FB

Ervaringen "München wandelroute centrum"

55 ervaringen

- 27 februari 2019 - Han

overzichtelijke wandeling. Tip: de synagoge en informatiecentrum opnemen in de beschrijving van aandachtspunten.

- 9 januari 2019 - Han Luijk

Pas in februari gaan we er gebruik van maken. Jullie stadswandeling Luik hebben we wel gebruikt en onze complimenten voor de duidelijkheid van de routebeschrijving en we kwamen door jullie info op diverse onverwachte plekken. Nogmaals dank daarvoor.

- 3 september 2018 - Marjan

Super app, werkt goed. Geeft denmooie plekjes in München weer!

- 17 augustus 2018 - Benoit haesevoets

München centrum: niet speciaal WEL DOEN : park ten NO van München Zeker bij goed weer, en, WE. Op de riviertjes, en, langs, een ongelofelijk gebeuren !! Rafting, zwemmen...

- 15 juli 2018 - Marleen

Net terug van rondreis Beierse kastelen. Vooral onze gids gevolgd die heel goed op de hoogte is van alle bezienswaardigheden. De stadswandeling Munchen samen met uw route gedaan, we waren hierdoor goed voorbereid - hetzelfde voor de kastelen. Prima ervaring , ook dank zij onze chauffeur. Top !

- 28 juni 2018 - [email protected]

Stadswandeling gemaakt in München , uiteindelijk enkele bezienswaardigheden uit de download overgenomen omdat er geen logische logestieke loodlijn inzat. Het is lastig om vaak op je phone te turen.

- 24 juni 2018 - Adrie Quist

Was voldoende duidelijk maar voor mij had de wandeling wel wat langer mogen zijn.

- 20 juni 2018 - Peter

Kwamen wat "onverwachts" in München terecht. Mooi dat we wandeling, die prima in orde was, konden downloaden.

- 15 mei 2018 - Tony Vranken

Zeer leuke wandelingen

- 17 september 2017 - Bart

Goeie prachtige route met haar beschrijving, maar stadsplannetje is meer dan goede hulp.

Gratis stadswandeling München downloaden

Download reisgids Beieren

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?