Waar verblijven in Denemarken? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024)

Koop de volledige reisgids voor € 10

Waar verblijven in Denemarken? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024)

23 december 2023 in Denemarken1 reactie

Tijdens je bezoek aan het charmante Denemarken heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Denemarken.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Landal Vakantiepark Ebeltoft

De accommodaties van Landal Ebeltoft hebben een unieke ligging! Wat dacht je van je eigen bungalow op het water? Vanuit je vakantiewoning heb je een geweldig uitzicht op de omgeving. Na een heerlijk ontbijtje graag de omgeving verkennen? Trek je wandelschoenen aan en ga op ontdekkingstocht in het prachtige heuvellandschap van het nationale park Mols Bjerge of maak een uitstapje naar Aarhus. Meer info en boeken.

  1. Hotel Axel Guldsmeden

Dit is een zeer leuk en bijzonder hotel, met een echte wow-factor! Perfecte ligging in Kopenhagen tussen leuke restaurantjes en winkels. Een eco-friendly hotel met het nodige comfort.

Axel Guldsmeden is een 4-sterrenhotel waar ze uitpakken met hun nieuwe ideeën en kreeg dan ook een Green Globe certificaat toegewezen. Het hotel ligt in de trendy wijk Vesterbro en hoort bij de top 20 beste hotels in Kopenhagen. Hier logeer je voor € 140/nacht, ontbijt inbegrepen. Klik hier en geniet van deze bijzondere ervaring.

  1. Treehouse escape

Altijd al eens in een moderne boomhut willen overnachten? Het kan! Hier in Kværndrup op 26 km van Nyborg, kan je verblijven in een gezellige boomhut dat voorzien is van al het nodige comfort, de Treehouse escape. Vanuit je bed kijk je uit op de prachtige omgeving, heerlijk wakker worden is dat! Nadien geniet je van een bekoorlijk continentaal ontbijt. Na het ontbijt kan je de omgeving verkennen met de fiets of door een wandeling. Meer info en boeken.

  1. Natuurhuisje in Frederiksværk

Of liever een alleenstaand natuurhuisje? Natuurhuisje in Frederiksværk wordt afgeschermd door de verschillende hoge bomen rondom het grasveld en is gelegen in de buurt van Tisvildeleje. Het vakantiehuisje is gebouwd van lichte houten balken in een rustieke stijl. De woning beschikt over drie slaapkamers, een praktische wasruimte, twee badkamers en een eigentijdse keukenhoek. In het woongedeelte kan je gezellig dicht bij elkaar kruipen voor de open haard of de televisie. Meer info en boeken.

  1. Ascot Hotel

Het Ascot Hotel is gevestigd in een charmant gebouw uit de 19e eeuw op wandelafstand van het Stadhuisplein en Tivoli in Kopenhagen. Het Ascot Hotel biedt naast moderne ruime kamers, gratis toegang tot de fitnessruimte en een heerlijk ontbijtbuffet. Meer info en boeken.

  1. Natuurhuisje in Struer

Een ander aan te raden natuurhuisje is gelegen op wandelafstand van een privéstrand bij Thyholm. Het Natuurhuisje in Struer geniet van een prachtig panoramisch uitzicht over het water en is smaakvol en stijlvol ingericht naar een hoge standaard, met een bijzonder grote kamer op elke verdieping. De grote keuken, woonkamer en het afgeschermde slaapgedeelte hebben kamerhoge ramen en bieden een geweldig uitzicht op het water!

Daarnaast kan je ook een kampvuurtje maken op de kleine vuurplaats. Er is ook een kleine "jachthut" waar je comfortabel kunt genieten van een kopje koffie of gewoon een korte pauze kunt nemen na een avondwandeling langs de fjord. Houd er rekening mee dat er geen tv aanwezig is, alleen WiFi. Meer info en boeken.

  1. Landal Søhøjlandet

Ook bij Landal Søhøjlandet geniet je samen van een zorgeloze vakantie! Het vakantiepark ligt in het midden van het mooie en unieke Gjern Bakker, vlakbij Silkeborg en haar prachtige meren. Zowel op als rond het park valt van alles te ontdekken en te beleven. De accommodaties zijn ruim en modern ingericht met een groot aangenaam terras met houten picknickset. Meer info en boeken.

  1. Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference

Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference is een herenhuis dat dateert uit 1917. Het hotel is gelegen aan de Helnæs-baai op het eiland Funen, op 40 km van Odense. De ruime kamers zijn voorzien van al het nodige comfort en sommige kamers bieden uitzicht op zee.

Na een vermoeiende dag kan je even tot rust komen in de elegante lounges die ingericht zijn met kroonluchters en schilderijen van lokale kunstenaars. 's Avonds kan je genieten van de heerlijke gerechten die klaargemaakt worden met lokaal geproduceerde biologische groenten. In de omgeving kan je onder andere darten, biljarten, tafeltennissen, golfen, vissen en wandelen zijn populaire activiteiten in de omgeving. Meer info en boeken.

  1. Natuurhuisje in Ringkøbing

Natuurhuisje in Ringkøbing biedt een prachtig uitzicht op de duinen en de zee. De woonkamer, slaapkamer en gangen zijn voorzien van speciale Indiase leistenen vloeren, die verwarmd kunnen worden, tapijten en bijzonder stijlvolle, op elkaar afgestemde meubels.

Op koudere dagen zorgt de houtkachel voor een fijne sfeer en gezellige warmte. Graag even lekker ontspannen? Dat kan in de whirlpool in de badkamer die is ingebed in de witmarmeren vloer of in de sauna. Rondom het huis kan je vanop het terras genieten van het uitzicht op het heuvelachtige duinlandschap. Meer info en boeken.

  1. Slotshotellet Aalborg

Of verblijf in het Slotshotellet Aalborg. Deze accommodatie is gelegen aan de Limfjord en biedt lichte kamers met een moderne inrichting en luxueuze bedden. De meeste kamers bieden ook uitzicht over de fjord of de stad.

Iedere dag wordt er een ontbijtbuffet geserveerd met zowel koude als warme gerechtjes. Wil je graag wat stoom afblazen? Dan kan je je altijd even terugtrekken in de fitnessruimte waar je gratis toegang tot hebt. Meer info en boeken.

  1. Download onze reisgids Denemarken

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in Denemarken? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze digitale reisgids Denemarken met een uitgewerkte rondreis van 14 dagen met daarbij ook 3 uitgeschreven stadswandelingen (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis reisgids Denemarken.

Denemarken

Gratis reisgids Denemarken downloaden


Geschreven door

Yenthe Elsen

- 8 maart 2024 - Janneke van der Schans

Wij gaan al meer dan 35 jaar naar Denemarken met fietsvakantie. Super leuk, rustig, vriendelijke Dit jaar ook met de fiets, dan logeren in Hotel, Cabin op de camping of een appartement. Voor diegene die nog niet in Denemarken zijn geweest. DOEN

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?