FB
Volledige reisgids kopen voor € 7,5

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Wandeling Parijs: Beklim de Eiffeltoren + route van Chaillot tot Concorde"

38 ervaringen

- 23 februari 2019 - Kris Vanbelle

Verrassende wandeling langs minder toeristische plaatsen waar je anders niet komt.

- 25 november 2018 - vervaeke katrien

Terug een mooie wandeling langs paar toeristische plaatsjes in Parijs! Heel gemakkelijk dat we niet zelf onze route moeten uitstippelen!

- 23 mei 2018 - Tuulia

Gewoonlijk zijn de wandelroutes superhandig waarbij je langs alle must sees loopt. Helaas is Parijs zo'n grote stad dat je veel km's moet wandelen om de belangrijkste bezienswaardigheden te zien. Op de koop toe heeft het centrum veel ingewikkelde kruispunten met meerdere straten. De gids geeft dan bv. aan om linksaf te slaan, maar als je dan de keuze hebt tussen 3 straten, hebben wij dan natuurlijk de verkeerde genomen en moesten we het hele stuk terug lopen. Graag had ik ook wat meer tips ivm eten en drinken gelezen. Daar hebben we lang naar moeten zoeken. Waarschijnlijk omdat op de routes zelf amper eetgelegenheden zijn. Daarvoor neem je blijkbaar beter de achterliggende straten en pleintjes. Maar over het algemeen zijn we heel content dat deze gidsen bestaan en zullen we ze in de toekomst blijven gebruiken. Dankuwel !

- 19 april 2016 - m.b.

heel aangename wandeling, goed uitgestippeld, goed te combineren met bezoeken aan musea en bezienswaardigheden. Een ontdekking de oude stadskern van de eilanden in de Seine.

- 17 maart 2016 - Lieven

Prima. Dit als voorbereiding op studie van de leerlingen in mei as. Wandeling nog niet uitgevoerd, maar ziet er veel belovend uit

- 31 augustus 2015 - Piet RAMAN

echt aangename wandeling, goed uitgestippeld; ben zeer tevreden; zal ze nog doen

- 22 juni 2015 - Marc Dejonghe

Handig en net zo goed in omgekeerde zin te volgen (met een beetje puzzelen en uitkijken dan !))Als je terug wil naar het vertrekpunt (Eifel)kan je overwegen dit te combineren met een Seinevaart met "Batobus" (www.batobus.com)die een aanlegplaats heeft aan de kaai beneden aan het Louvre (voorbij de Pont Royal). Of even de Seine oversteken tot aan de halte "St Germain des Près. dan vaar je eerst rond Île de la cité en dan terug naar Eifel (totaalduur : 1 u30) Dit kost wel 16 € p.p. voor een dagpas of 19 € voor 2 dagen pas. Deze passen geven een onbeperkte 'hop on / hop off ' .

- 31 mei 2015 - Deprez ives

Zeer gemakkelijk te gebruiken, de belangrijke sites gezien en toch ook straatjes die de "toerist" niet zou nemen. De extra uitleg is leuk om te lezen en interessant.

- 20 mei 2015 - carla

Super. Zo handig als leidraad door Parijs. Je komt op plekken waar anders nooit was gekomen

- 18 mei 2015 - Guy

Zeer duidelijke wandeling en voor iedereen goed te doen.

Parijs 3 dagen met tentoonstelling Toetanchamon

Parijs 3 dagen met tentoonstelling Toetanchamon

Van 23/03 tot 15/09/2019 is er een unieke tentoonstelling over de schat van Toetanchamon in Parijs. Verblijf in het centraal gelegen hotel Gaston *** incl. Thalys, ontbijt en ticket tentoonstelling.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?