FB

Ervaringen "Wandelen in en rond het Park van Tervuren + kaart"

104 ervaringen

- 9 september 2018 - Danny Melis

Een geslaagde wandeling. Duidelijk plan + omschrijving van de bezienswaardigheden onderweg. Een aanrader!

- 23 augustus 2018 - Cora

superleuke wandeling, duidelijk aangegeven!

- 15 augustus 2018 - Baert

Dankjulliewel... prachtig wandelparcours, goed begaanbaar, afwisseling in omgeving,... Hebben echt genoten!

- 14 augustus 2018 - Jan Blommaert

Beste, De gids is prima: veel details en een mooi parcours. Staat op het wandelprogramma van het voorjaar 2019. Hartelijke groet Jan Blommaert

- 14 augustus 2018 - Piet

Leuke wandeling, zeer afwisselend. Tussen de velden, in een bos en in een park. We deden deze wandeling op een hete zomerdag maar het was toch aangenaam doordat we veel in de schaduw konden stappen. Jammer dat het Afrika-museum nog niet weer open was toen we daar passeerden.

- 10 augustus 2018 - Raf

Mooi wandeling in een bekend (park Tervuren) en een onbekend stukje van deze mooie Druivenstreek!

- 3 maart 2018 - Elke

Mooie winterwandeling. Goed aangegeven. Bij extreme koude kan wandeling onderweg nog ingekort worden, dankzij de goed aangegeven lussen.

- 5 februari 2018 - Caroline Delbeecke

gisteren de wandeling in de kou gemaakt na een blitsbezoek aan het vakantiesalon in de Heizel, prachtige wandeling, perfect beschreven, mooie plaatsjes gezien, we komen niet elke week in die streek van uit Roeselare, zó bosrijk, kortom sjiek! 10/10 nadien drankje in cultureel centrum van Tervuren, de foyer van de Warandepoort, leuke, drukke plaats, met vriendelijke mensen!!

- 28 november 2017 - Leen

Mooie herfstwandeling gemaakt, zeer gevarieerd en goede bewegwijzering/beschrijving. Ik doe deze wandeling zeker nog eens opnieuw en combineer dat dan misschien met een bezoek aan het gerenoveerde Afrikamuseum.

- 11 november 2017 - Peter

Bijzonder mooie wandeling (in de herfst), uitgestippelde route makkelijk om volgen, bewegwijzering en beschreven route klopten perfect! Parkeren in de ondergrondse parking centrum Tervuren (op loopafstand) in het weekend zeker aan te raden (4 € op zaterdag, zondag 2 €).

Gratis wandeling Tervuren downloaden

Download wandelboek 2

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?