Ervaringen "Koblenz stadswandeling, van Rijn naar Moezel"

312 ervaringen

- 2 april 2024 - Helena Salome

Super leuke stadswandeling die je langs alle bezienswaardigheden leid. Makkelijk te volgen, verdwalen is bijna niet mogelijk of je moet dit echt willen. Leuke manier om Koblenz te ontdekken en op deze manier loop je niet doelloos rond maar zie je ook echt de stad.

- 28 maart 2024 - Mieke Janssen

De stadswandeling van Koblenz ziet er geweldig uit. Die gaan we in onze vakantie zeker gebruiken! Heel handig ook de parkeer en toiletinfo. Leuk om van alle bezoenswaardigheden wat te lezen. En de verwijzingen naar websites zijn ook handig. Al met al prima info. Vriendelijk dank daarvoor.

- 12 maart 2024 - Adri Kuysters

prima info

- 26 februari 2024 - Marc F

Onderweg naar onze zomerbestemming eerst even omgeving Koblenz bezocht en verblijf langs de Moezel. Zeer goede uitleg op de brochure en altijd leuke wetenswaardigheden. Er was door werken ter hoogte van de Pfaffendorfer Brücke wel een stukje van de wandelweg afgesloten maar dat werd opgelost via een deur dwars door Schloss Koblenz te stappen.

- 21 februari 2024 - W van Aken

Prima omschrijving van de stadswandeling en goede omschrijving van de bezienswaardigheden.

- 12 december 2023 - Augusta

Zeer goede gids, handig. Het was een fijne ervaring!

- 1 december 2023 - Frans Maginelle

Koblenz is een toffe stad, we waren daar eerder al geweest. Nu met de stadswandeling hebben we toch nog iets meer ontdekt. TOP !

- 19 oktober 2023 - Gerard Slok

Fijne gids met een mooie wandeling door Koblenz. Goede tips om bezienswaardigheden te bezoeken. De stadswandelingen van Geert zijn altijd goed.

- 21 september 2023 - Francis Langenberg

Een mooie wandeling en fijn dat we info konden lezen waar we langs kwamen

- 11 september 2023 - Myriam

Het was tiptop in orde. Goede uitleg voor het parkeren. Duidelijk wandelplan, die ons langs mooie plekjes leidde. Een wandeling van ongeveer 4 km die heel goed te doen is ( ik heb wat stapproblemen). We hebben genoten en het weer zat ook mee. 👍👍👍

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?