Ervaringen "Freiburg: Münster en shopping wandeling"

91 ervaringen

- 11 september 2021 - de Meyere Eric

Aan de hand van de reisgids hebben we ons programma en reisroute opgesteld. Ook uit de hoteltips hebben we een logies gevonden. Dank.

- 22 augustus 2021 - A.Piatek

Hele goede reisgids met vele wandelingen

- 25 juni 2021 - ABBELOOS DIRK

gaan met de motor op rondreis door het zwarte woud en de stadswandeling van Freiburg past daar perfect bij. Met dank daarvoor. Kleine opmerking: vermelden van parkeerplaatsen

- 17 september 2020 - Ivan Elegeert

Heel goede stadswandeling in Freiburg, langs alle bezienswaardigheden.

- 10 augustus 2020 - hildo kroon

Was erg leuk om deze route te lopen.

- 19 juli 2020 - Sara

We vonden de wandeling leuk maar kort. We voegden zelf nog een stukje toe door aan de Schwabentor, ongeveer halverwege de wandeling, de ring over te steken via de voetgangersbrug. Daar klommen we een stukje omhoog en kwamen we bij “Kastaniengarten”, een outdoor bar waar je kan genieten van een frisse pint en een prachtig panorama! Klim je hierna nog iets verder omhoog wordt het uitzicht nog beter. Je bent hier ook even weg van de drukte van de stad, in de natuur, en kan makkelijk de weg naar het centrum terugvinden gezien de kathedraal van ver te zien is. Opgelet: we zagen bij het binnenrijden van de stad (op de autostrade, dus omkeren ging niet meer op dat punt) plots dat je vanaf daar een milieusticker zou moeten hebben. Dit wisten we niet, dus hopelijk volgt er geen boete.

- 13 juli 2020 - Mieke Yde

Ik downloade opnieuw jullie reisgids omdat ik toch al positieve ervaringen had. Deze reisgids vond ik echter te beknopt. De uitleg was zeer beperkt, en veel mooie gebouwen waren niet eens vermeld. Freiburg is gezellig en verkeersvrij, maar na een paar uurtjes hadden we er genoeg van. Beter dan om ook de Schlossberg erbij te betrekken. Dan heb je een mooi uitzicht over de altstad.

- 13 januari 2020 - perales Marisa

Heel mooi, wij komen graag terug!

- 1 oktober 2019 - Eric Hillewaert

We gebruikten de wandeling 14 dagen geleden en hebben er van genoten. Goede informatie.

- 29 augustus 2019 - Ivan Vandaele

Mooie wandeling in het oude centrum. Tijdens de wandeling kruis je de grote winkelstraat "Kaiser Johan Strase" die we van begin tot einde hebben doorlopen. Prachtige winkelstraat. Aan de Schwabentor is er een houten wandelbrug over de stadsring waar je na een pittige wandeling omhoog bij de Bismarckturm en Schlosbergturm komt. Van daaruit prachtig panorama over de stad Freiburg.

Alle promoties Zwarte Woud 3 tot 8 dagen

Alle promoties Zwarte Woud 3 tot 8 dagen

Onze promoties in het Zwarte Woud staan in het teken van genieten: lekker eten, wandelen in de natuur, wellness, massage ... Promoties in half- of vol pension in 3* tot 4* hotels. Zowel in het midden als in het zuiden.

Gratis stadswandeling Freiburg downloaden

Download autoroute Zwarte Woud

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?