Waar overnachten in Tirana? 10 x hotels en B&B's van goedkoop tot luxe

Waar overnachten in Tirana? 10 x hotels en B&B's van goedkoop tot luxe

16 augustus 2022 in Albanië0 reacties

Tijdens je bezoek aan Tirana heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Tirana. Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. The Crown Boutique Hotel & SPA

Wil je op vakantie echt volledig kunnen ontspannen? Neem dan zeker eens een kijkje bij The Crown Boutique Hotel & SPA. Je overnacht er namelijk in royaal ingerichte kamers met airconditioning, eigen badkamer en een wondermooi uitzicht op de stad.

Daarnaast kan je er als gast tot rust komen in de lounge met uitzicht op de tuin, een heerlijke cocktail bestellen in de bar, culinaire hoogstandjes proeven in het restaurant en ontspannen in de wellness met hot tub en sauna. Bovendien zorgt de uitstekende locatie van het hotel ervoor dat je de belangrijkste bezienswaardigheden te voet kan bereiken. Meer info en boeken.

  1. Ginger Home Tirana

In het hartje van Tirana tref je Ginger Home Tirana aan. Je boekt er zorgeloze overnachtingen in moderne luxueuze tweepersoonskamers. Elke kamer is voorzien van airconditioning en perfect uitgerust met een eigen badkamer en minibar. Bovendien liggen verschillende belangrijke bezienswaardigheden waaronder the Skanderbeg Squared, de New Bazar, het shoppingcentrum en het Tirana Kasteel op wandelafstand. Meer info en boeken.

  1. Urban Rooms

Urban Rooms biedt tweepersoonskamers en een loft aan voor 2 tot 5 personen. Elke ruimte is er ingericht met oog voor detail, waardoor je je er direct thuis zal voelen. De kamers zijn steeds uitgerust met een eigen badkamer, bureau en airconditioning. In sommige kamers kan je bovendien ook ontspannen op een balkon.

Je kan er als gast tevens gebruik maken van een bar, een gemeenschappelijke lounge en een rustgevende tuin. Daarnaast kan je vanuit Urban Rooms ook meerdere bekende bezienswaardigheden, waaronder de versmarkt, de moskee en de klokkentoren, gaan bezichtigen. Meer info en boeken.

  1. Palmar Inn

Palmar Inn is een modern appartement, geschikt voor 4 personen, in het centrum van de stad. Het appartement is uitgerust met airconditioning, 2 slaapkamers, een perfect uitgeruste keuken, een zithoek en een badkamer. Verder kan je er vanop het balkon ook genieten van een indrukwekkend uitzicht op de omgeving. Vanuit het appartement kan je verkennende stadswandelingen maken richting het Nationaal theater, het winkelcentrum, de Pazari i Ri Fresh Market en de Saint Paul Cathedral. Meer info en boeken.

  1. Hotel Europa

Tijdens een verblijf in Hotel Europa zal je zeker niks te kort komen! Het hotel ligt in het centrum van de stad, op een steenworp van het Skanderbeglein, verschillende musea en diverse eetgelegenheden. Zo vormt het de ideale verblijfplaats voor reizigers die de stad volledig willen verkennen. De kamers in het hotel zijn voldoende ruim en beschikken over een zithoek, televisie en eigen badkamer. Wie dat wenst kan er bovendien genieten van een overheerlijk ontbijtbuffet dat dagelijks geserveerd wordt door het vriendelijke hotelpersoneel. Meer info en boeken.

  1. Lot Boutique Hotel by Hotels and Preference

Houd je van een klassiek interieur? Dan ben je bij Lot Boutique bij Hotels and Preference aan het juiste adres! Je kan er namelijk logeren in prachtige authentieke kamers die ingericht werden met klassieke elementen. Elke kamer beschikt over airconditioning, een televisie en een eigen badkamer.

Verder kan je je in het hotel ook laten verwennen met heerlijke drankjes in de bar. Het hotel wordt gekenmerkt door een centrale ligging waardoor verschillende bezienswaardigheden te voet bereikbaar zijn. Wie echter ook de wijdere omgeving wilt ontdekken kan er ook voor kiezen om een auto te huren bij de vriendelijke hoteleigenaars. Meer info en boeken.

  1. Retreat Apartments

Wie een overnachting boekt bij Retreat Apartments gaat een zorgeloze vakantie tegemoet. De kamers zijn er steeds voorzien van een gezellig balkon van waarop je een mooi uitzicht hebt op de stad, airconditioning, televisie en een moderne badkamer. Verder vind je in elke kamer ook een oven en een koelkast.

Wie liever gaat uiteten hoeft hiervoor bovendien niet ver te wandelen want diverse bars en restaurants liggen namelijk vlakbij. Het aparthotel vormt daarnaast ook de perfecte vertrekplaats voor toffe stadswandelingen en je kan er ook auto’s huren om zo verdere uitstappen te plannen. Meer info en boeken.

  1. TAM Myslym Shyri Lux Studio Apartment No.1

TAM Myslym Shyri Lux Studio Apartment No.1 bestaat uit een goed uitgeruste keuken, een zithoek, een eethoek en een badkamer. In deze luxueuze 3-persoonsstudio vind je dus alles wat je nodig hebt! Bovendien kan je van hieruit makkelijk de wondermooie stad gaan verkennen. Zo liggen onder andere de voormalige residentie van Enver Hoxha, de kunstgallerij en verschillende andere bezienswaardigheden op wandelafstand van de accommodatie. Verder kan je bij het appartement ook fietsen of auto’s huren om zo echt alles uit je vakantie te halen. Meer info en boeken.

  1. Hotel Boutique Vila 135

Viersterrenhotel Hotel Boutique Vila 135 biedt elegante en stijlvolle kamers aan voor 2 personen. je bevindt je er op een steenworp van topbezienswaardigheden als het Skanderberg-plein, het Nationale Theater en het Nationaal Museum van de geschiedenis.

Zo maakt het dus de ideale verblijfplaats uit voor reizigers die de lokale cultuur willen opsnuiven. Na een lange dag kan je er bovendien volledig tot rust komen op het terras met een verfrissende cocktail. Verder kan je er de dag steeds goed beginnen met een heerlijk vers continentaal ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Milingona City Center Hostel

Ben je een sociale reiziger en houd je ervan om nieuwe vrienden te maken tijdens je vakantie? Tijdens een verblijf in Milingna City Center Hostel kan dat zeker! De centraal gelegen hostel biedt budgetvriendelijke accommodatie aan in gemengde slaapzalen of in comfortabele tweepersoonskamers met eigen badkamer. Als gast kan je er ontspannen op het idyllische terras in de groene tuin, eten klaarmaken in de oven en proeven van een heerlijk ontbijtbuffet. Bovendien wordt er op sommige dagen ook avondeten geserveerd. Meer info en boeken.

  1. Mis niets tijdens je bezoek aan Albanië met onze reisgids

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je rondreis door Albanië? Stop je opzoekingswerk, wij deden dit reeds voor jou. We hebben een complete digitale reisgids Albanië voor je uitgewerkt met de mooiste en meest bijzondere bezienswaardigheden van het land. Download je gratis reisgids Albanië hier.

Albanië

Gratis reisgids Albanië downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?