FB

Ervaringen "Freiburg: Münster en shopping"

71 ervaringen

- 23 september 2018 - marcel

wij hebben route volledig gevolgd met de beschrijving erbij was het een aangename dag

- 4 september 2018 - A de Cock

De route was prima beschreven. We hebben daarmee de highlights van Freiburg gezien. Een prachtige stad met een intiem centrum met de kathedraal als centrum. Echt de moeite waard. Aanrader om er met de trein naar toe te reizen. Ook een bruiloft meegemaakt alsmede feestende aanstaande bruidegommen. Levendige stad. Pluim!!

- 28 augustus 2018 - ronald Vandenborre

Zijn tijdens ons verblijf in het Zwarte woud met de trein naar Freiburg geweest (dankzij de "Konuskarte) De route beschrijving was o.k. alles goed gevonden en beschreven vanaf het station . Freiburg is en mooi levendige stad ,spijtig dat het bijna alle dagen markt is ,zo komt de Münsterplatz niet tot zijn recht .

- 18 augustus 2018 - Geers Doreen

Handige route om in korte tijd een beeld te kunnen vormen van de stad!

- 7 augustus 2018 - Hilde Van Onsem

t was een hele leuke wandeling. De routebeschrijving klopte. we hebben enkele keren wat moeten zoeken, maar dat was te wijten aan het feit om dat in Freiburg niet op elke hoek van de straat de staartnaam hangt. De bijgevoegde uitleg en weetjes waren ideaal: bondig maar heel interessant. Hartelijk dank!

- 27 juli 2018 - Sabrina

Alhoewel Freiburg een drukke stad is, is het een uitstekende plaats om een stadwandeling te maken. De brede voetpaden en het autovrije centrum maken het mogelijk om in alle rust te genieten van de vele mooie gebouwen. Daar de meeste bezienswaardigheden en musea op wandelafstand van elkaar liggen, is het perfect mogelijk Freiburg te bezichtigen via één stadswandeling. Zeker een aanrader.

- 15 juli 2018 - Jos

Door deze mooie stadswandeling kom je op plekjes waar je anders geen weet van hebt. Graag wat meer straatnamen op jullie plan vermelden zodat we geen stadsplan hoeven aan te kopen.

- 4 juli 2018 - Piers Georges

Zoals altijd is de stadswandeling een prima hulp bij het verkennen van de stad.

- 2 juli 2018 - Mark Jansen

De reisgids Freiburg was heel handig en de bijgeleverde wandelroute zorgde ervoor dat we niet verloren liepen in deze drukke universiteitsstad.

- 22 februari 2018 - Martine Colman

Met deze wandeling eindelijk de stad Freiburg bezocht waar we al zoveel keer door waren gereden. Het was een aangename verrassing. Zoals steeds was de stadswandeling goed te volgen en met voldoende uitleg. Hiermee kom je in pittoreske straatjes waar je als toerist vermoedelijk voorbij zou gaan.

Zwarte Woud 3 dagen hotel 4* halfpension

Zwarte Woud 3 dagen hotel 4* halfpension

Rustig gelegen 4* hotel in het noordelijk deel van het Zwarte Woud. Verblijf in half pension met toegang tot het zwembad en de sauna en vele extra's zoals een fles likeur, 1x picknick, wandel- en fietsroutes.

va.205
Boek nu

Gratis stadswandeling Freiburg downloaden

Download autoroute Zwarte Woud

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?