Waar overnachten in Le Marche? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024) - Hotels + B&B's

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Le Marche? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024) - Hotels + B&B's

14 november 2022 in Le Marche & Abruzzen0 reacties

Waar overnachten in Le Marche (De Marken)? Onze favorieten in een handig overzicht

Tijdens je bezoek aan de regio Le Marche heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in De Marken.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Castello di Granarola (Gradara)

Het Castello di Granarola is een prachtige historische residentie gevestigd in een gerestaureerd middeleeuws kasteel uit de 13de eeuw. Het vakantiehuis wordt omgeven door eiken en geurige laurierbomen en biedt accommodatie in designappartementen. Alle appartementen zijn voorzien van terracotta vloeren, een gezellige zithoek en een volledig uitgeruste keuken met een eettafel.

Je kan lekker ontspannen met een goed boek in de sfeervolle bibliotheek of in de tuin. Neem een duik in het buitenzwembad of maak gebruik van de gratis fietsen om de prachtige omgeving te verkennen. Ook op het terrein Op het terrein kan je genieten van een scala aan activiteiten, zoals paardrijden, pottenbakken en schildercursussen. 's Avonds sluit je de dag af met een heerlijk diner bereid met lokale producten door de chef-kok. Meer info en boeken.

  1. Agriturismo La Campana (Montefiore dellʼAso)

Het Agriturismo La Campana is schilderachtig gelegen op een heuvel en biedt een panoramisch uitzicht op Montefiore Dell'Aso en het platteland van de Marche. Deze vakantieboerderij bestaat uit een aantal landelijke gebouwen. In de grote boerderij vind je het gezellige restaurant, de bibliotheek en een lounge met een piano.

De kamers zijn dan weer verdeeld over verschillende gebouwen en zijn allemaal voorzien van een eigen balkon of patio. Elke kamer heeft een verschillende inrichting en kleurenschema en bijna alle kamers hebben plafonds met houten balken. Na een heerlijke nachtrust kan je terecht in het restaurant voor een continentaal ontbijtje geserveerd met onder meer vruchtensappen, jam, marmelade en vruchten op siroop. Voor het diner kan je hier kiezen uit een menu met suggesties of lokale specialiteiten.

Verder beschikt de accommodatie over een buitenzwembad, een tennisbaan, en een terras waar je lekker kan zonnebaden. Breng ook zeker eens een bezokej aan de boerderij- en textielwinkel van de accommodatie. Meer info en boeken.

  1. Glamping Marche Nascoste (Penna San Giovanni)

Dompel jezelf onder in de groene heuvels van de Marche op de Glamping Marche Nascoste Tenda e intero alloggio. De glamping is gelegen in Penna San Giovanni en is een ideaal verblijf voor een ontspannen vakantie. Je hebt de mogelijkheid om te overnachten in de glampingtent (tot max. 4 personen) of in het privé appartement (tot max. 6 personen). Beide accommodatie bieden luxe en comfort en kijken uit op het Sibillini-gebergte. 's Ochtends kan je genieten van een zoet of zout ontbijt, bestaande uit gezonde en lokale producten. Meer info en boeken.

  1. MarcheAmore - Torre da Bora Kasteeltoren (Magliano di Tenna)

MarcheAmore - Torre da Bora ligt in Magliano di Tenna en zit gevestigd in een oude middeleeuwse toren die dateert uit de 14e eeuw. Het vakantiehuis biedt een bijzondere overnachting voor 6 personen met adembenemend 360 graden uitzicht over het Sibillini-gebergte en de Adriatische Zee. Het vakantiehuis beschikt over 3 slaapkamers, een gezellige woonkamer en een volledig uitgeruste keuken met een balkon en uitzicht op zee. Bij mooi weer kan je genieten van een lekker ontbijtje op het panoramische terras van de toren. Meer info en boeken.

  1. Agriturismo Il Casale (Morrovalle)

Agriturismo Il Casale is een sfeervolle boerderij gelegen aan de rand van Morrovalle en op 15 minuten rijden van de stranden in Civitanova Marche. De vakantieboerderij biedt zowel kamers als ingerichte appartementen en gratis WiFi in alle ruimtes. Begin de dag met een verfrissende duik in het seizoensgebonden zwembad en geniet daarna van een zoet Italiaans ontbijt.

's Avonds kan je proeven van traditionele gerechten uit de regio in het eigen restaurant. Verder kan je bij Agriturismo Il Casale ook gebruikmaken van het fitnesscentrum en massages tegen een toeslag. Meer info en boeken.

  1. La Forestale B&B Primo Piano (Acqualagna)

La Forestale B&B Primo Piano ligt in Acqualagna en biedt zowel eigentijdse kamers, een suite als een gezellig ingericht appartement. Iedere accommodatie heeft zijn eigen sfeer en persoonlijkheid. Waar je ook verblijft, je geniet telkens van een schitterend uitzicht over het landschap.

Begin de dag met een lekker biologisch ontbijtje op het terras met een uniek uitzicht op de canyon. Bij warme zomerdagen kan je een duik nemen in het buitenzwembad op het terrein. Liever de omgeving verkennen? In de buurt van Forestale B&B Primo Piano kan je prachtig wandelen en skiën in de winterperiode. Meer info en boeken.

  1. Vakantiehuis La Viola e il Sole (Fermane)

Vakantieboerderij La Viola e il Sole ligt ondergedompeld in de heuvels van Fermane. Alle appartementen beschikken over moderne meubels, airconditioning en een volledig uitgeruste kitchenette, zodat je zelf heerlijke gerechten kan bereiden. Bij een verblijf in het appartement kan je iedere ochtend genieten van een ontbijtbuffet. Verder biedt de accommodatie ook een buitenbad en een tuin waar je kan zonnebaden en genieten van de rust. Het is de ideale plek voor wie op zoek is naar een ontspannen vakantie, weg van alle dagelijkse stress. Meer info en boeken.

  1. B&B Le Marche (Rustico)

B&B Le Marche ligt in Rustico en biedt eigentijds ingerichte units voorzien van alle luxe en comfort, een flatscreen-tv en een eigen badkamer. Sommige units beschikken ook over een eigen balkon en of terras met uitzicht op het seizoensgebonden buitenzwembad of de tuin. Ben je toe aan wat ontspanning? Kruip dan gezellig samen in de hot tub. Iedere ochtend verzorgt de bed & breakfast een continentaal ontbijt of een ontbijtbuffet. Meer info en boeken.

  1. Hotel La Palomba (Mondavio)

Het Hotel La Palomba in Mondavio wordt beheerd door een familie. Het driesterrenhotel is gevestigd in een 19e-eeuws gebouw met uitzicht op het Roveresco-kasteel. Het hotel beschikt over eenvoudige comfortkamers waarvan sommigen zich bevinden in een apart gebouw, op een steenworp afstand van La Palomba. Iedere ochtend wordt er in het hotel een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd en kan je genieten van zelfgemaakte jam, gebak en vers brood uit de eigen oven.

Na het verkennen van de prachtige omgeving kan je nog enkele baantjes trekken in het zwembad, ontspannen in de hot tub of meteen aan tafel gaan in het restaurant waar je kan proeven van traditionele regionale gerechten. Meer info en boeken.

  1. Agriturismo Il Sapore Della Luna (Monteprandone)

Agriturismo Il Sapore Della Luna ligt in Monteprandone en dateert van 1600 en biedt een pittoreske omgeving voor uw verblijf in de regio Marche. Het viersterren landhuis biedt een panoramisch uitzicht over het landschap en de zee. Alle kamers zijn ingericht met zorgvuldig uitgekozen meubels en tot de moderne faciliteiten behoren een satelliet-tv en een koelkastje.

Wil je graag de omgeving verkennen? Je kan een plekje op de pendelbus reserveren en een bezoekje brengen aan de badplaats San Benedetto del Tronto (15 minuten rijden) en Ascoli Piceno (30 km). 's Avonds kan je lekker dineren in het gezellige restaurant met een ruime keuze aan regionale gerechten en wijnen. Meer info en boeken.

  1. Wil jij ook niets missen tijdens je verblijf aan Le Marche?

Herkenbaar: je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in Le Marche / De Marken? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop je reisgids Le Marche met alle belangrijke bezienswaardigheden in de regio (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis preview reisgids Le Marche.

Le Marche & Abruzzo

Gratis reisgids Le Marche & Abruzzen downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?