Ervaringen "Stadswandeling Maastricht: stadswallen, shopping en cultuur + kaart"

930 ervaringen

- 20 november 2022 - Marc Thill

Aangename stadswandeling . Veel mooie plekjes ontdekt. Route geeft een perfecte indruk van de stad.

- 18 november 2022 - Karel Boddez

De reisgids is echt heel handig om een boeiende stadstocht te maken en een aantal highlights aan te doen. We hebben hem niet helemaal gevolgd maar hij was wel een prima tool voor onze daguitstap! Dank u wel Reisroutes!!

- 9 november 2022 - Martine Eynatten

Zeer goede info om reisje te plannen en te organiseren. Is echter voor lente volgend haar

- 8 november 2022 - MICHEL Van Bets

Topgids,altijd duidelijk.

- 8 november 2022 - Brenda

Maastricht : heel gevarieerd aanbod : grotten, oude stadswallenwandeling, leuke winkelstraten en pleintjes, torens te beklimmen met uitzicht op de stad, goede parkeergelegenheid

- 6 november 2022 - Dagmar

Toffe en interessante route, we volgend hem helemaal en werden aangenaam verrast. Fijn dat we dit niet zelf hoefden uit te zoeken. Een aanrader!

- 4 november 2022 - Hilde Renaux

Maastricht ontdekt via jullie stadswandeling met 3 tieners. Ideale manier om de stad te ontdekken, cultuur te snuiven, terrasje te doen, hapje te eten en ondertussen zelfs te een beetje te shoppen. En dit allemaal op eigen tempo! Dus 5 sterren van 2 mama's en 3 tienermeiden!

- 1 november 2022 - Els

Mooie lichte wandeling. Mooie stad met heel veel terrasjes en drukke winkelstraten op 1 november. Dit is geen feestdag in Nederland maar het was er echt wel druk, met de Nederlanders , Belgen en Duitsers op stap. Je kan gratis parkeren aan parking P&R Noord en dan voor 2,25€ met de bus heen en terug naar het centrum van de stad.

- 31 oktober 2022 - Jos

De stadswandeling Maastricht heeft ons een mooie blik op de stad gegeven. Op een paar punten was de route onduidelijk, maar doordat de straatnamen steeds genoemd werden, was dat m.b.v. Maps makkelijk op te lossen.

- 17 oktober 2022 - Veerle De Peuter

Fijne stadswandeling, langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Maastricht. Ruimte genoeg om onderweg een terrasje en lunch mee te pikken en aansluitend nog de winkelstraat te bzoeken. Wij waren er op een super mooie najaarsdag en de terrasjes zaten allemaal nog overvol. Heerlijke dag gehad.

Gratis stadswandeling Maastricht downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 5

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?