Waar overnachten in Middelkerke? Van goedkoop tot luxe (update 2024) - Hotels + B&B's

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Middelkerke? Van goedkoop tot luxe (update 2024) - Hotels + B&B's

17 maart 2023 in Belgische kust0 reacties

Tijdens je bezoek aan Middelkerke heb je natuurlijk ook een aangenaam verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Middelkerke!

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Acropolis (Middelkerke)

Een gloednieuw luxehotel in Middelkerke, Hotel Acropolis, zorgt voor een zorgeloos verblijf langs de Belgische Kust! Het driesterrenhotel heeft een werelds interieur en een warme uitstraling. Alle meubilair en decoratieve elementen zijn zorgvuldig uitgekozen en de kamers zijn modern en ruim ingericht. Elke ochtend wacht je een royaal en vers ontbijtbuffet in de sfeervolle ontbijtruimte. Meer info en boeken.

  1. C-Hotels Zeegalm

C-Hotels Zeegalm ligt op een rustige locatie in de duinen tussen Middelkerke en Westende aan de Noordzee. De moderne accommodatie biedt privékamers met een zonneterras waar je kan ontspannen met een goed boek, een kinderspeelplaats en een tuin. Tijdens de zomermaanden kan je ook een frisse duik nemen in het buitenzwembad.

Bij C-Hotels Zeegalm wordt er ook elke ochtend een lekker ontbijtbuffet geserveerd. En dankzij de ideale ligging, zijn restaurants, bars en cafés te voet makkelijk te bereiken. Meer info en boeken.

  1. Aparthotel Acropolis

Op wandelafstand van het Middelkerke-strand, bevindt zich het Aparthotel Acropolis. Verblijf in een van de ruime kamers die voorzien zijn van alle nodige comfort. Geniet met het gezin van een welverdiende rust met thuisgevoel. Naast alle voorzieningen die het hotel je biedt, heb je ook een volledig ingerichte keuken, balkon en salon met extra grote smart tv ter beschikking om heerlijk samen te ontspannen. Meer info en boeken.

  1. Het Zwaluwnest

Liever buiten het centrum van Middelkerke verblijven? Vakantiehuis Het Zwaluwnest ligt op het platteland bij Slijpe, op 7 km van de kust en de stranden. Alle charmante vakantiehuizen beschikken over een volledig uitgeruste keuken, een badkamer, een zithoek en een terras met uitzicht op de zonsondergang. Bij mooi weer kan je genieten van een heerlijke barbecue of je kan de omgeving verkennen door een fiets te huren bij de uitbaters. Meer info en boeken.

  1. Fields of Ellis

Aparthotel Fields of Ellis zit subtiel verstopt op een boogscheut van het strand van Middelkerke. Deze moderne accommodatie biedt ruime kamers en alles wat je maar nodig hebt tijdens een verblijf aan zee. Maak jezelf en je gezelschap een heerlijk ontbijtje in de volledig uitgeruste keuken om de dag goed te beginnen. Bij het aparthotel kan je tennissen, wandelen of fietsen in de omgeving. Meer info en boeken.

  1. Appartement Le Sable Doux

Le Sable Doux ligt op een steenworp van het strand van Middelkerke. De ruime studio's zijn ingericht als luxe hotelkamer met zicht op zee en beschikken over een super comfortabel bed, dat je een uitstekende nachtrust garandeert. Tevens kan je aan het balkon genieten van een drankje met zicht op zee. Meer info en boeken.

  1. B&B Intermezzo

Ben je op zoek naar een rustig en charmant verblijf aan de Belgische kust? Dan ben je bij B&B Intermezzo aan het juiste adres. Deze sfeervolle B&B is gelegen in Slijpe, een gezellig dorpje op 4 km van de kust. Je verblijft i een van de ruime, modern ingerichte kamers die voorzien zijn van alle comfort. B&B Intermezzo heeft daarnaast ook een grote tuin waar je kan genieten van de groene omgeving en de rust. Meer info en boeken.

  1. Vakantiehuis Maison de Juelle (Middelkerke)

Achter het oud kloostertje van Sint-Pieters-Kapelle schuilt de gezellige vakantiewoning Maison de Juelle. Een prachtig pand in pastoriestijl die tot 1969 bewoond werd. Na een heerlijke nachtrust in een van de elegant ingerichte kamers, kan je vertoeven in het prachtige zongerichte tuin. Geniet van de rust met een heerlijk glaasje wijn of daag je gezelschap uit voor een partijtje op de petanquebaan. Meer info en boeken.

  1. C-Hotels Excelsior

Uitstekend gelegen aan de Noordzee biedt C-Hotels Excelsior moderne en stijlvolle accommodatie met een gratis ontbijt. Elk van de ruime kamers is zorgvuldig ontworpen en ingericht met comfort in gedachten. Je kan de dag goed beginnen met een heerlijk ontbijtbuffet, dat op het terras wordt geserveerd bij mooi weer. Meer info en boeken.

  1. Appartement SeaDreams

Het pas vernieuwde appartement Seadreams heeft een frontaal zeezicht en is gelegen op het autovrije deel van de Zeedijk van Middelkerke, aan de bewaakte strandzone. Dit doorloopappartement heeft tegelijk een zeer breed fenomenaal zeezicht en achteraan een prachtig zicht op het Hinterland. Het appartement is voorzien van alle comfort: woonkamer met open keuken, zeer ruime living, badkamer met ligbad/douche, toilet en lavabo, tweede apart toilet, 2 ruime slaapkamers, die uitgeven op het zonneterras achteraan. Meer info en boeken.

  1. Gratis wandelroutes en fietsroutes aan de Belgische Kust

De Belgische kust heeft heel veel wandel- en fietsgebieden. Zo kan je langs de hele kustlijn wandelen of fietsen, maar ook de vele natuurgebieden aan de kust bieden verschillende wandelingen en fietsroutes aan. Je kan dan ook zeer goed van de ene kant van de kust naar de andere kant wandelen of fietsen, of tijdens je vakantie een stads- of natuurwandeling maken.

Nog meer info? Download dan zeker onze wandelingen en fietsroutes langs de Belgische kust. Of bekijk meteen alle info in onze volledig reisgids Belgische Kust, inclusief de mooiste bezienswaardigheden en leuke tips.

Belgische kust

Gratis reisgids Belgische Kust downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?