5 x leukste Landal vakantieparken in Denemarken: welk park kiezen?

Koop de volledige reisgids voor € 10

5 x leukste Landal vakantieparken in Denemarken: welk park kiezen?

6 januari 2024 in Denemarken0 reacties

Een leuk Landal vakantiehuisje huren in Denemarken? Ontdek hier de 5 mooiste Landal vakantieparken

Overnachten op een van de leukste Landal Vakantieparken in Denemarken? Genieten van een onvergetelijk verblijf in een gezellige accommodaties middenin de natuur met tal van faciliteiten in en rond het vakantiepark! Wij hebben alvast een overzicht gemaakt van de mooiste en leukste Landal Vakantieparken verspreid over Denemarken.

Overzicht mooiste Landal vakantieparken in Denemarken

Kaartje met de Landal vakantieparken in Denemarken

  1. Strandappartementen Fyrklit

Tijdens een verblijf in de strandappartementen Fyrklit kan je je laten betoveren door de prachtige omgeving en de witte zandstranden van het Skagerrak. Je overnacht er namelijk middenin de natuur, vlakbij de zee, oude loopgraven en verschillende andere bezienswaardigheden. Ook in het Landalpark zelf zal je je dankzij het uitgebreide aanbod aan activiteiten voor jong en oud nooit vervelen! Meer info en boeken.

Wat heeft Landalpark Strandappartementen Fyrklit te bieden?

  • Je kan er overnachten in 2 tot 6-persoonsappertementen die allen gelegen zijn in de duinen en gekenmerkt worden door een warm en modern interieur.
  • Voor een verfrissende duik kan je zowel terecht in het subtropisch binnenzwembad als in het buitenbad. Verder kan je er ook een wandeling maken tot aan de zee om daar te genieten van het bruisende natuurlijke water.
  • Ook sportliefhebbers zullen het hier naar hun zin hebben. Zo kan je in het vakantiepark namelijk proeven van een de unieke sport voetbalgolf. Verder kan je er ook tennissen, beachvolleyballen of minigolfen.
  • De jongste vakantiegangers zullen zich urenlang amuseren in de speelhal. Hier vind je onder andere airhockey, floorball, een speelhoek met bouwsets, een klimmuur en een speelhuis met een winkel.
  • Boek je verblijf op bij Landalpark Strandappartementen Fyrklit.
  1. Beach Park Grønhøj Strand

Beach Park Grønhøj Strand in Løkken is het ideale vakantiepark voor een gevarieerde vakantie met het hele gezin. Zowel cultuurliefhebbers als sportliefhebbers zullen zich hier geen seconde vervelen. Het Landalpark ligt namelijk op een steenworp van verschillende historische bezienswaardigheden en je kan er deelnemen aan een uitgebreid aanbod aan sportactiviteiten. Bovendien kan je vanuit het vakantiepark mooie natuurlijke wandelingen maken richting de bruisende Noordzee. Meer info en boeken.

Wat heeft Beach Park Grønhøj Strand te bieden?

  • Je overnacht er in charmante 6-persoons bungalows die ingericht werden met verschillende houten details en voldoende lichtinval.
  • Wie al eens graag gaat zwemmen heeft geluk! In dit park vind je namelijk niet enkel een subtropisch binnenzwembad met sauna en whirpool maar ook een verfrissend buitenzwembad.
  • Kinderen kunnen zich samen met hun vriendjes eindeloos amuseren in de toffe buitenspeeltuin met zandbak, klimtoren en luchtkussen.
  • Heb je na een lange wandeling nog wat energie over? Neem hier dan zeker eens een kijkje in de sporthal, waar je kan squashen, volleyballen en badmintonnen!
  • In het café kan je heerlijke vis- en vleesgerechten bestellen en proeven van zomerse drankjes.
  • Tijdens een verblijf in Beach Park Grønhøj Strand kan je de prachtige bezienswaardigheden van Noort-Jutteland gaan ontdekken. Zo tref je er onder andere historische kerken, indrukwekkende kloosters en authentieke kastelen aan. Bovendien kan je er ook een bezoekje brengen aan het Oceanarium of het nabijgelegen attractiepark.
  • Boek je verblijf bij Beach Park Grønhøj Strand.
  1. Landal Vakantiepark Rønbjerg

Vanuit Vakantiepark Rønbjerg kan je het wondermooie Vesthimmerland ontdekken. Je kan er kuieren in charmante authentieke dorpjes, een adrenalinekick ervan in het nabijgelegen attractiepark of het eilandje Livø verkennen. Dankzij het ruime aanbod aan sport-en spelmogelijkheden vormt dit vakantiepark bovendien de perfecte verblijfplaats voor een ontspannende vakantie met de hele familie. Meer info en boeken.

Wat heeft Landal Vakantiepark Rønbjerg te bieden?

  • De bungalows die je er kan boeken zijn geschikt voor 2 tot 8 personen en zijn telkens modern ingericht met oog voor detail en gezelligheid. Zo zal je je er onmiddellijk thuis voelen.
  • Het subtropisch zwembad in het vakantiepark en de privésauna met buitenjacuzzi zijn ideaal voor reizigers die graag willen genieten.
  • Kinderen zullen zich uren amuseren op de avontuurlijke buitenspeeltuin, de reuzeglijbaan, de trampolines en met de gigantische legoblokken.
  • Houd je van een adrenalinekick? Proef dan van de spanning tijdens een actief potje lasershooten.
  • In het vakantiepark is een brasserie gevestigd waar je kan smullen van heerlijke gerechten.
  • Vlakbij het vakantiepark valt heel wat te beleven. Je vindt er namelijk niet enkel een attractiepark, een eilandje en authentieke dorpjes maar de ook de bruisende stad Aalburg, Hobro en een wijnproeverij.
  • Boek je verblijf bij Landal Vakantiepark Rønbjerg.
  1. Beach Park Ebeltoft

Liefhebbers van boten zijn bij Beach Park Ebeltoft aan het juiste adres! Dit vakantiepark is namelijk gevestigd aan een gezellige haven. Bovendien zal je je in deze maritieme omgeving geen minuut vervelen. Vlakbij het vakantiepark kan je onder andere op safari gaan in een natuurpark, deelnemen aan verschillende watersporten of de bossen en meren van Mols gaan verkennen. Meer info en boeken.

Wat heeft Landalpark Beach Park Ebeltoft te bieden?

  • In dit vakantiepark worden gezellige bungalows aangeboden voor 4 tot 10 personen. Elke bungalow is uitgerust met een ruime leefruimte en keuken, een badkamer en meerdere slaapkamers.
  • Waterratten zullen het hier enorm naar hun zin hebben dankzij de aanwezigheid van een ruim zwembad, peuterbad en massagebaden. Verder kan je in de omgeving ook deelnemen aan tal van watersporten.
  • Wie na een lange dag nog wat energie overheeft kan deze kwijtraken tijdens een wedstrijdje padel, hockey, badminton of voetbal. In de omgeving vind je bovendien ook tal van golfmogelijkheden.
  • Kinderen kunnen zich uitleven in de leuke speeltuin met glijbanen en schommels.
  • Geen zin om elke dag zelf te koken? Laat je dan bedienen en proef van overheerlijke Deense gerechten in het restaurant van waaruit je geniet van een prachtig uitzicht!
  • Vanuit dit vakantiepark kan je de prachtige omgeving van Ebeltoft ontdekken. Je vindt er onder andere Nationaal Park Mols Bjerge, een safaripark, ARoS Kunstmuseum en veel andere bezienswaardigheden.
  • Boek je verblijf bij Landalpark Beach Park Ebeltoft.
  1. Beach Park Middelfart

Ben je op zoek naar een overnachting in het hartje van Denemarken? Neem dan zeker eens een kijkje bij Beach Park Middelfart! Het park is gevestigd middenin een beukenbos op het schiereiland Hindsgavl op Funen, een unieke en betoverend mooie locatie dus! Bovendien kan je hier zowel in het vakantiepark zelf als in de nabije omgeving deelnemen aan verschillende ontspannende of sportieve activiteiten. Meer info en boeken.

Wat heeft Beach Park Middelfart te bieden?

  • Op deze unieke locatie kan je bungalows huren middenin de natuur voor 2 tot 6 personen. De bungalows worden gekenmerkt door een warm, traditioneel interieur en bovendien vind je er alles wat je nodig hebt!
  • Nieuwsgierige kinderen kunnen in dit vakantiepark mee op expeditie in de natuur, waarna ze met de gevonden materialen aan de slag gaan in een atelier.
  • Zowel jong als oud kan zich hier in de buitenlucht uitleven tijdens een wedstrijdje jeu-de-boules, midgetgolf of frisbee.
  • In de gameroom is spelplezier gegarandeerd! Je kan er namelijk tafeltennissen, tafelvoetballen en poolen!
  • Beach Park Middelfart ligt op een idyllische plek, midden in het mooie Hindsgavl Dyrehave, direct aan de Fænøsund. Je kan er in de omgeving wondermooie wandelingen maken doorheen de natuur en prachtige kajaktochten maken over het water. Bovendien liggen ook de zee en verschillende grote weides op slechts een steenworp waardoor ook een bezoekje aan deze landschappen tot de mogelijkheden behoort.
  • Boek je verblijf bij Beach Park Middelfart.
  1. Download onze reisgids Denemarken

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in Denemarken? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze digitale reisgids Denemarken met een uitgewerkte rondreis van 14 dagen met daarbij ook 3 uitgeschreven stadswandelingen (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis reisgids Denemarken.

Denemarken

Gratis reisgids Denemarken downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?