FB

Ervaringen "Wandeling Porto: Van het centrum tot de Douro + kaart"

80 ervaringen

- 11 mei 2018 - Van Nuffelen

een zeer aangename wandeling welke je meeneemt langs de leuke te bezoeken bezienswaardigheden in Porto. Leuk als leidraad voor een bezoek aan de leuke stad Porto. Overigens heel veel dank voor de voortreffelijke service van de organisatie voor ons vertrek. Chapeau voor de snelle, correcte service!!

- 14 april 2018 - Dirk

Duidelijke begeleiding. GPS-track is ook altijd goed. Fijne wandeling.

- 10 april 2018 - Chris Callens 4 april 2018

Wij hebben zowel de stadswandeling in Porto, als in Guimares gedaan.In Guimares is er een ruime gratis parking ter hoogte van de kerk,beschreven onder de N. Het kasteel is echter wel te betalen en niet gratis, zoals in de beschrijving staat. Zeker een aanrader.

- 13 maart 2018 - Hilde Uyttersprot

De routebeschrijving is heel handig en duidelijk. Zeker als men niet zoveel tijd heeft om in de stad door te brengen en toch alle interessante en mooie plaatsen wil zien.

- 20 februari 2018 - Soors Odette

Wij vonden het gemakkelijk deze route bij te hebben. We hebben alles goed kunnen volgen en hat was een zeer mooie wandeling zeker door het oude stadsgedeelte, meer moet dat niet zijn voor ons.

- 8 februari 2018 - Moons Sabine

goede beschrijving en een fijne manier om de stad te ontdekken. De informatie die je krijgt bij de wandeling is interessant. Een aanrader.

- 27 oktober 2017 - Hans

Goeie beschrijving van een leuke wandeltocht zoals eerder van andere steden

- 28 september 2017 - Jan en Toos Cuijpers

We hebben donderdag 13 sept. de stadswandeling door Porto gemaakt. Mooie wandeling door het oude centrum. Alles duidelijk aangegeven. Op dinsdag de wandeling door Guimaraes. Ook geweldig. Prima aangegeven en heel mooi. Allebei de wandelingen zijn aanraders.

- 26 september 2017 - Anne David

Leuke wandeling die je door toeristische maar ook minder toeristische plekken van Porto leidt.

- 21 september 2017 - Luc & Rita

Leuke wandeling door Porto. Veel nuttige informatie. Een aanrader!

Porto en Guimarães 5-daagse combinatie

Porto en Guimarães 5-daagse combinatie

Je verblijft eerst 2 nachten in Porto en reist vervolgens door naar Guimarães (treintickets inbegrepen). Een 3-gangendiner inbegrepen in Guimarães, een 5-gangendiner in Porto en een cruise op de Douro in Porto.

Rondreizen Portugal 8 tot 12 dagen fly&drive

Rondreizen Portugal 8 tot 12 dagen fly&drive

Ontdek onze fly & drive rondreizen met vlucht en huurauto inbegrepen, 8-daagse tot 12-daagse die je laten verrassen, genieten en ontdekken. Er zijn verschillende thema's met logies van rurale hotels tot designhotels.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?