FB

Ervaringen "Wandeling Maastricht: stadswallen, shopping en cultuur + kaart"

718 ervaringen

- 2 juni 2019 - René Mortelmans

Fijn de stadsgids gebruikt te hebben. Mooie plekjes gezien die we anders zouden gemist hebben. Komen zeker nog terug naar Maastricht.

- 2 juni 2019 - Miek vervenne

Voor de eerste maal een wandeling gedaan. Was heel mooi....vele hoekjes gezien die je anders niet zou zien. Voor herhaling vatbaar.....👍

- 28 mei 2019 - jean-paul verhaeghe

interessant om in te kijken vooral dat ik rond 15 juni maastricht ga bezoeken en ik weer informatie rijker ben

- 22 mei 2019 - Maria van Kerkhof

Met de mensen van de iPad cursus zijn we op pad gegaan om te leren hoe we de iPad kunnen gebruiken als voorbereiding en tijdens de geweldig mooie stadswandeling in Maastricht. Het was heel gezellig en de stadswandeling was prima uitgelegd.

- 21 mei 2019 - Alex Verwilst

Leuke gids met mooie wandeling!

- 17 mei 2019 - Ina

Wij hebben genoten van de stadswandeling, we kwamen op vele mooie plekken die Maastricht te bieden heeft. Zonder deze route hadden we heel wat gemist. Maastricht is nu in mijn ogen het kleine Parijs van Nederland. Een hele mooie stad!

- 15 mei 2019 - Bakker

Super mooie wandeling. De wandeling staat goed uitgeschreven en is voorzien van een leuk stukje informatie was past bij het punt waar je je op dat moment bevindt. Ideale combinatie van wandelen, leuke dingen zien en er nog iets van opsteken ook!

- 14 mei 2019 - Aagie de Groot

Door omstandigheden de wandeling nog niet kunnen maken. Gaan dit bij een volgend bezoek aan zuid Limburg zeker doen.

- 11 mei 2019 - geert braeckmans

mooie route in een gezellig stadje

- 30 april 2019 - Hilde Vandendorpe

We maakten deze wandeling met ons gezin (kinderen 7 en 9 jaar oud). Een heel geslaagde wandeling. Veel afwisseling. Heel goede uitleg van de route. Enkele zeer nuttige tips worden gegeven! vb. zeker eens binnen gaan in de omgebouwde kerk, werd omgebouwd naar een hotel. Kortom, deze wandeling is een echte aanrader!!!

Gratis stadswandeling Maastricht downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 5

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?