Waar overnachten in Rennes? 10 x hotels en B&B's van goedkoop tot luxe

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Rennes? 10 x hotels en B&B's van goedkoop tot luxe

19 oktober 2022 in Bretagne0 reacties

Tijdens je bezoek aan Rennes je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Rennes. Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Le Nemours Rennes

Le Nemours Rennes is een ietwat chiquer hotel gelegen in het hart van Rennes, op een paar minuten wandelen van het historische centrum. Het hotel biedt zowel kamers als suites ingericht in verschillende rustgevende kleuren. Dagelijks wordt er een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd met onder meer biologische en lokale producten. Meer info en boeken.

  1. Apparts' Rennes BnB Duhamel- Centre Gare

Of verblijf in een gezellig appartement te midden van de stad. Apparts' Rennes BnB Duhamel- Centre Gare biedt ruime accommodatie voorzien van een charmante inrichting, een zitkamer, keuken en slaapkamer. Er is ook een gezellige binnenplaats met fleurige bloemperken en je kan tegen een toeslag een ontbijtje bijboeken. Meer info en boeken.

  1. Les Chouettes Hostel & Bar

Wil je liever wat minder geld uitgeven aan je verblijf zodat je meer kan uitgeven aan de leuke dingen? Dan is het Les Chouettes Hostel misschien wel iets voor jou. Dit moderne hostel biedt betaalbare accommodatie op wandelafstand van topbezienswaardigheden en leuke cafeetjes. Je kan er zowel een kamer delen met onbekenden of je kan ook gewoon een privékamer of familiekamers boeken. Meer info en boeken.

  1. Hôtel des Lices

Hôtel des Lices is gelegen op het gelijknamige plein, op wandelafstand van de kathedraal. Het driesterrenhotel biedt ruime kamers met eigentijdse inrichtingen en een biologisch ontbijtbuffet om je dag goed mee te beginnen. Meer info en boeken.

  1. Balthazar Hotel & Spa - MGallery by Sofitel

Voor wie op zoek is naar een verblijf met één en al luxe, kan overnachten in het Balthazar Hotel & Spa - MGallery by Sofitel. Het Balthazar Hotel & Spa is een luxe 5-sterrenhotel gelegen in het hart van Rennes. Dit gastvrije designhotel zit gehuisvest in een elegant herenhuis en biedt een onvergetelijk verblijf. Iedere hotelkamer is uniek qua indeling en inrichting en biedt modern en elegant comfort. Daarnaast zijn al onze kamers perfect geluiddicht en ingericht met zorgvuldig gekozen decoratieve designobjecten.

Na het verkennen van de stad, kan je genieten in het restaurant van een uitgebreide keuken in een verfijnde en elegante setting. Nadien kan je nog enkele uurtjes ontspannen in de spa voor een onvergetelijke wellness-ervaring. Meer info en boeken.

  1. Apparts' Rennes BnB Solferino -Centre Gare

Apparts' Rennes BnB Solferino -Centre Gare is een ander gezellig appartement in de buurt van het treinstation van Rennes. Ideaal voor wanneer je zowel de stad als de omgeving wilt verkennen. Het appartement biedt biedt charmante accommodatie, met volledig uitgeruste keuken, badkamer en gezellige woonkamer. Bij mooi weer kan je nog even nagenieten met een lekker glaasje wijn in de aangename tuin. Meer info en boeken.

  1. Suite de Pauline by Cocoonr

Het 3* appartement Suite de Pauline by Cocoonr bevindt zich in de centrale wijk van Rennes en biedt moderne accommodatie voor maximum 4 personen. Het appartement beschikt over 1 ruime slaapkamer, een flatscreen-tv, een uitgeruste keuken met een vaatwasser en een magnetron, een wasmachine en een badkamer met een douche. Meer info en boeken.

  1. Le Magic Hall

Een ander gezellig hotel in het centrum van de stad is Hotel Le Magic Hall. Dit themahotel biedt uniek ingerichte kamers ingericht in een bioscoop-, dans-, theater- of muziekthema. Iedere kamer is uitgerust met een flatscreen-tv en gratis WiFi in alle ruimtes. Na een heerlijke nachtrust in je comfortabele kamer, kan je genieten van een ontbijtbuffet met biologische verse producten. Nadien kan je nog even genieten van een kopje koffie op het terras vooraleer je de stad in trekt. Meer info en boeken.

  1. Marnie et Mister H

La Demeure de Marnie is een sfeervolle bed & breakfast in een 16e-eeuws pand in het historische centrum van Rennes. Je verblijft er in een van de knusse en fraai ingerichte kamers met prachtige kroonluchters waarvan sommigen beschikken over een eigen balkon. Iedere ochtend kan je genieten van een lekker ontbijtje op de kamer en voor ontspanning kan je terecht in de lounge voor de open haard. Of je kan ook neerstrijken op het terras in de tuin om te genieten van het zonnetje. Meer info en boeken.

  1. La Cour des Dames - Confort et calme en centre historique

Het LA COUR DES DAMES - Confort et calme en centre historique appartement biedt ruime, sfeervolle accommodatie voor maximum 4 personen. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers, een tv, een uitgeruste keuken met een vaatwasser en een magnetron, een wasmachine en 1 badkamer met een bad. Verder kan je even uitrusten op het gezellige terras van het appartement. Meer info en boeken.

  1. Wil jij ook niets missen tijdens je verblijf in Bretagne?

Herkenbaar: je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in Bretagne? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop je reisgids Bretagne met alle belangrijke bezienswaardigheden in de regio (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis preview reisgids Bretagne.

Bretagne

Gratis reisgids Bretagne downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?