FB

Ervaringen "Stadswandeling Veurne, de vredige Westhoek"

92 ervaringen

- 23 september 2018 - Joseph Rita

Het was mooi en prachtig. De wandeling loopt zowel tussen de mooie gebouwen, het interessante park en dan nog een mooi stukje in de natuur. Zeker de moeite als je niet teveel tijd hebt. Ook het museum Vrij Vaderland in het stadhuis zou iedereen moeten zien. We hebben er echt van genoten, dank je.

- 29 augustus 2018 - Seghers Jan

We hebben genoten van de mooie en duidelijke wandeling door Veurne!! De wegbeschrijving was zeer duidelijk! Onlangs hebben we ook Leuven bezocht , en alles verliep zeer vlot. Goede wegbeschrijving en voldoende uitleg over de bezienswaardigheden! Leuven is top!!

- 18 augustus 2018 - Regina

Fijne wandeling, gezellig druk op de Grote Markt, we hebben ervan genoten op een zomerse zondagnamiddag

- 7 juli 2018 - Deboosere Martine

mooie stadswandeling, goede beschrijving, mooie natuur

- 4 juni 2018 - [email protected]

Alles was heel duidelijk. We hebben genoten...

- 9 april 2018 - Karin Melis

Een mooie wandeling door de stad met mooie gebouwen. Het was een goede afsluiter van ons weekend in de Westhoek met start en stop op de markt.

- 14 maart 2018 - Croon Anita

Heel mooie route. Heel duidelijk weergegeven. Veurne is echt wel de moeite. Heel mooi stadje.

- 4 september 2017 - Delannoy Kristien

Heel mooie route. Heel goed omschreven. Zeer aan te raden. Goede kennismaking met Veurne.

- 20 augustus 2017 - Degroote christel

Fijne ervaring. Goede kennismaking met Veurne. via deze route kan men op een fijne manier de belangrijkste geschiedenis van Veurne verkennen. Christel

- 8 juli 2017 - Carron Yolande

mooie wandeling hebben nu Veurne echt leren kennen anders is het altijd maar de markt, Proficiat komen zeker terug

Gratis stadswandeling Veurne downloaden

Download autoroute Westhoek

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?