Waar overnachten in Duisburg 2024? 10 x hotels en pensions van goedkoop tot luxe

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Duisburg 2024? 10 x hotels en pensions van goedkoop tot luxe

7 december 2023 in Noordrijn-Westfalen0 reacties

Tijdens je vakantie in Duisburg natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Duisburg.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Niteroom Boutiquehotel & Apartements

Niteroom Boutiquehotel & Apartements biedt stijlvolle, comfortabele en modern ingerichte kamers en appartementen, waarvan sommigen voorzien van een balkon. Het station en het stadscentrum bevinden zich op wandelafstand van de accommodatie en voor een gezellig diner kan je terecht bij Loewe Burger & Loewe Pizza, dat zich in het bijgebouw 'Hotel zum Löwen' bevindt. Meer info en boeken.

  1. Wyndham Duisburger Hof

Het Wyndham Duisburger Hof ligt in de historische binnenstad van Duisburg, naast het theater van Duisburg en op 5 minuten wandelen van het centraal station. Hier verblijf je in een van de ruime, moderne kamers voorzien van airconditioning, gratis wifi en een eigen badkamer. Na het verkennen van de stad kan je nog even nagenieten in de sauna van het hotel en nadien de voetjes onder tafel schuiven bij Restaurant L'Opera. Meer info en boeken.

  1. Hotel Restaurant zum Löwen

Of je kan ook een verblijf boeken bij Hotel Restaurant zum Löwen. Dit familiehotel is centraal gelegen in het hart van Duisburg, in de wijk Dellviertel en beschikt over moderne accommodatie en iedere ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet. Proef er zeker eens van de huisgemaakte burgers, frites en Italiaanse pizza. Meer info en boeken.

  1. Jugendherberge Duisburg Landschaftspark

Jugendherberge Duisburg Landschaftspark bevindt zich op het terrein van het Landschaftspark Duisburg-Nord. Dit budgetvriendelijk hostel zit gevestigd in het voormalige administratiegebouw van Thyssen Hüttenwerke en beschikt over eenvoudig ingerichte, comfortabele kamers/slaapzalen. Meer info en boeken.

  1. Hotel Rheingarten

Het 4* Hotel Rheingarten is gelegen in de wijk Homberg, aan de oevers van de Rijn en biedt smaakvol ingerichte kamers (met een eigen balkon). 's Ochtends geniet je van een uitgebreid ontbijtbuffet, met een prachtig uitzicht over de Rijn, heerlijk wakker worden. Meer info en boeken.

  1. IntercityHotel Duisburg

Verblijf je liever ergens in de buurt van het centraal station en op wandelafstand van het centrum, dan kan je een overnachting boeken in het moderne IntercityHotel Duisburg. Het hotel beschikt over modern ingerichte en geluiddichte kamers die zorgen voor een ontspannen verblijf. 's Ochtends begin je de dag met een uitgebreid ontbijt (dagelijkse variatie) en 's avonds kan je genieten van regionale gerechten in het restaurant. Meer info en boeken.

  1. Hausboot Lore

Of maak je verblijf net iets specialer en boek je een overnachting op de Hausboot Lore. Deze duurzame boot "Lore" ligt in de jachthaven van Duisburg en is ingericht voor 4 personen. De woonboot is comfortabel en warm ingericht en beschikt verder over tweepersoonsbed en een stapelbed, evenals een badkamer, een complete keuken, een woonkamer, een klein balkon en een groot terras. 's Avonds kan je tijdens het barbecueën vanaf het dakterras genieten van de zonsondergang over de skyline van Duisburg. Meer info en boeken.

  1. Hotel Plaza

Een ander hotel in het centrum van Duisburg is het Hotel Plaza. Dit hotel biedt ruim ingerichte kamers, voorzien van alle moderne faciliteiten die je kan wensen. Ben je op rondreis door het Ruhrgebied? Dan is het interessant om te weten dat je de auto hier kan achter laten in de ondergrondse parking. Meer info en boeken.

  1. Golden Design Zentral

Verblijf je tijdens je bezoek aan Duisburg, liever in een appartement? Dan is het appartement Golden Design Zentral misschien wel iets voor jou. Dit kleurrijk ingerichte appartement biedt stijlvolle accommodatie met uitzicht op de stad. Vanaf het appartement wandel je zo naar de oude stad, het casino en de binnenhaven met uitstekende restaurants. Er is ook een kleine koffiebar en een supermarkt gelegen in de buurt van deze accommodatie. Meer info en boeken.

  1. JUNIK Apartments im Stadtzentrum

Of verblijf in de appartementen van JUNIK Apartments im Stadtzentrum. Mogelijkheid om te overnachten met 6 personen, ideaal als je op vakantie bent in groep of met het hele gezin. Ieder appartement is modern ingericht, voorzien van een gezellige woonkamer, een volledige uitgeruste keuken waar je samen heerlijk kan koken en een balkonnetje met zicht op de stad. Meer info en boeken.

  1. Mis niets tijdens je bezoek aan het Ruhrgebied met onze reisgids

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je rondreis door het Ruhrgebied? Stop je opzoekingswerk, wij deden dit reeds voor jou. Koop onze reisgids Ruhrgebied en Urbanana en laat je verbazen met onze uitgestippelde rondreis langs de mooiste en meest bijzondere bezienswaardigheden in deze regio in Noordrijn-Westfalen (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis reisgids Ruhrgebied en Urbanana hier.

Ruhrgebied en Urbanana

Gratis reisgids Ruhrgebied & Urbanana downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?