je ook een massage boeken. Zo kan je de dag nadien met een ontspannen geest terug de bergen in! Meer info en boeken.

  1. Wil jij ook niets missen tijdens je vakantie in Oostenrijk?

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in Oostenrijk? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Oostenrijk met meer dan 100 bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten) en uitgewerkte stadswandelingen. Eerst uitproberen? Download je gratis preview reisgids Oostenrijk.

Oostenrijk

Gratis reisgids Oostenrijk downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?