Ervaringen "Kerstmarkt Luik 2021 bezoeken? Wandelingen + datums kerstmarkten Liège"

124 ervaringen

- 18 december 2019 - Parrein

We zijn wel naar Luik geweest maar hebben de wandeling niet gedaan. De personen die mee waren, hadden andere prioriteiten. 🙄 Ik hou de wandeling zeker bij om later te doen. Deze spreekt mij zeker aan zoals alle andere die we van jullie site afdrukken. Bedankt.

- 18 december 2019 - Hwallenburg

Kerstmarkt midden in centrum luik eerst naar de zondagmarkt geweest is te doen op 1 dag rest moet je dan maar even vergeten heb je nog 2 dagen nodig.

- 18 december 2019 - I. Basten

In combinatie met la montagne de Bueren, kerstmarkt en een lekkere lunch hebben wij ons goed vermaakt in Luik.

- 18 december 2019 - Christine

Heel interessante broche met toffe tips. Wel kleine aanpassing: station Palais draagt sinds 2018 station Sint Lambertus

- 17 december 2019 - Elsje Pauwels

Goede gids!

- 16 december 2019 - Elsje Pauwels

Alles prima!

- 3 december 2019 - Carl Voet

Wij moeten de wandeling nog maken, maar uit eerdere ervaringen met jullie “reisroutes” zal het wel weer prima zijn

- 1 december 2019 - Jean Delva

Het ziet er zeer goed uit. De planning is dat we op 20 december gebruik maken van deze wandeling doen.

- 3 november 2019 - Patsy

Ga dit jaar voor de derde keer naar de kerstmarkt in Luik en ga deze keer de app. gebruiken.

- 16 oktober 2019 - Anita Claessens

Ik heb altijd het idee gehad van Luik een vuile Stad. Maar met deze reisgids krijg ik een ander beeld en ben zeker benieuwd om de Stad te ontdekken.

Ardennes-étape vakantiehuizen

Ardennes-étape vakantiehuizen

Voor je verblijf met z’n tweeën, met je familie of een grote groep vrienden in de Belgische Ardennen kies je voor een Ardennes-étape vakantiehuis. Met meer dan 1.800 vakantiehuizen in het aanbod, is er voor ieder wat wils.

Gratis stadswandeling luik downloaden

Download reisgids Ardennen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?