Waar overnachten in De Haan? 10 x hotels van goedkoop tot luxe (update 2024)!

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in De Haan? 10 x hotels van goedkoop tot luxe (update 2024)!

17 maart 2023 in Belgische kust0 reacties

Tijdens je bezoek aan De Haan heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast de leukste hotels in De Haan in een overzicht gezet!

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Hotel Villa La Tourelle (De Haan)

Hotel-B&B villa La Tourelle is een charmant hotel én 4 sterren B&B gelegen in het hartje van de Haan. De karaktervolle Villa ligt in de mooiste wijk van De Haan, genoemd de “Concessie”. Je herkent de Villa La Tourelle meteen aan het charmante torentje in belle-époquestijl. Hier kom je tot rust in één van de sfeervolle ingerichte kamers. Of je kan ook altijd gaan voor een bijzondere overnachting in de torenkamer waar je een uitzicht van 360° hebt om de omgeving.

Elke ochtend geniet je van een uitgebreid ontbijtbuffet met overheerlijke vers gebakken broodjes in ons schitterend decor. Bij mooi weer is het ook zalig te vertoeven op het zonneterras bij een kopje koffie of een glaasje wijn. Meer info en boeken.

  1. Hotel Astoria

Het Hotel Astoria De Haan is een royaal gebouw in Belle Epoque stijl met een imposante hal, een sfeervolle bar die uitgeeft op het zonnig terras en de grote tuin waar je heerlijk kan vertoeven. De trendy, ruime kamers genieten elk van een prachtig zicht op “De Concessie” De Haan en zijn gelegen op wandelafstand van het strand. En s'ochtends kan je genieten van een streekgebonden luxe ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Grand Hotel Belle Vue

Het Grand Hotel Belle Vue is een indrukwekkend voorbeeld van Anglo-Normandische architectuur en biedt ruime en moderne kamers. Het viersterrenhotel ligt in het centrum van De Haan, op wandelafstand van het strand. Het huis beschikt verder over een moderne bar en aangename zonneterrassen. En in het restaurant worden heerlijke, eigentijdse gerechten geserveerd, aangevuld met een uitstekende selectie wijnen. Meer info en boeken.

  1. ApartMoment (De Coqisserie) (De Haan)

Apartlogies ApartMoment, het vroegere 'De Coqisserie', beschikt over moderne kamers, appartementen en lofts op ongeveer 150 meter van het strand van De Haan. Ze zijn modern ingericht en beschikken over een eigen balkon. Een ideale ligging, persoonlijke service, gastvriendelijkheid van het personeel, ruime en gestylde kamers en flats, een berucht ontbijt en een unieke sfeer aan zee. Wat heb je nog meer nodig tijdens je verblijf aan de Belgische Kust? Meer info en boeken.

  1. B&B d'Oude Brouwerij

B&B d' Oude Brouwerij is een gerestaureerd oud herenhuis in Klemskerke, een deelgemeente van De Haan. Tot 1972 was hier een brouwerij dat nu is omgetoverd tot een gezellige bed & breakfast. Naast moderne accommodatie biedt deze B&B ook nog een seizoensgebonden buitenzwembad en in de omgeving zijn diverse activiteiten te ondernemen, zoals fietsen en golfen. Meer info en boeken.

  1. Romantik B&B Zonnehuis

Romantik B&B Zonnehuis is gevestigd in een klein landhuis aan zee dat is gebouwd in 1929, geïnspireerd door de beroemde Engels architect Lutyens. Deze accommodatie is een geweldig verblijf voor een speciale vakantie en is voorzien van antiek, haardvuur en een grote tuin met een verwarmd zwembad. De accommodatie biedt 3 kamers, elk met een grote badkamer, en 1 appartement met een eigen zitkamer met een open haard, een keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers. Het huis ligt op een geweldige plek, aan mooiste laan van het dorp, vlak bij het strand. Meer info en boeken.

  1. Hotel Apostrophe

Hotel Apostrophe biedt een gastvrij verblijf in een volledig vernieuwd hotel in cottage- stijl. Hier geniet je van een kunstzinnige, literaire sfeer gecombineerd met kust-, zee- en zandelementen. Hotel Apostrophe beschikt over knusse tweepersoonskamers met badkamer en toilet waarvan de kamers op de gelijkvloers beschikken over een eigen terras. Elke kamer vertelt een eigen verhaal, verweven met kustelementen als zand, zee, keien, schelpen, helmgras, parelmoer en drijfhout. Geniet daarnaast van een heerlijk uitgebreid ontbijt in de cottage ontbijtruimte. Meer info en boeken.

  1. Hotel Bonne Auberge

Dit authentieke en pittoreske driehotel Bonne Auberge biedt accommodatie in het hart van De Haan. In 2019 lieten de uitbaters het volledige hotel restaureren waarbij de gevels en het dak terug in originele belle époque-werden hersteld. De stijlvolle, moderne kamers werden ook grondig onderhanden genomen en aangepast aan de noden en wensen van de gasten. Iedere kamer kreeg de naam van een schelp die je ook kan vinden aan de Belgische kust. Bovendien is het ontbijt hier authentiek, ambachtelijk en puur natuur! Meer info en boeken.

  1. Appartement The Roastery

Pal boven de koffiebranderij van Koffie Kan, befaamd voor zijn heerlijke, zachte koffie, vind je The Roastery. Een vakantiewoning geschikt voor zo'n 11 personen en dat op een boogscheut van de zee. Nog geen 500 meter verder wacht je het strand.

The Roastery grossiert in heldere, grote ruimtes. Immense raampartijen, een overvloed aan licht dat elegant binnenvalt, gecombineerd met warme materialen, fijne koperaccenten en hier en daar een originele koffieknipoog. Bovendien kan je de dag altijd beginnen met een heerlijke kop koffie uit de familiale koffiebranderij Koffie Kàn! Meer info en boeken.

  1. Villa Doux Séjour

Vlakbij zee, in de prachtige Belle Epoque villawijk van De Haan, bevindt zich het vakantiehuis Doux Séjour. Een unieke villa met alle comfort voor maximum 9 personen. De ruime kamers zijn voorzien van alle moderne faciliteiten en garanderen je een goede nachtrust. Verder kan je na een dagje verkennen van de stad, genieten van een gezellige barbecue bij zonsondergang in de tuin. Meer info en boeken.

  1. Gratis wandelroutes en fietsroutes aan de Belgische Kust

De Belgische kust heeft heel veel wandel- en fietsgebieden. Zo kan je langs de hele kustlijn wandelen of fietsen, maar ook de vele natuurgebieden aan de kust bieden verschillende wandelingen en fietsroutes aan. Je kan dan ook zeer goed van de ene kant van de kust naar de andere kant wandelen of fietsen, of tijdens je vakantie een stads- of natuurwandeling maken.

Nog meer info? Download dan zeker onze wandelingen en fietsroutes langs de Belgische kust. Of bekijk meteen alle info in onze volledig reisgids Belgische Kust, inclusief de mooiste bezienswaardigheden en leuke tips.

Belgische kust

Gratis reisgids Belgische Kust downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?