FB

Ervaringen "Freiburg: Münster en shopping"

65 ervaringen

- 15 juli 2018 - Jos

Door deze mooie stadswandeling kom je op plekjes waar je anders geen weet van hebt. Graag wat meer straatnamen op jullie plan vermelden zodat we geen stadsplan hoeven aan te kopen.

- 4 juli 2018 - Piers Georges

Zoals altijd is de stadswandeling een prima hulp bij het verkennen van de stad.

- 2 juli 2018 - Mark Jansen

De reisgids Freiburg was heel handig en de bijgeleverde wandelroute zorgde ervoor dat we niet verloren liepen in deze drukke universiteitsstad.

- 22 februari 2018 - Martine Colman

Met deze wandeling eindelijk de stad Freiburg bezocht waar we al zoveel keer door waren gereden. Het was een aangename verrassing. Zoals steeds was de stadswandeling goed te volgen en met voldoende uitleg. Hiermee kom je in pittoreske straatjes waar je als toerist vermoedelijk voorbij zou gaan.

- 3 november 2017 - Hubert

Mooie en interessante wandeling. Gemakkelijk te volgen. Leuke stad.

- 3 juli 2017 - Els

Leuke wandeling, goede beschrijving.

- 18 maart 2017 - Vereecken

Goede gids om in korte tijd een mooi beeld te krijgen van de stad. De sumiere beschrijvingen van de gebouwen geven een beknopte en voldoende info.

- 27 februari 2017 - gerard

ik heb deze route verkend voor een vakantie , met oudere en rolstoel gebonden personen , in Juli en vond het een zeer aangename en fijne wandeling die mooie plekjes van de stad toont.

- 22 februari 2017 - Hilde

Mooi uitgestippelde wandeling langs mooie en interessant plekjes in de stad. Leuke van de wandeling is dat je niet steeds door drukke straten gaat. De informatie is duidelijk. Plan is heel vlot te volgen. Geen grote stad, maar wel heel aangenaam om door te lopen. Heel mooie accenten in de gebouwen waar te nemen. Als fotoliefhebber heb ik er zeker mijn hartje kunnen ophalen.

- 8 januari 2017 - Rob

Mooie wandeling, verder leuke en aangename stad.

Zwarte Woud 3 dagen hotel 4* halfpension

Zwarte Woud 3 dagen hotel 4* halfpension

Rustig gelegen 4* hotel in het noordelijk deel van het Zwarte Woud. Verblijf in half pension met toegang tot het zwembad en de sauna en vele extra's zoals een fles likeur, 1x picknick, wandel- en fietsroutes.

va.205
Boek nu

Gratis stadswandeling Freiburg downloaden

Download autoroute Zwarte Woud

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?