Waar overnachten in Florida? 10 x goedkoop tot luxe (update 2024) - Hotels + Motels

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Florida? 10 x goedkoop tot luxe (update 2024) - Hotels + Motels

3 maart 2021 in Florida0 reacties

Tijdens je bezoek aan de Florida heb je natuurlijk ook een leuk verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels, motels en enkele leuke alternatieven in Florida.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Dream Hotel South Beach (Miami Beach)

50 meter van een ongerept stuk kustlijn van Miami Beach ligt het modern ingerichte Dream Hotel South Beach. Op een steenworp afstand van de populairste clubs, restaurants en de beroemde winkels van Lincoln Road, Ocean Drive en Collins Avenue. En op het dak vind je een door glamour geïnspireerde zwembadlounge uit de jaren '70 die de lokale bevolking en hotelgasten van bijna alle denkbare plekken samenbrengt voor een goede tijd! Meer info en boeken.

  1. Oceans Edge Key West

Overnachten in luxe én comfort? Dan is het Oceans Edge Key West een echte aanrader. Omringd door de heldere en rustige zee, biedt dit afgelegen resort een omgeving om te ontspannen en op te laden. Bovendien is de full-service jachthaven de thuisbasis van wereldberoemde vissersbootkapiteins die de beste plekken kennen om uw lijn uit te werpen! Meer info en boeken.

  1. Isla Bella Beach Resort & Spa (Florida Keys)

Even alle remmen los door te overnachten in het Isla Bella Beach Resort. Dit luxe vijf-sterrenresort beschikt maar liefst over 24 prachtige hectares aan de oceaan met prachtig wit zand en een levendige blauwe zee. Elke kamer heeft een adembenemend uitzicht over de oceaan en een uitgestrekt buitenterras waar je even tot rust kan komen. Nog niet overtuigd? Isla Bella Beach Resort biedt toegang tot enkele van de meest opwindende en leuke avonturen in de Keys! Meer info en boeken.

  1. Hotel Croydon (Miami Beach)

Boutiquehotel Croydon ligt in Miami Beach en schittert met haar elegante kamers, waaronder een uitgestrekt penthouse met uitzicht op de oceaan erboven uit. Begin je ochtend met een yogasessie of maak een stevige ochtendwandeling naar het dichtstbijzijnde strand. Je kan ook even een glaasje nippen en ontspannen op het zonnedakterras met 360 graden uitzicht op de oceaan en Miami. Het kan hier allemaal! Meer info en boeken.

  1. Andrews Inn & Garden Cottages (Key West)

De zoektocht naar de ideale charmante bed and breakfast in Key West hoeft niet lang te duren! Bij de traditionele B&B Andrews Inn & Garden Cottages streven ze ernaar hun gasten persoonlijk te leren kennen en hen te verwelkomen in de Andrews Inn-familie. Elke kamer is voorzien van een eigen balkon waar je even kan bekomen van een dagje wandelen. Een aangenaam verblijf op minder dan 5 minuten lopen van diverse restaurants en uitgaansgelegenheden. Meer info en boeken.

  1. Treasure Island Ocean Club (Saint Petersburg - Tampa)

Toch op zoek naar een goedkoper alternatief? Overnacht dan in een typische motel! Treasure Island Ocean Club is een ideale budgetaccommodatie in motelstijl met directe toegang tot het strand en op 10 minuten lopen van de "binnenstad" van Treasure Island, gekend als de zandkastelenhoofdstad van de wereld vanwege de zoete, witte zandstranden. En vanuit het motel zijn er tal van plekken om te genieten van het uitzicht op de Golf van Mexico. Meer info en boeken.

  1. Econo Lodge International Drive (Orlando)

Deze Econo Lodge in Orlando ligt aan de International Drive en International Drive is dé plek in Orlando waar je moet zijn voor restaurants en winkels. Daarnaast voorziet het motel gratis vervoer naar het wereldberoemde pretpark Universal Studios Orlando, Disney's Epcot en Magic Kingdom. De kamers beschikken over alle comfort en je hebt toegang tot het buitenzwembad. Meer info en boeken.

  1. Fairway Inn Florida City Homestead Everglades

Bij een overnachting in het Fairway Inn Florida City Homestead Everglades motel in Florida City ben je verzekert van een rustig verblijf. In de omgeving zijn er allerlei activiteiten, zoals duiken, snorkelen en vissen waar je je dagen aan kan verslijten. Iets verderop vind je de Everglades Krokodillenboerderij en de Nationale Parken Everglades en Biscayne liggen op zo'n 15km afstand van het motel. Meer info en boeken?

  1. Generator Miami (Hostel in South Beach)

Naast de typische motels, kan je ook altijd overnachten in een comfort hostel.
Je vindt het Generator Miami in het hart van South Beach waar je het beste vindt van wat Miami te bieden heeft. Het Generator Miami hostel omarmt de originele art-deco, met daaraan toegevoegd ouderwetse Amerikaanse glamour, een snufje Cubaans temperament en hedendaagse elementen. Het geheel vormt de perfecte omgeving voor een onvergetelijk verblijf. Meer info en boeken

  1. Posh South Beach (Hostel South Beach)

In de wijk South Beach in Miami Beach vind je Posh South Beach Hostel, gelegen aan de Strip en vlak bij het strand. Posh South Beach Hostel is een volledig gerenoveerd boetiekhostel in het epicentrum van de winkels, attracties en het nachtleven van South Beach. Het luxe hostel, perfect gelegen aan Collins Avenue, ligt midden in alle actie en aan de overkant van het strand. Meer info en boeken.

  1. Mis niets tijdens je vakantie naar Florida met onze reisgids

Herkenbaar: je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie naar Florida? Goed nieuws: wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou! Koop onze reisgids Florida met een uitgewerkte rondreis die je langs alle bezienswaardigheden brengt + kaart! Verken Florida op eigen tempo. Eerst uitproberen? Download alvast je gratis preview reisgids en ga zelf op rondreis door Florida.

Florida

Gratis reisgids Florida downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?