Volledige reisgids kopen voor € 7,5

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Parijs, wandelen in 2000 jaar geschiedenis"

61 ervaringen

- 2 september 2022 - Klaas Herweijer

Handige gids

- 30 juli 2022 - Anne Wellens

Degelijke en haalbare planning. Is een mooi basis voor een 3-daags bezoek aan Parijs.

- 15 maart 2022 - Charlotte De Proost

Ik gebruikte een tijdje geleden de gratis reisgids van Parijs. Ik (18) en mijn 17-jarige vriendin gingen voor de eerste keer samen weg. De wandeling die uitgestippeld staat op het plannetje is geweldig. Alles staat duidelijk uitgelegd. Ik denk alleen dat het wat veel was voor 1 dag. We hebben het plannetje gevolgd maar enkele dingen geschrapt en nog steeds 17 kilometer gewandeld die dag! Heel de reis door refereerden we naar Geert. Stonden we voor de Notre-Dame? Oh, we zullen eens zien wat Geert daarover weet. Zalige trip met een perfecte wandeling. We kijken uit naar ons volgend weekend weg waar Geert terug mee zal reizen.

- 5 juli 2019 - Luc Van Acker

Altijd handig om met een goed beschreven wandeling een tocht te doen door Parijs. Je komt in straatjes, op pleintjes waar je anders nooit komt.

- 13 maart 2019 - Theo Overweg

Reeds ervaring met de complete uitvoering van de stad Amsterdam waardoor ik al ervaring had met jullie duidelijke info over Parijs. Geweldig bruikbaar en duidelijk-met alle complimenten

- 20 oktober 2017 - Boschmans rony

Leuke wandeling langs interessante en toffe plaatsjes.

- 31 januari 2017 - Daniel, 18/1/2017

Degelijk gedocumenteerde stadswandeling. Door de koude maar zeer zonnige winterdag hebben we grondig afgeweken van de route. Volgende keer doen we het vervolg. Dit was onze 6de wandeling in Parijs en we blijven maar terug gaan. Telkens ontdekken we iets nieuw, zoals nu een gezellig studentencafeetje aan het centre Pompidou..

- 12 juli 2016 - Katelijn

Zoals de vorige wandelingen heeft ook deze route ons langs mooie plekjes gebracht.

- 10 juli 2016 - Anneke Smilde

Leuk om te beginnen bij de crypte en dan een route te volgen die langs vele historische plekken leidt die je anders niet zou vinden. Een aanrader om meer van Parijs te zien en leren dan de gebruikelijke bezienswaardigheden.

- 5 juli 2016 - Michele

Goede uitleg en wegaanduiding. Gaan we zeker nog gebruik van maken.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?